Τα ζώδια και ο... ποινικός κώδικας! Ποια ζώδια είναι ικανά για τα χειρότερα εγκλήματα;
Τα ζώδια και το έγκλημα! Δες πώς χειρίζεται την παρανομία το κάθε ζώδιο!

5. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ποιος μας παρίστανε τον νομοταγή πολίτη; Νάτος λοιπόν ο Αιγόκερως στην πέμπτη θέση, με περίοπτη καριέρα στο οργανωμένο έγκλημα. Γενικά τα κάνει όλα και συμφέρει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, θεωρείται και από τους πιο σαδιστές δολοφόνους, ξεπερνώντας τους Σκορπιούς και κάθε άλλη προσδοκία.

6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άλλο κρυφό ποταμάκι ο Παρθένος, τουλάχιστον δεν θεωρείται τόοοσο επικίνδυνος όσο οι προηγούμενοι. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου κάνουν καριέρα σαν διαρρήκτες και χάκερ. Και φροντίζοντας να είναι πάντα προετοιμασμένοι, έχουν κι ένα όπλο να τους βρίσκεται. Δεν πιάνονται εύκολα όμως, προφανώς γιατί πάντα φοράνε γάντια (τόσα μικρόβια στα ξένα σπίτια).

7. ΖΥΓΟΣ

Ξέρεις που λένε πως είναι το ζώδιο της Δικαιοσύνης; Ε, λοιπόν, οι Ζυγοί θεωρούνται οι πιο διεφθαρμένοι εγκληματίες. Είναι επικίνδυνοι και αφήνουν συχνά να μιλήσουν τα όπλα (πού να επιχειρηματολογείς τώρα, μπαμ και καθάρισες…)!

8. ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς θεωρείται επικίνδυνος λόγω ταμπεραμέντου (Όλοι κάτω και σκασμός, μην τα πάρω!). Ο τομέας που ειδικεύεται είναι το έγκλημα που σχετίζεται με τα ναρκωτικά (γιατί άραγε;) και τη φαρμακευτική, γενικότερα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;