Τα ζώδια και ο... ποινικός κώδικας! Ποια ζώδια είναι ικανά για τα χειρότερα εγκλήματα;
Τα ζώδια και το έγκλημα! Δες πώς χειρίζεται την παρανομία το κάθε ζώδιο!

Το πιστεύεις ή όχι, μετά από ανάλυση που έκαναν οι ειδικοί στα αρχεία του FBI, κατέταξαν τους εγκληματίες ανάλογα με το ζώδιό τους και το είδος των παρανομιών, στις οποίες εμπλέκονταν συνήθως. Και έτσι προέκυψε ο κατάλογος που ακολουθεί, στον οποίο την πρώτη θέση καταλαμβάνει θριαμβευτικά ο Καρκίνος και την τελευταία ο Δίδυμος.

Τσέκαρε λοιπόν κατά σειρά ποια είναι τα ζώδια με τα περισσότερα μπλεξίματα με τον Νόμο και σε ποιους «τομείς» ειδικεύονται:

1. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι δυνατόν ο αισθηματίας του ζωδιακού να βρίσκεται στην πρώτη θέση των εγκληματιών; Και όμως… Οι Καρκίνοι, λένε οι στατιστικές του FBI, είναι οι πιο αμείλικτοι δολοφόνοι. Κι αν μάλιστα το κάνουν κατά συρροή, αφήνουν και κάποιο είδος «υπογραφής» στον τόπο του εγκλήματος, ώστε να μην τους φάει άλλος το copyright. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πολλοί κρίνονται κι από πάνω ως ψυχικά διαταραγμένοι… Α, παπα, και μακριά από μας τέτοιο κακό!

2.ΤΑΥΡΟΣ

Στη δεύτερη θέση στρογγυλοκάθεται ο Ταύρος. Μόνος του, γιατί συχνά προτιμά να δουλεύει χωρίς συνεργάτες για λόγους δυσπιστίας (να μην πούμε και τσιγκουνιάς). Από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι το πλύσιμο χρημάτων (σ’ τα κάνει αόρατα) και γενικά, οι οικονομικές απάτες.

3. ΤΟΞΟΤΗΣ

Τους έχουμε για τύπους του ρίσκου και της περιπέτειας, αλλά να τους δούμε και τρίτους στην παρανομία πάει πολύ! Οι παραβατικοί Τοξότες ασχολούνται κυρίως με απάτες και κλοπές. Επίσης, προς τιμήν τους, δεν τραυματίζουν κόσμο παρά μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο.

4. ΚΡΙΟΣ

Κι άλλο ζώδιο της Φωτιάς προστίθεται στην παρέα του… Κορυδαλλού. Πολλές φορές δουλεύει για λογαριασμό άλλων, του τύπου να καθαρίζει άσχετο κόσμο, με απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;