Υλικά συνταγής
3/4 φλ. τσαγιού Nutella ή Μερέντα + 12 κ.γ. επιπλέον κατεψυγμένη Nutella για τη γέμιση
1 φλ. τσαγιού αλεύρι
1 αυγό
Εκτέλεση συνταγής
Καταψύχετε τα 12 κ.γ. νουτέλα ή μερέντα από τη προηγούμενη μέρα. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε, καλά, μαζί τα 3/4 φλ. τσαγιού νουτέλα ή μερέντα με το αυγό. Προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Παίρνετε μείγμα ζύμης με ένα κ.γ., κάνετε μια μπάλα και την ισιώνετε στη παλάμη σας. Βάζετε ένα κ.γ. παγωμένη Nutella στο κέντρο του μπισκότου. Με ένα δεύτερο μικρό κουταλάκι του γλυκού παίρνετε ζύμη και την ισιώνετε στη παλάμη σας.
Τοποθετείτε τη ζύμη πάνω από τη παγωμένη Nutella και πιέζετε τις άκρες [σαν ραβιόλια] να κλείσουν καλά με τη ζύμη γύρω γύρω για να “φυλακίσουν” τη παγωμένη Νουτέλα. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία μέχρι να φτιάξετε 12 μπισκότα.
Ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 6-8 λ. Τα βγάζετε από το φούρνο, τα αφήνετε να μισοκρυώσουν και τα απολαμβάνετε.
Πηγή: sintayes.gr
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Υπάλληλοι γραφείου
Πλήρης Απασχόληση
13-03-2024
Μενίδι
Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων
Εποχιακή Εργασία
21-12-2023
Μυκονος