Δες τι είδους φοιτητής είσαι ανάλογα με το ζώδιο σου!
Ζώδια και... φοιτητική ζωή!

Το κάθε ζώδιο εκλαμβάνεται και χειρίζεται τις υποχρεώσεις της σχολής και το διάβασμά του με διαφορετικό τρόπο! Κάποιοι τό ‘χουν, κάποιοι άλλοι… όχι και τόσο! Είναι χρήσιμος οδηγός πάντως για να ξέρετε σε ποια ζώδια να πάτε για να ζητήσετε σημειώσεις και όχι μόνο!

ΚΡΙΟΣ

Τα κριαράκια είναι αρκετά δραστήρια πλάσματα, γι΄αυτό δεν έχει σημασία αν το αντικείμενο σπουδών τους είναι το παιδικό τους όνειρο ή η τελευταία επιλογή που είχαν στο μηχανογραφικό τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνουν και χιλίαδες άλλα πράγματα παράλληλα για να γεμίσουν τον χρόνο τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμελούν λίγο την σχολή, όμως επειδή διαθέτουν και την ανάγκη να είναι συνέχεια πρώτοι, στην εξεταστική είναι απο τους καλύτερα διαβασμένους φοιτητές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ψάχνεις τον/ην φοιτητή/τρια που δεν έχει χάσει ούτε μία παράδοση και που διαθέτει άψογες σημειώσεις για όλα τα μαθήματα; Τότε βρες ένα ταυράκι. Οι Ταύροι είναι πειθαρχιμένοι, όποτε είναι σχεδόν πάντα προετοιμασμένα νωρίτερα για την εξεταστική και δεν τα αφήνουν όλα για τελευταία στιγμή. Μπορείς να τους ζητήσεις σημειώσεις, θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι τόσο αναλυτικές, που αντί να γλυτώσεις μερικές σελίδες δίαβασμα, παίζει να αποκτήσεις και μερικές παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα διδυμάκια είναι απο την φύση τους πανέξυπνα και ετοιμόλογα, ωστόσο βαριούνται εύκολα και είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν γνώμη για την σχολή τους χίλιες φορές μέχρι να αποφασίσουν να την πάρουν στα σοβαρά. Τώρα στην περίπτωση που κάποιο μάθημα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον για πάνω απο ένα μήνα, μπορείς να υπολογίσεις στις γνώσεις τους. Από την άλλη, αν δεν τους αρέσει καλύτερα, μην μπεις στην διαδικασία να ρωτήσεις για σημειώσεις. Στην καλύτερη δεν το έχουν παρακολουθήσει ποτέ, στην χειρότερη δεν ήξεραν καν ότι το είχαν δηλώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν θες την γνώμη μου μην ρωτήσεις ποτέ έναν Καρκίνο για σημειώσεις ή για κάποια απορία που διαθέτεις, όχι επειδή δεν γνωρίζει την απάντηση, αλλά επειδή θα τον αγχώσεις και θα ξεχάσει και αυτά που ήξερε. Θα αρχίσει να αμφισβητεί τις γνώσεις του και να ρωτάει εσένα για διευκρινίσεις. Οι Καρκίνοι δεν είναι σε καμία περίπτωση κακοί φοιτητές και τα πάνε σχεδόν πάντα καλά όταν δεν είναι αγχωμένα, απλά η τρομερή τους ανασφάλεια τα εμποδίζει να παραδεχτούν πόσο καλά προετοιμασμένα είναι για οποιαδήποτε ερώτηση.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;