Τα 10 μυστικά που πρέπει να ξέρεις για το τέλειο μακιγιάζ!
Πανεύκολα και δοκιμασμένα!

Ποια γυναίκα δε θέλει να δείχνει πάντα στα καλύτερα της; Καμία! Και όποια είπε ότι δε τη νοιάζει ψεύδεται.

Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε όλες έμφυτο ταλέντο στο μακιγιάζ και μερικές φορές δυσκολευόμαστε να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.

Δεν θέλει όμως κόπο, θέλει τρόπο. Και πίστεψε με, αν μπορώ εγώ, μπορείς οπωσδήποτε και εσύ!

Δες λοιπόν μερικά μυστικά που θα σε βοηθήσουν:

1) Για έντονο βλέμμα

Εφάρμοσε στο βλέφαρό σου λευκό μολύβι ματιών και από πάνω του την έντονη σκιά ματιών της επιλογής σου για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

2) Eyeliner

Για μεγαλύτερα μάτια, δώσε μια ελαφριά κλίση προς τα πάνω, σε μία γραμμή που να συνεχίζει νοητά από το τέλος του βλεφάρου. Είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις -θυμήσου ότι δεν είσαι η Κλεοπάτρα. Επίσης: προτίμησε γήινα χρώματα αν θέλεις να βάψεις τα κάτω βλέφαρα. Το μαύρο eyeliner θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μικρότερα.

3) Βάση για τα μάτια

Τα βλέφαρά σου είναι αρκετά λιπαρά οπότε εάν χρησιμοποιήσεις concealer ως βάση το μακιγιάζ σου θα φύγει εύκολα ή θα σπάσει σε λεπτές γραμμές. Για μακιγιάζ ματιών που διαρκεί χρησιμοποίησε μία ειδική βάση (primer).

4) Για να κάνεις το κραγιόν σου ανεξίτηλο

Αυτό είναι το πλέον συνηθισμένο πρόβλημα μακιγιάζ: αν το κραγιόν δεν είναι ανεξίτηλο, σιγά-σιγά σβήνεται και, τελικά, φεύγει και εσύ μοιάζεις σαν να μην έβαλες ποτέ κραγιόν. Για κραγιόν με διάρκεια, ακολούθησε την εξής διαδικασία: πρώτα, άπλωσε στα χείλη σου λίγο make up ως βάση. Φτιάξε περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών -το μολύβι, γενικά, διαρκεί πολύ περισσότερο από το κραγιόν- και βάψε τα χείλη σου με το κραγιόν της αρεσκείας σου. Είναι σημαντικό, στο τέλος, να αφαιρέσειε με λίγο χαρτί το “περισσευούμενο” κραγιόν.

5) Τέλεια Κάλυψη

Εάν θέλεις διάφανη κάλυψη, ή εάν χρησιμοποιείς κρέμα ΒΒ ή CC, εφάρμοσέ τη με τα δάχτυλά σου. Για make up με πλούσια σύνθεση και μεγάλη κάλυψη να χρησιμοποιείς πάντα ένα πινέλο.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;