Τα ζώδια... τα πίνουν όλα! Δες ποιo είναι το χαρακτηριστικό ποτό των ζωδίων!
Τα ζώδια απολαμβάνουν το αλκόολ με τον δικό τους τρόπο!

Ανακαλύψτε τις αλκοολικές συνήθειες των άλλων ζωδίων -αφού τις δικές σας τις γνωρίζετε ήδη- και ανακαλύψτε ποιό ζώδιο είναι η καλύτερη παρέα για ένα ξέφρενο βράδυ στην πόλη.

Κριός

Οι Κριοί, άντρες και γυναίκες, προτιμούν τα πιο «βαρβάτα» αλκοολούχα ποτά, όπως είναι το ρούμι, είτε σκέτα με πάγο, είτε με πρόσθετα αναψυκτικά. Είτε στην μορφή κάποιου ψαγμένου κοκτέιλ όπως το ζόμπι πχ που είναι all time fav του Κριού! Σε κάθε περίπτωση αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η διάθεσή τους να δοκιμάσουν πρώτοι από όλους τις νέες αφίξεις στο bar. Ό,τι νέο δημιουργήσει ο mixologist της γειτονιάς, θα το έχει δοκιμάσει ο Κριός, πριν καν το ανακαλύψετε εσείς (εκτός και αν είστε Κριός, φυσικά).

Ταύρος

Οι Ταύροι το πάιζουν safe και δεν ρισκάρουν, όπως οι Κριοί, και επιλέγουν πάντα την ίδια κλασική μπίρα. Άν μάλιστα, στην τιμή της μπύρας περιλαμβάνεται και hot-dog, τότε η ευτυχία φτάνει σε ασύγκριτα ύψη! Εάν ωστόσο, είσαι Ταύρος και απλά δεν γουστάρεις την μπύρα, τότε μάλλον είσαι από τους Ταύρους που προτιμούν ένα γλυκόπιοτο κοκτέιλ όπως το ντάκιρι ή μια πίνα-κολάντα. Σε κάθε περίπτωση προτιμάτε πάντα την πεπατημένη.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;