Τα 10 μυστικά που πρέπει να ξέρεις για το τέλειο μακιγιάζ!
Πανεύκολα και δοκιμασμένα!

6) Για juicy χείλη

Για σαρκώδη, εντυπωσιακά χείλη οι ειδικοί συνιστούν το εξής: περίγραψε τα χείλη σου προσεκτικά με ένα μολύβι σε φυσική απόχρωση. Στη συνέχεια, «γέμισε» τα χείλη σου με το κραγιόν της επιλογής σου – τα σκούρα χρώματα αφαιρούν από όγκο, επομένως προτίμησε ανοιχτόχρωμα κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις. Τέλος, επίλεξε ένα κραγιόν σε πιο σκούρα απόχρωση και πέρασε ελαφρά τις εξωτερικές γωνίες. Άπλωσε το σκουρόχρωμο κραγιόν στα χείλη σου με τρόπο τέτοιο, ώστε το χρώμα να «σβήνει» από έξω προς τα μέσα.

7) Όχι πια μαύροι κύκλοι

Αντί να εφαρμόζεις το concealer κάτω από τα μάτια σε σχήμα ημικύκλιου, εφάρμοσε το σε σχήμα V, από την εξωτερική προς την εσωτερική γωνία. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για concealer και δες τους μαύρους κύκλους να εξαφανίζονται!

8) Για σταθερό μολύβι

Άπλωσε κάτω από τα μάτια σου λίγο κονσίλερ πριν βάλεις μολύβι. Το κονσίλερ θα σταθεροποιήσει το μολύβι, αποτρέποντας το «τρέξιμο».

9) Τέλεια νύχια

Όχι ακριβώς μακιγιάζ, αλλά χρήσιμο tip είναι κι αυτό:

Για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στα έντονα βερνίκια νυχιών, εφάρμοσε μία στρώση λευκού βερνικιού πάνω από τη βάση και πριν την εφαρμογή.

10) Less is more

Διάλεξε ποιο σημείο του προσώπου σου θα τονίσεις. Σίγουρα γνωρίζεις τα δυνατά σου σημεία -τόνισε αυτά. Μην χρησιμοποιείς έντονο κόκκινο κραγιόν και χρωματιστές σκιές, μαζί. Επίλεξε τι από τα δύο επιθυμείς να αναδείξεις με το μακιγιάζ σου και μην το παρακάνεις. Η κομψότητα απαιτεί απλότητα.

 

 

 

 

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;