Μάνος Παπαγιάννης: Μήνυση κατέθεσε εναντίον του η Σοφία Παυλίδου για ξυλοδαρμό! Τι συνέβη; (video)
Μάνος Παπαγιάννης - Σοφία Παυλίδου: Δείτε τι είπε για το περιστατικό σε συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός!

Ένα ακραίο περιστατικό έλαβε χώρα στο θέατρο Χυτήριο, το βράδυ της Πέμπτης μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης “Πετάει Πετάει”. Πρωταγωνιστής ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου η οποία είναι μία από τις ηθοποιούς της παράστασης και έχει καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό εναντίον του συμπρωταγωνιστή της Μάνου Παπαγιάννη.

Η εκπομπή “Αποκαλυπτικά”, επικοινώνησε με την ηθοποιό, η οποία περιγράφει τα όσα συνέβησαν με κάθε λεπτομέρεια:

Αφού τελείωσε η παράσταση, ο Μάνος Παπαγιάννης σε έντονο και επιθετικό ύφος, ζήτησε να μάθει τον λόγο για τον οποίο παρέλειψε η Σοφία Παυλίδου, να κάνει στην παράσταση μια συγκεκριμένη κίνηση που είχαν κανονίσει από πριν και όπως λέει έβγαζε γέλιο«έβγαζε γέλιο». Θέλησε να μάθει αν αυτό έγινε επίτηδες, σαν “αντίποινα” επειδή εκείνος είχε νωρίτερα ξεχάσει να πει μία ατάκα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε σε συνέντευξη που έδωσε σχετικά με το περιστατικό: “Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα “δεν μου βγήκε, δεν το έκανα”. Μου λέει “το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;”

Και συνέχισε στην εξιστόρηση των γεγονότων που ακολούθησαν: Λέω “Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;”. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει “Θα σε γαμ…ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο”. Και λέω “Σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα”. Μου λέει “αυτό που σου λέω θα σου γαμ…ω ότι έχεις και δεν έχεις”. Λέω “Δε μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου”.

“Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα”, συνεχίζει η Σοφία Παυλίδου. “Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι.”

Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “Εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω.

Δείτε όλο το βίντεο από τη συνέντευξη:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;