Μάνος Παπαγιάννης - Σοφία Παυλίδου: Ο Χρήστος Φερεντίνος ξεσπά για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του! (photo)
Στο στόχαστρο ο Μάνος Παπαγιάννης!

Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει το απίστευτο περιστατικό με στο οποίο “πρωταγωνιστούν” ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου.

Οι δύο ηθοποιοί που συνεργάζονταν στην παράσταση “Πετάει Πετάει” στο Θέατρο Χυτήριο, ήρθαν σε ανεπανόρθωτη ρίξη αφού ο πρώτος τόλμησε να χτυπήσει τη συνάδελφο του, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο κατέθεσε εναντίον του μήνυση για εξύβριση και ξυλοδαρμό.

Μάνος Παπαγιάννης: Μήνυση κατέθεσε εναντίον του η Σοφία Παυλίδου για ξυλοδαρμό! Τι συνέβη; (video)

Μπορεί ο Μάνος Παπαγιάννης να μην έχει κάνει ακόμα κάποια σχετική δήλωση για το συμβάν, όμως σε καμία περίπτωση δε μπορεί να δικαιολογηθεί η πράξη του, να σηκώσει χέρι εναντίον κάποιου άλλου όσο έντονη αντιπαράθεση κι αν είχαν.

Ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Παυλίδου και έχουν μαζί δύο παιδιά, ξέσπασε εναντίον του Παπαγιάννη μέσα από ανάρτησή του στο Instagram!

Γράφει συγκεκριμένα: “Τι άθλιο ,άνανδρο ,φασιστικό ,εμετικο,αυτό που έκανε ο νταής Ηθοποιος στο θέατρο χυτήριο .Επιτεθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο .Αισχος και για όσους τον καλύπτουν απο την επιχείρηση του θεάτρου .και το χειρότερο ούτε ….μια συγνώμη”

Η αντίδραση του φυσικά, κάθε άλλο παρά παράλογη είναι…

Δείτε την ανάρτησή του εδώ:

 

Τι άθλιο ,άνανδρο ,φασιστικό ,εμετικο,αυτό που έκανε ο νταής Ηθοποιος στο θέατρο χυτήριο .Επιτεθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο .Αισχος και για όσους τον καλύπτουν απο την επιχείρηση του θεάτρου .και το χειρότερο ούτε ….μια συγνώμη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;