To βίντεο που έβγαλε η Βαλαβάνη μετά το δημοσίευμα για τη σχέση της με τον Βασάλο!
Κάτι τρέχει εδώ σίγουρα!

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας και πριν μπει στο πλατό της εκπομπής «Εδώ» οπού βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μια στάση στο γραφείο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο σταθμό.

Η αθλητικογράφος μάλιστα «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο στα isntastories μαζί του. «Δεν φτάνει που ήρθε στο κανάλι, που είμαστε εδώ 13 ολόκληρα χρόνια, ήρθε και μας πήρε και τη θέση», ακούγεται να λέει η ίδια με τον Κωνσταντίνο να συμπληρώνει: «Ε… τι να κάνουμε ρε παιδιά, σιγά σιγά ανεβαίνουμε».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα με το εάν βρίσκονται σε σχέση.

Μπορεί οι δύο πρώην παίκτες του Survivor να έχουν πολύ καλή σχέση, παρόλα αυτά και οι δύο δηλώνουν πως είναι φίλοι και πως «Αν είναι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα θα το κάνουμε οι ίδιοι». Οι φήμες ωστόσο φουντώνουν ολοένα και περισσότερο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, άτομο από το φιλικό περιβάλλον της αθλητικογράφου δήλωσε: «Η Ευρυδίκη ήρθε κοντά με τον Κωνσταντίνο από τότε που ήταν μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ο μόνος που την έκανε να νιώθει οικειότητα!»

Δες το βίντεο!

Ανέβηκε κλίμακα το παιδί?? @evridiki_valavani @costavasaloshd #evriwithfan #valavanakia #valavanakiateam #evridikivalavani #valavanievridiki #valavani #valavaniers #evridiki #evri #ευρυδικηβαλαβανη #βαλαβανη #ευρυδικη #βαλαβανηευρυδικη #ευρυ #baby #fighter #survivor #survivorgr #survivorgreece2017 #survivorgirl #vasalos

A post shared by @evridikivalavani_fans_ (@teamvalavanakia) on

 

Δες επίσης! Είναι οριστικό! Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;