Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Ακολουθώντας τις συγκινήσεις μας
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου. Από την Λίλιαν Σίμου

Δώρο:
Η κατανόηση της σύνδεσης μεταξύ υλικού και πνευματικού κόσμου. Ικανότητα να αυξάνουμε τα αγαθά, εκτιμώντας την αξία τους. Ικανότητα να αγαπάμε τις αληθινές αξίες, όπως την καρδιά, το πνεύμα και την ομορφιά.

Ταύρος

Θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε την έλλειψη επικοινωνίας σε γνώση, συναισθήματα του παρελθόντος, κι έτσι, από τώρα και στο εξής, οι συζητήσεις μας να περικλείουν ιδέες που θα έχουν σχέση με τον εσωτερικό μας κόσμο, στον οποίο οφείλουμε να μπορούμε να αναφερθούμε. Να μην μας ικανοποιεί να λέμε πολλά και τίποτα το ουσιώδες, αλλά να μάθουμε να είμαστε αντιληπτοί. Νέοι προορισμοί μας περιμένουν και μπορούμε να διατηρήσουμε την ελπίδα, για ένα γόνιμο «αύριο».

Δώρο:
Ικανότητα να έχουμε βαθιά κατανόηση. Επικοινωνία με άλλους κόσμους ύπαρξης ή ζωής, ορατούς και αόρατους. Φίλοι που μας αγγίζουν στην ψυχή και μας στηρίζουν στις πνευματικές μας αναζητήσεις, θα είναι συνοδοιπόροι.

Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες, θα είμαστε πολύ ευαίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο και ένα κύμα στοργής απέναντι στον πλησίον, αναπτύσσεται μέσα μας. Χρησιμοποιώντας θετικά τα μηνύματα των πλανητών, μπορούμε να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε άλλους να αναπτυχθούν, να τους κάνουμε να αισθανθούν την μητρική ασφάλεια και σιγουριά. Αλλά ας προσέχουμε αν παρατηρηθεί το φαινόμενο, οι άλλοι να εξαρτώνται από εμάς και να επιδιώκουν διαρκώς να είναι κάτω από την στοργική μας φροντίδα. Αυτό μπορεί να τους ωθήσει να υπερβούν τα όρια, να μας απορροφήσουν και να χάσουμε εντελώς την δική μας υπόσταση.

Δώρο:
Η ανακάλυψη και η αναγνώριση της αγάπης, της φροντίδας και της αφοσίωσης. Η κατανόηση πως καθένας και κάθε τι αξίζει την περιποίησή μας, την τρυφερότητά μας και την προστασία μας. Αλλά το ίδιο αξίζουμε κι εμείς!

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο, δεν αισθανόμαστε άνετα με την ιδεολογική μας κληρονομιά και ψάχνουμε νέους ορίζοντες. Πολλές φορές, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μας φέρνει σε επαφή με άλλους πολιτισμούς και διαφορετικές κουλτούρες, και αυτό επηρεάζει την όλη ιδεολογική σκοπιά μας. Επίσης, είναι πιθανό, να αναζητούμε ιερούς τόπους, στους οποίους να βιώνουμε μία περίεργη συγκίνηση, ή ανοικτούς χώρους στην εξοχή, στα βουνά και στα δάση, όπου να νοιώθουμε γαλήνη και πληρότητα. Ενδέχεται να έχουμε όνειρα, τα οποία να μας φέρνουν σε τέτοια μέρη. Λόγω της εσωτερικής αναζήτησης της γνώσης, μπορούμε να βρεθούμε στους κόλπους μίας ομάδας ενός δασκάλου ή γκουρού, από τον οποίο να παρασυρθούμε και με τον οποίο να ταυτιστούμε, χωρίς να έχουμε μία σαφή εικόνα της πραγματικότητας.

Δώρο:
Η χαρά της περιπέτειας στην αναζήτηση της ανακάλυψης. Σπάσιμο των συνόρων στη γνώση για βρούμε το θαύμα της ύπαρξης.

Λέων

Χρειάζεται να μάθουμε να οργανώνουμε τις προτεραιότητές μας και να μην επιρρίπτουμε διαρκώς την ευθύνη στον εαυτό μας, ξεπερνώντας κάθε όριο. Η χαλάρωση, η εξοχή και η ενασχόληση με κάτι που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρώνεται πάντα, θα βοηθούσαν για την ανακούφιση της έντασης. Οραματισμοί ή ταξίδια ακόμη και μέσω της φαντασίας, δρουν αποτελεσματικά στις ανάγκες αυτής της εβδομάδας. Η αναζήτηση της απομόνωσης, είναι το «φάρμακο» για την εσωτερική αναζωογόνηση. Πρέπει να αποφύγουμε να νοιώθουμε «στείροι» σε ιδέες και προσφορά στη ζωή. Κάθε πίκρα συσσωρευμένη, θα είναι και ένα εμπόδιο προς την ολοκλήρωσή μας, μέσα από αισθήματα πόνου, ενοχής, αυτοκριτικής

Δώρο:
Να μάθουμε να αγαπούμε τον εαυτό μας και τους άλλους, με τις ατέλειές τους. Ευγνωμοσύνη για το Θείο και την Δημιουργία, όπου μπορούμε να συμμετέχουμε.

Παρθένος

Η εβδομάδα που κυλά, χρειάζεται προσοχή : έλκουμε άτομα με αντίθετες τάσεις από εμάς. Αντί να γίνουμε επιθετικοί, λοιπόν, τους ευχαριστούμε για τη γνώση και την ευκαιρία εκπαίδευσης που μας προσφέρουν. Μόνο μέσω αυτών θα ερευνήσουμε τις αδυναμίες μας και τα ελαττώματά μας. Και γι’ αυτό, να μη ξεχνάμε, ότι εμείς τους βάλαμε στο δρόμο μας ! Αν συνεχίσουμε να θεωρούμε τον εαυτό μας θύμα και τους άλλους θύτες, δεν θα ισορροπήσει καμία σχέση με τους γύρω μας και κυρίως εκείνη με τον σύντροφό μας. Τα άτομα που προσελκύουμε, είναι άτομα που γίνονται ο καθρέφτης του εαυτού μας. Ας αναλογιστούμε με ειλικρίνεια, αν τα ελαττώματα που διαπιστώνουμε σε εκείνους, είναι και δικά μας ελαττώματα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;