Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Πανσέληνος στον Ταύρο, η απόλαυση των αισθήσεων!
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 6-12 Νοεμβρίου. Από την Λίλιαν Σίμου

Λέων

Η Πανσέληνος δημιουργεί έντονες συγκινήσεις για σας και προκαλεί για δράση. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου) για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στόχοι που θα σχεδιαστούν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν δώρα να σας αποδώσουν . Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί. Σας ευνοεί το τρίγωνο της φωτιάς, που περιγράφηκε στον κεντρικό κορμό των προβλέψεων, επομένως, εκμεταλλευτείτε το για να δημιουργήσετε εκεί όπου «φλογίζει η καρδιά» σας!

Παρθένος

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί η Πανσέληνος στον Ταύρο σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν αρκετά πιο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Φαίνεται να ανοίγουν πόρτες, να συναντάτε διεξόδους και να προσφέρεται το έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή… Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών ή τις προσωπικές αξίες και τις «πολύτιμες» σχέσεις, καθώς φαίνεται πως θα δεχτείτε εκπλήξεις!

Ζυγός

Για σας, η Πανσέληνος μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα πρέπει να στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και να περιορίσετε έξοδα για στόχους πολυδάπανους, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Ωστόσο, η αντίθεση της Αφροδίτης προς τον Ουρανό, φέρνει απρόοπτα και ίσως δυσκολεύει την εγκράτεια. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας. Καθώς είστε σε μία δυσχερή θέση συναισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση, άγχος ή ανασφάλεια και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας.

Σκορπιός

Στον τομέα των σχέσεων, διαθέτετε πλέον πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, με γοητεία και μαγνητισμό, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση. Αποφύγετε όμως την κτητική συμπεριφορά, ή την υπερβολική επιφύλαξη. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ίσως γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή θα χρειαστείτε προκειμένου να διαχειριστείτε ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, μία δικαστική διαμάχη. Δεν θα ήταν σωστό να αντιδράσετε άμεσα, παρορμητικά ή δίχως σχεδιασμό.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;