Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Ακολουθώντας τις συγκινήσεις μας
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου. Από την Λίλιαν Σίμου

Το τέλος του Οκτωβρίου και η έναρξη του τελευταίου μήνα του φθινοπώρου, μας βρίσκει με έμφαση στο στοιχείο του νερού στον χάρτη του ουρανού. Ας δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017.

Στον αστρολογικό αποσυμβολισμό, το στοιχείο του νερού εκφράζει συγκινήσεις και γόνιμες ιδέες. Καθώς οδεύουμε προς την σημαντική Πανσέληνο στον Ταύρο, χρειάζεται να διατηρήσουμε την έμπνευση δυνατή, προκειμένου να κατακτήσουμε την ικανοποίηση που αναζητάμε.

Για την Πανσέληνο στον Ταύρο, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, έχουμε ένα Βιωματικό Σεμινάριο όπου θα αναπτυχθούν οι λεπτομέρειές της, και αναλυτικά στον καθένα θα δοθούν κατευθύνσεις μέσω της αστρολογικής γνώσης, των ατομικών ωροσκοπίων σας, και των κρυστάλλων και ιαμάτων που αντιστοιχούν στις ευαισθησίες σας, δίνοντας τεχνικές αξιοποίησης των θετικών και διαχείρισης των ευάλωτων σημείων της. Μπορείτε να ενημερωθείτε διεξοδικά στο λινκ που ακολουθεί:
http://astrolife.gr/mathimata-seminaria/viomatiko-seminario-astrologias-panselinos-sto-tavro-agapi-kai-xrima/

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ρομαντική, ονειρική, ασαφή ως προς τις ιδέες, με έμπνευση όμως και δεκτικότητα. Ο ψυχισμός αναζητά την ταυτοποίησή του, μέσα από το όνειρο, αλλά στο τέλος της εβδομάδας, θα αναζητήσει απτές αποδείξεις χαράς και απόλαυσης, όπως θα δούμε με το αφιέρωμα στην Πανσέληνο τη 4ης Νοεμβρίου.

Στο περιβάλλον των Ιχθύων έχουμε επίσης τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη τους, που μας οδηγεί σε τάσεις φυγής προς ένα ιδανικό ή ένα όραμα, γλυκαίνει με τρυφερά συναισθήματα την δύσκολη καθημερινότητα και θολώνει την οπτική μας.

Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Κένταυρος Χείρωνας, εκείνος που φέρει την γνώση, τη σοφία, την διδασκαλία, προσφέροντάς τα με στοργή και ενδιαφέρον προς την ανθρωπότητα, για να την θεραπεύσει από τον βαθύ πόνο της ύπαρξης.

Στο ζώδιο του Σκορπιού έχουμε τον Ήλιο, την ζωτική δύναμη της Δημιουργίας, που αντιπαλεύει με το σκιερά στοιχεία της ύπαρξης.

Ενώ στο ίδιο περιβάλλον υπάρχει και ο Δίας πλέον, όπως είδαμε στο ειδικό αφιέρωμα, και απαιτείται να εστιάσουμε στο βάθος της ψυχής, στα ανομολόγητα μυστικά μας, σε ό,τι φοβόμαστε να αντικρύσουμε.

Και τέλος στον Σκορπιό έχουμε τον Ερμή, όπου η σκέψη γίνεται περισσότερο διεισδυτική και απόλυτη, διορατική και αφυπνίζει το ένστικτο.

Με προσοχή, καθώς όλα κινούνται με ένα περίπλοκο τρόπο και η ζωή μοιάζει να βρίσκεται σε ομιχλώδες τοπίο, ενώ οι καταστάσεις είναι ευμετάβλητες, ανάλογα με τα συναισθήματα που εντυπώνονται στον καθένα μας.
Λίγη υπομονή λοιπόν στα πρακτικά μας θέματα, ενώ μεγαλύτερη έμφαση δίδεται στις πνευματικές αναζητήσεις, στην έμπνευση και στην δημιουργία.

Ας αναζητήσουμε το όραμα που θα ακολουθήσουμε και θα γονιμοποιήσουμε λοιπόν… με την Πανσέληνο που ακολουθεί στο τέλος της εβδομάδας!

Κριός

Αυτή την περίοδο, έχουμε ισχυρό μαγνητισμό, ωστόσο, όχι την αίσθηση της πληρότητας και της ευτυχίας. Δεν πρέπει να νοιώθουμε ανασφαλή συναισθήματα, αλλά να κατανοήσουμε πως δεν είμαστε αδιάφοροι ως παρουσίες στο περιβάλλον μας. Είναι πιθανόν, να μην μπορούμε να εκφράσουμε τα αισθήματά τους στους άλλους, μέχρι να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε, ότι η αγάπη είναι κάτι που δίνεται για να μας συμπληρώσει, κι όχι αδυναμία που μας κλονίζει και μας κάνει ανίσχυρους μπροστά σ’ εκείνους που αγαπούμε.
Ο συνδυασμός μας καλεί να μάθουμε τα ένστικτά μας και να ακούμε τη φωνή του σώματός μας. Αν πνίξουμε τις ροπές μας, ή τις οριοθετήσουμε σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων, η ύλη και το ίδιο μας το σώμα, όντας υλικό, θα στραφούν εναντίον μας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;