O Gordon Ramsay μας δείχνει πώς να φτιάχνουμε την τέλεια μπριζόλα!
Πώς αποφεύγεις το να γίνει η μπριζόλα, σόλα;

Το μαγείρεμα της μπριζόλας είναι σαν να ισορροπεί κανείς σε λεπτό σχοινί. Είναι εύκολο να περάσει κανείς την γραμμή και να την ψήσει με λάθος τρόπο.

Η ιδανική μπριζόλα πρέπει να έχει ψηθεί καλά απ’έξω αλλά να είναι ζουμερή από μέσα. Πώς το καταφέρνεις αυτό; Δεν έχουμε ιδέα! Ο Gordon Ramsay έχει όμως;

  • Αλατοπιπέρωσε και τις δύο πλευρές της μπριζόλας.
  • Βάλε λίγο λάδι στο τηγάνι.
  • Τοποθέτησε την μπριζόλα στο τηγάνι μαζί με λίγα φυλλαράκια δεντρολίβανου.
  • «Θωράκισε» την μπριζόλα και από τις δύο πλευρές και βγάλε την από το τηγάνι.
  • Πρόσθεσε βούτυρο, μανιτάρια, ψιλοκομμένο σκόρδο και ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια στο τηγάνι.
  • Πρόσθεσε λίγο κονιάκ στο τηγάνι και τοποθέτησε μέσα πάλι την μπριζόλα.
  • Βάλε 1-2 κουταλιά ζωμό και κρέμα γάλακτος.
  • Μόλις αρχίζει να βράζει, με ένα κουτάλι ρίξε την σάλτσα που έχει δημιουργηθεί πάνω στην μπριζόλα.
  • Πασπάλισε με λίγο μαϊντανό.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;