Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Ημέρες έμπνευσης και δημιουργικών ιδεών
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου. Από την Λίλιαν Σίμου

Τοξότης

Ενδιαφέρον θα βρείτε σε πολλά αυτή την περίοδο. Θα είστε ριψοκίνδυνοι σε θέματα που σχετίζονται με την τύχη και αυτό πρέπει να αποφευχθεί. Αν και δύσκολα θα περιορίζεται ο ενθουσιασμός σας, στα οικονομικά σας θα έχετε συνετή διαχείριση και δεν θα υπερβάλλετε. Θα είστε μαγνητικοί, γοητευτικοί και ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αν ασχολείστε με την τέχνη, ενδιαφερθείτε για μία νέα δραστηριότητα ή ένα νέο δημιουργικό έργο. Θα αποδώσετε και θα διακριθείτε. Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι θερμές, αλλά στην περίπτωση που έχετε μία μόνιμη σχέση, μπορεί να φανείτε αρκετά επιπόλαιοι.

Αιγόκερως

Σας απασχολεί ιδιαίτερα και για χρόνια η αλλαγή που συντελείται στις προσωπικές σας ανάγκες και στην προσωπική σας έκφραση. Αυτή η περίοδος, είναι η αφορμή για να εκφραστείτε και να διαπιστώσετε πως πρέπει να τολμήσετε. Αλλά ας προσπαθήσετε να οραματιστείτε τα επόμενα βήματα. Όπως και να είναι, θα προσπαθήσετε να κάνετε σταδιακά την ανατροπή, αφού θα βοηθήσει η παρορμητική σας διάθεση. Θα εκτιμηθεί η πρωτοβουλία σας και ο ενθουσιασμός, αν και σας ανησυχεί, είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει να προβληθείτε. Έχοντας συνηθίσει να δράτε βέβαια με λιγότερο έντονη φλόγα, θα σας φανεί δύσκολο να προσαρμοστείτε. Αλλά αξίζει να προσπαθήσετε!

Υδροχόος

Διαθέτοντας αρκετή δύναμη αυτή την εποχή, θα είναι καλό να μην διστάσετε. Πολλές ιδέες, πολλές συζητήσεις, σας φέρνουν σε νέες αποφάσεις. Ο φιλικός και κοινωνικός σας περίγυρος διευρύνεται με άτομα που θα σας παρέχουν στήριξη. Επικοινωνήστε και μην παραμένετε αδρανείς. Οι ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν εκεί που δεν το περιμένετε. Ένας συγγενής ενδέχεται να σας προσφέρει την δυνατότητα να γίνει μία αλλαγή και να έρθετε μπροστά σε μία γνωριμία που θα σας δώσει γνώση. Καθώς θα συζητάτε, θα πείθετε και θα μοιράζεστε ιδέες πρωτότυπες αλλά αισιόδοξες, με τους άλλους. Αν σας ενδιαφέρει η γνώση, αυτή την περίοδο ας επιλέξετε ένα τομέα σπουδών γιατί θα ωφεληθείτε στο μέλλον από αυτόν.

Ιχθείς

Εξετάστε ό,τι φαίνεται σαν ευκαιρία, αλλά μην πιστέψετε πως είναι άμεσα τα αποτελέσματα ή σίγουρα. Όσοι είστε σε δυσχερή θέση στα εισοδήματά σας, προσοχή θα χρειαστείτε από νέους στόχους που μπορεί να σας προκαλέσουν σπατάλη ή έξοδα. Με συνετά βήματα και πολλή σκέψη, ας δώσετε χρόνο κι ας επιδιώξετε να μελετήσετε καλύτερα τι είναι αυτό που σας ταιριάζει. Τα σχέδια αναπροσαρμόζονται, αλλά κάθε παρορμητική κίνηση, μπορεί να αποβεί σε βάρος σας. Αν και δεν θα είναι εύκολο, μην δράσετε παρορμητικά, γιατί θα υπάρχουν απώλειες σε θέματα πολύτιμα για σας.

 

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;