Τα ζώδια... ακούνε μουσική! Δες ποια είδη μουσικής τους αρέσουν!
Δες ποιο είδος μουσκής θα βάλουν τα ζώδια στην... διασπασών!

Λέων

Αυτό το επιθετικό ζώδιο αγαπά τη heavy metal, το hard rock και θα ακούσει συχνά Leppard, Pink Floyd και Black Sabbath ολημερίς. Τους αρέσει επίσης, η δραματική κλασική μουσική με βαριά ενορχήστρωση, οπότε ακούν συχνά έργα των Μπετόβεν, Βάγκνερ και Ραχμάνινοφ. Το βήμα-κλειδί για να πλησιάσετε αποτελεσματικά ένα λιοντάρι είναι να του δώσετε μουσική με την οποία είναι παθιασμένο. Αγαπούν το θέατρο, όποτε μια καλή συλλογή από θεατρικά τραγούδια, αλλά και από μιούζικαλ σίγουρα, θα τους ενθουσιάσει. Το σάουντρακ από τη «Μελωδία της Ευτυχίας» ή από το «A Chorus Line» είναι μια καλή επιλογή δώρου. Αλλα επίσης θα ακούσουν και την core-ιά τους!

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο αγαπά την ήρεμη, γαλήνια μουσική που το βοηθά να συγκεντρωθεί στη δουλειά που έχει να κάνει. Η μουσική της Enya και του Moby τους είναι πολύ ταιριαστή. Τους αρέσουν πολύ τα κλασικά έργα των Ντεμπυσσύ, Βιβάλντι και Μότσαρτ. Η κέλτικη μουσική και οποιαδήποτε άλλη έχει βιολιά και φλάουτα, ταιριάζει στους Παρθένους, οι οποίοι άλλωστε πάντα ενδιαφέρονται για την ιστορία της τέχνης και της μουσικής. Η μουσική από τη μεσαιωνική περίοδο, από συνθέτες όπως ο Guilluame de Machout ή ο Jacopo da Bologna τους χαλαρώνει. Δεν τους πολυαρέσει το ροκ ν ρολ, αλλά τους αρέσουν τραγουδίστριες όπως η Kate Bush ή η Grace Slick.

Ζυγός

Κυβερνήτης αυτού του ζωδίου είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, οπότε οι ζυγοί προτιμούν μελωδίες από τη ρομαντική εποχή. Τους αρέσουν οι σαρωτικές συνθέσεις μουσικών όπως ο Σούμπερτ, ο Μέντελσον και ο Στράους. Τους αρέσουν οι παλιές ρομαντικές μελωδίες με τις φωνές του Sinatra, της Barbra Streisand και του Dean Martin. Η φολκ και η κάντρι μουσική τους ταιριάζει επειδή είναι αρκετά συναισθηματικοί. Στα πιο σύγχρονα γούστα τους περιλαμβάνεται η heavy metal, αλλά και καλλιτέχνες όπως ο Nick Cave, οι Depeche Mode και οι Alice in Chains.

Σκορπιός

Όσον αφορά στην κλασική μουσική, αυτό το ρομαντικό ζώδιο προτιμά τα πιο πολύπλοκα έργα των σύγχρονων συνθετών, συμπεριλαμβανομένων του Ερίκ Σατί, Μπέλα Μπάρτοκ και Νικολάι Γιακόβλεβιτς Μιασκόβσκι. Στους σκορπιούς αρέσει επίσης η σύγχρονη τζαζ και ιδιαίτερα φωνές όπως εκείνη της Aretha Franklin. Είναι αρκετά εκλεκτικοί όσον αφορά τη σύγχρονη μουσική: τους αρέσει η ηλεκτρονική με δυνατό ρυθμό και επειδή αγαπούν το θέατρο συχνά θα τους πετύχετε να ακούνε θεατρικές μουσικές.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;