Τα ζώδια... ακούνε μουσική! Δες ποια είδη μουσικής τους αρέσουν!
Δες ποιο είδος μουσκής θα βάλουν τα ζώδια στην... διασπασών!

Η μουσική εξημερώνει θηρία λένε! Το ίδιο κάνει κα στα ζώδια απ’ ότι φαίνεται καθώς το κάθε ζώδιο έχει τις δικές του μουσικές προτιμήσεις! Eδώ θα μάθεις πώς θα “προσελκύσεις” κάποιο ζώδιο παίζοντάς του την κατάλληλη μουσική!

Κριός

Το ζώδιο της φωτιάς προτιμά ζωντανή, εμπνευσμένη μουσική, η οποία όμως, θα έχει ταυτόχρονα ένα «στρατιωτικό» αίσθημα. Του ταιριάζει κάθε είδος μουσικής, που έχει ένα δυνατό ρυθμό κι αυτό επειδή ο κριός εκτιμά τον έρωτα, την έμπνευση, αλλά και την τάξη. Ο Βάγκνερ είναι μια καλή επιλογή από τους κλασικούς συνθέτες. Αν και σοβαροί και προσηλωμένοι στην καριέρα τους, τους αρέσει ν’ ακούν heavy metal, death metal και metalcore. Τους αρέσει επίσης, η symphonic black metal και χάνουν το μυαλό τους με dubstep η και drum n bass! Και σε φάσεις που θέλουν να χαλαρώσουν και να ρίξουν τους τόνους, πάλι τα ίδια μπορεί να ακούσουν η και κάτι πιο down tempo! Αγαπημένες μπάντες οι cradle of filth σίγουρα, HIM, bring me the horizon και πολλά άλλα!

Ταύρος

Σ’ αυτό το ζώδιο της γης αρέσει η χαρούμενη ποπ μουσική. Η κλασική ροκ είναι επίσης, αγαπημένη του. Το βασικό είναι η μουσική που θα ακούει να είναι «εύκολη» στ’ αυτιά, αλλιώς ο ταύρος αναστατώνεται. Δεν τρελαίνονται για την κλασική μουσική, γιατί τη βρίσκουν κάπως… ακαταλαβίστικη. Τους αρέσει να τραγουδούν μαζί με το ραδιόφωνο και προτιμούν τη μουσική των Beatles, των Rolling Stones και των Heart. Συνηθίζουν να βλέπουν πολλή τηλεόραση και συχνά θα τους ακούσετε να σιγοτραγουδούν τους τίτλους αρχής της αγαπημένης τους σειρά. Τους αρέσουν επίσης τα σάουντρακ ταινιών, ιδίως ταινιών επιστημονικής φαντασίας ή περιπέτειας.

Δίδυμοι

Στους διδύμους αρέσει κάθε είδος μουσικής, με την εξαίρεση ίσως της ραπ, την οποία θεωρούν πολύ μονότονη για τα γούστα τους. Αγαπούν τον χορό, οπότε η μουσική των ΑΒΒΑ, των BeeGees και του Michael Jackson ταιριάζει στο προφίλ τους. Εκστασιάζονται με τις παλιές καραβάνες των 40s, των 50s και των 60s και συχνά, ακούν ερωτικά κομμάτια από το Frank Sinatra, τον Dean Martin και τον Tom Jones. Τους αρέσει επίσης, η progressive μουσική, ιδιαίτερα αν είναι vintage, όπως η μουσική των Kraftwerk ή εκείνη των Electric Light Orchestra. Από σάουντρακ προτιμούν το στυλ του «Chicago» ή του «A Chorus Line». Αν θέλετε ν’ αγοράσετε κάποιο σάουντρακ για δώρο, προτιμήστε κάποιο από ταινία του Κιούμπρικ, όπως το «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» ή το «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος».

Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι ρομαντικοί κι ευαίσθητοι τύποι που προτιμούν απαλή, ρυθμική μουσική και σίγουρα, καθόλου επιθετική. Απολαμβάνουν τραγούδια με συναισθηματικά θέματα και τους αρέσουν σκοποί τραγουδισμένοι από ερμηνεύτριες, όπως η Kelly Clarkson, η Withney Houston και η Celine Dion. Τους αρέσει επίσης, η ποπ που τους κάνει να αισθάνονται χαρούμενοι και είναι πιθανό να συγκινηθούν εύκολα αν ακούσουν μουσική από την παιδική τους ηλικία. Τους αρέσουν συγκροτήματα όπως οι Partridge Family, οι Monkees και οι Beatles. Η New Age και η ηλεκτρονική μουσική είναι ένα ταιριαστό δώρο γι’ αυτό το ζώδιο, καθώς του αρέσει και η εσωτερικότητα. Οι πιο… dark καρκίνοι θα κινηθούν και σε πιό goth μονοπάτια!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;