Δες τι είδους φοιτητής είσαι ανάλογα με το ζώδιο σου!
Ζώδια και... φοιτητική ζωή!

ΛΕΩΝ

Όχι, όχι, δεν ρωτάμε ποτέ ένα λιονταράκι για οποιαδήποτε απορία κι αν έχουμε, όχι γιατί δεν θα γνωρίζει την απάντηση, αλλά γιατί από την φύση του, του αρέσει τόσο πολύ να κάνει φιγούρα που θα αρχίσει να σου αραδίαζει απο την αρχή όλο το βιβλίο, ακόμα και αν εσύ τον ρώτησες πολύ απλά για κάποιο όνομα που έχεις ξεχάσει. Τώρα στην περίπτωση που δεν γνωρίζει την απάντηση θυμώνει, αλλά πρόσεχε όχι με τον εαυτό του, αλλά με εσένα που τον ρωτάς άσχετα πράγματα, με τον καθηγητή που δεν το ανέφερε πενήντα χιλίαδες φορές, με το σύμπαν, τον θεό γενικά με όλο τον κόσμο. Φιλική συμβουλή: μείνε μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χειρότεροι και από τα ταυράκια. Δεν έχουν χάσει διάλεξη για διάλεξη, έχουν δώσει πρόοδο ακόμα και αν δεν είναι υποχρεωτική, ενώ διαθέτουν τις καλύτερες σημειώσεις όχι στο τμήμα τους, όχι στην σχολή τους, αλλά σε όλο το λεκανοπέδιο. Είναι αυτό που θα έλεγε και ο Κατακουζηνός «το καμάρι» των καθηγητών τους. Τους αναγνωρίζεις εύκολα γιατί καθηστερούν συνήθως το δίαλειμμα για καφέ, εκφράζοντας τόσες απορίες που εσύ απορείς πως τις θυμούνται. Φυσικά είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς, δανείζοντας σου σημειώσεις, λυνοντάς σου απορίες ή ακόμα και κανοντάς σου ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί μας προφανώς ανήκουν στην κατηγορία των κοινωνικών φοιτητών. Ξέρετε αυτοί που έχουν γνωστούς σε όλη την σχολή και κολλητούς από όλα τα τμήματα, μικρότερους-μεγαλύτερους δεν έχει σημασία. Παρακολουθούν τις διαλέξεις, αλλά δεν τρελαίνονται και αν χάσουν καμία, όχι επειδή δεν αγαπούν αυτό που σπουδάζουν (αλλίως δεν θα το σπούδαζαν), αλλά επειδή δεν μπορούν την πίεση και προτιμούν να μην αισθάνονται ότι υποχρεούνται να κάνουν κάτι. Γι΄αυτό και η εξεταστική είναι η χειρότερη περίοδος, διότι αισθάνονται ότι «πρέπει» να διαβάσουν και όχι γιατί το θέλουν. Μπορεί να μην πατήσουν καν στην εξεταστική ή μπορεί να μην έχουν διαβάσει τέλεια, άμα όμως τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μάθημα θα πάνε άνετα για καθαρό δεκάρι. Σε αυτή την περίπτωση ρώτα τους ό,τι θες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σκορπινάκια δεν ανοίγουν ποτέ τα χαρτία τους, παραμόνο στο τέλος. Δεν θα σου κάνουν ερωτήσεις, αλλά θα ακούνε με προσοχή ό,τι λένε οι συμφοιτητές τους και θα προβαίνουν σε διασταύρωση πληροφοριών. Παίζουν μόνο για τον εαυτό τους, γι΄αυτό μην απορήσεις αν οι σημειώσεις τους είναι αποκρυπτογραφημένες. Δεν το κάνουν απο κακία απλά, ναι οκ, το κάνουν γιατί τους αρέσει να έχουν το πάνω χέρι και εξιτάρονται στην ιδέα ότι γνωρίζουν κάτι που οι υπόλοιποι αγνοούν, ακόμα και αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Ο μόνος τρόπος για να μάθεις τι ξέρουν είναι να ανήκεις στην κατηγορία «φίλος», οπότε και θα κάνουν τα πάντα για να σε βοηθήσουν. Θα μοιραστούν μαζί σου τις σημειώσεις τους, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα είναι και χάλια, αλλά τουλάχιστον προσπάθησαν.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;