Τα ζώδια... τα πίνουν όλα! Δες ποιo είναι το χαρακτηριστικό ποτό των ζωδίων!
Τα ζώδια απολαμβάνουν το αλκόολ με τον δικό τους τρόπο!

Δίδυμοι

Για έναν Δίδυμο, η πρόσβαση σε bar είναι ζωτικής σημασίας. Ένας Δίδυμος δεν συχνάζει σε ένα μοναχικό bar, αλλά σε ένα μέρος που θα υπάρχει διαδραστικότητα και έντονο interaction. Γι’ αυτό το λόγο θα πιει κάτι που δεν θα τον χτυπήσει απότομα, αλλά θα έχει το περιθώριο να πιει πολλά ποτήρια, μέχρι να τελειώσει η συζήτηση και να μεθύσει τελείως. Λευκό δροσερό κρασί ή ένα μαρτίνι με γεύση πεπόνι και ένας πολυλογάς barman είναι ό,τι χρειάζεται ένας Δίδυμος για να περάσει τέλεια!

Καρκίνος

Το ζώδιο του Καρκίνου προτιμά τα ποτά που αναδεικνύουν τα καλύτερα από τα τοπικά προϊόντα μιας περιοχής. Η σαγκρία είναι μια από τις πρώτες καλοκαιρινές επιλογές του, μέσω της οποίας θα ανακαλύψει την τοπική παραγωγή εσπεριδοειδών και μπαχαρικών. Όσον αφορά στα κοκτέιλ, τα αγαπημένα του Καρκίνου είναι τα γλυκόπιοτα που θυμίζουν γρανίτα τύπου frozen daquiri ροδάκινο η frozen mojito φράουλα! Του αρέσουν τα γλυκά και δεν ντρέπεται να το δείξει!

Λέων

Οι Λέοντες έχουν ερωτική σχέση με τα κοκτέιλ και οτιδήποτε περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας μπράντι. Επίσης, ένα στιλάτο ποτήρι είναι κάτι που θα ευχαριστήσει, ιδιαιτέρως, τους σικάτους Λέοντες, ενώ το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του είναι ένα βιβλίο με συνταγές για όλα τα κλασικά κοκτέιλ ώστε να τα φτιάχνει σπίτι του.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;