Τι ακριβώς γουστάρουν τα ζώδια πάνω στο σεξ; Όλη η ωμή αλήθεια!
Το κάθε ζώδιο έχει... τα δικά του! Δες τι αρέσει στο κάθε ζώδιο πάνω στο σεξ!

Σκορπιός

Δεν αντέχει στην ιδέα ότι δεν θα προσφέρει την απόλυτη ηδονή στον παρτενέρ του και ότι δεν θα φέρει το ταίρι του σε οργασμό. Αν είσαι γυναίκα με σύντροφο Σκορπιό, μην διανοηθείς να υποκριθείς οργασμό, θα τον καταρρακώσεις. Βασικά το σεξ είναι ο λόγος που ζεί και αναπνέει.

 

Τοξότης

Δεν θέλει κι αυτός, όπως κι ο Δίδυμος, τη ρουτίνα. Οκέι, μπορεί να «δούλεψε» καλά μια στάση την προηγούμενη φορά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλει πάλι την ίδια. Προτιμά να δοκιμάζει συνέχεια πράγματα, να εναλλάσσει κόλπα και να μην γίνεται το σεξ θέμα συνήθειας και προγραμματισμένη αγγαρεία.

 

Αιγόκερως

Ο ναρκισσισμός του δεν αφήνει περιθώρια για ήττες και θα σε ικανοποιήσει πάσει θυσία. Ό,τι βλέπει σαν “δουλειά” γενικά, το κάνει τέλεια δίχως να υπάρξει πιθανότητα να φανεί μέτριος. Αν πληρωνόταν για αυτό ίσως και να ήταν πολύ πλούσιος. Χμμμμ….

 

Υδροχόος

Τα παραδοσιακά τα βλέπει πιο ντεκαυλέ πεθαίνεις. Είναι ευρηματικός όσο πάει πάνω στο σεξ και σίγουρα θα σου μείνει! Αυτοσχεδιάζει ολη την ώρα, πράγμα που το κάνει πετυχημένα, και εγγυάται οτι δεν θα βαρεθείς ποτέ!

 

Ιχθείς

Γουστάρει διάρκεια και θέλει εκστατικό σεξ. Ξενερώνει τέρμα αν όλα γίνονται βιαστικά, θέλει να επικρατεί το δικό του timing και δεν αντέχει τους περισπασμούς, όπως αδέξιες κινήσεις, δαγκώματα εκεί που δεν πρέπει και αμήχανες παύσεις που χαλάνε τη «μαγική σεξουαλική φούσκα» που έχει φτιάξει στο μυαλό του εκείνη τη στιγμή

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1