Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Ημέρες έμπνευσης και δημιουργικών ιδεών
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου. Από την Λίλιαν Σίμου

Λέων

Ανοίγετε τους ορίζοντες και ίσως σας απασχολήσει άλλους μία γνώση, μία επιμόρφωση, άλλους ένα πεδίο δράσης μέσω ταξιδιών και επαφής με ανθρώπους που έχουν διαφορετική νοοτροπία από εσάς. Ανάλογα με τις ατομικές σας προδιαγραφές όμως, η φιλοσοφία της ζωής σας αλλάζει ουσιαστικά, γίνεστε περισσότερο ενθουσιώδεις και κινητοποιείστε για να προχωρήσετε πιο δυναμικά. Θεμελιώνοντας και οργανώνοντας πιο σωστά την ζωή σας, εξασφαλίζετε μία ποιότητα που θα φέρει καρπούς. Αν έχετε ένα θέμα που θέλει νομικές διαδικασίες, ευνοείστε. Η συναισθηματική σας ζωή ανθίζει και φέρνει αισιόδοξα μηνύματα. Χαρείτε την σχέση σας ή την γοητεία που εκπέμπετε.

Παρθένος

Καθώς είναι απαραίτητη η παρουσία ενός οικείου προσώπου που θα σας προσφέρει μελλοντική προοπτική, τώρα πρέπει να πιεστείτε για να αποδείξετε πως έχετε τα αποθέματα και το σθένος για να πετύχετε. Στις προσωπικές σας στιγμές, γίνεστε πιο ενθουσιώδεις, αφού αντιλαμβάνεστε πως οι δισταγμοί δεν ταιριάζουν πια. Αυτή την εποχή, λιγότερο θα έχετε την επίβλεψη στην διασφάλιση των οικονομικών σας, για τον λόγο αυτό, ας προσέχετε τις βιαστικές αποφάσεις για επενδύσεις και για αλλαγές στα κεφάλαια που διαθέτετε. Μπορεί να επιθυμήστε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια ή σε επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορα και μεγάλα κέρδη.

Ζυγός

Η περίοδος αυτή σας φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σας, καθώς θα διευρυνθούν οι γνωριμίες και οι επαφές σας. Ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο, μπορεί να γίνει μία νέα συνεργασία, αλλάζοντας δραστικά τις συνθήκες που ως τώρα βιώνατε. Οι σταθερές σας διαμορφώνονται διαφορετικά και αυτό μπορεί να σας ανησυχήσει λίγο. Αλλά δεν θα είναι δυνατόν να αφήσετε να περάσει αυτή η εποχή, που σας ωθεί να μην αμφιταλαντεύεστε, αλλά να αντιδράσετε άμεσα. Μάλιστα, κάποιοι από εσάς, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μία νέα αρχή μέσα από μία σχέση σοβαρή ή και ένα γάμο. Συμφωνίες και συζητήσεις θα σας αποδώσουν με νέες προοπτικές.

Σκορπιός

Αναπτύσσοντας νέες δυνάμεις, οι ιδέες γίνονται παρορμητικές, πειστικές και λειτουργείτε διορατικά τις περισσότερες φορές, συζητώντας τα οράματά σας με τους άλλους. Μέσα στη δουλειά σας, θα έχετε ευκαιρίες αλλά δεν πρέπει να λειτουργήσετε δίχως το ένστικτο που σας διακρίνει. Κάποιες φορές, θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε προκλήσεις. Καλό θα είναι να κάνετε μία νέα αρχή σε ένα χώρο εργασίας ή μέσα από τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, αλλά να θυμάστε πως οι βιαστικές αποφάσεις και ο ενθουσιασμός θα φέρουν πολλές δεσμεύσεις και θα σας κουράσουν. Υπάρχουν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μην χάνετε χρόνο!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;