Τι ακριβώς γουστάρουν τα ζώδια πάνω στο σεξ; Όλη η ωμή αλήθεια!
Το κάθε ζώδιο έχει... τα δικά του! Δες τι αρέσει στο κάθε ζώδιο πάνω στο σεξ!

Κριός

Δεν γουστάρει να του μιλάς βρόμικα, αλλά το σώμα σου να μην «ακολουθεί». Δηλαδή να υπόσχεσαι και να τάζεις, αλλά η εκτέλεση να είναι χλιαρή. Είναι wild child στη ζωή του και θέλει την ίδια αντιμετώπιση στο κρεβάτι. Δεν είναι φαν των ρομαντισμών πάνω στο σεξ και είναι θερμός υποστηρικτής του “το ξύλο βγήκε απο τον παράδεισο”!

 

Ταύρος

Τα προκαταρκτικά του σαν τα μάτια του! Το βρίσκει φούλ ντεκαυλέ όταν βιάζεσαι να φας το κυρίως πιάτο χωρίς το πρόγευμα!

 

Δίδυμος

Φοβάται τις λούπες και σιχαίνεται τη ρουτίνα. Θέλει ποικιλία στη ζωή του και στο κρεβάτι του και οτιδήποτε άλλο τον δυσαρεστεί βαθια.

 

Καρκίνος

Απο την άλλη, έχουμε ακούσει οτι τα καρκινάκια δεν σηκώνουν κουβέντα για τις επιδόσεις τους στο σεξ και δεν δέχονται καθόλου κριτική. Θέλουν να τους θεοποιείς και να τους προσκυνάς στο κρεβάτι/βωμό αλλα και στην πραγματικότητα.

 

Λέων

Ξενερώνει αν δεν είναι το επίκεντρο της προσοχής. Θέλει να λαμβάνει όλη την περιποίηση στα προκαταρκτικά, το βρίσκει νορμάλ να προσπεράσει τις ανάγκες σου και, φυσικά, αν βρεθεί σε ομαδικό σεξ, ο εγωισμός του χτυπά κόκκινο.

 

Παρθένος

Δεν γουστάρει τις εκπλήξεις, δεν του αρέσει να αυτοσχεδιάζεις και ξενερωνει τον κώλο του αν τον χτυπήσεις. Μην φέρεις βοηθήματα ή sex toys χωρίς να το έχετε συζητήσει και γενικά μην δοκιμάσεις πάνω του kinky πράγματα – σοκάρεται εύκολα.

 

Ζυγός

Δεν θέλει πολλή φασαρία και σαματά. Λίγο βογγητό, καθόλου ομιλία γιατί τον αποσυντονίζουν αυτά τα πράγματα, αναστατώνεται, αγχώνεται, σκεφτεί αν υποκρίνεσαι ή αν… ακούν οι γείτονες.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1