5 συνήθειες που σου προξενούν εφιάλτες!
Υπάρχουν φορές που οι εφιάλτες δεν εξαρτώνται από πράγματα που ελέγχουμε εύκολα, αλλά, σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως μπορείς να κάνεις κάτι για να μην ταραχτείς στους εφιάλτες μέσα στο βράδυ!

tumblr_inline_o4yeg6DOlg1swl9fr_500

Υπάρχουν φορές που οι εφιάλτες δεν εξαρτώνται από πράγματα που ελέγχουμε εύκολα, αλλά, σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως μπορείς να κάνεις κάτι για να μην ταραχτείς στους εφιάλτες μέσα στο βράδυ!

Ορισμένες φορές δεν καταλαβαίνουμε πόσο στο χέρι μας είναι η ποιότητα του ύπνου μας. Νομίζουμε πως οι εφιάλτες είναι “αυτόκλητοι” και δεν μπορούμε να τους περιορίσουμε γιατί είναι καθαρά θέμα τύχης. Λάθος και λάθος.

Οι εφιάλτες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το τι έκανες πριν κοιμηθείς. Δεν αποφάσισε το μυαλό σου να πλάσει τέρατα έτσι ξαφνικά γιατί του την βάρεσε. Κάτι έκανες.

Τι έκανες; Για να δούμε!

Κατανάλωσες τυρί

Σύμφωνα με έρευνα του του British Cheese Board αναφέρει πως το τυρί μπορεί κάλιστα μπορεί να φταίει για τα όνειρά σου. Λένε, μάλιστα, πως κάθε τυρί προκαλεί και διαφορετικού είδους όνειρα. Ποιος ξέρει.

Έφαγες πριν κοιμηθείς

Η κατανάλωση φαγητού πριν τον ύπνο αυξάνει την θερμοκρασία σώματος και ενισχύει τον μεταβολισμό, πράγμα που δημιουργεί έντονη εγκεφαλική δραστηριότητα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα ειδικών από το πανεπιστήμιο του Μοντρεάλ, υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στην ταχύτητα που τρώμε και τους εφιάλτες.

γλδςκνγ

Ήπιες αλκοόλ

Τι είναι πιο τρομακτικό από ένα hangover; Τα όνειρα που έχεις την νύχτα που έχεις πιει λίγο. Το αλκοόλ όχι μόνο χαλάει την ποιότητα του ύπνου αλλά προκαλεί και δυσάρεστα όνειρα.

Σε παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση

Τα όνειρα μας επηρεάζονται έντονα από τους ήχους που έχουμε γύρω μας. Η μουσική, οι διάλογοι κτλ προκαλούν ανάλογα όνειρα. Γενικά καλό είναι να κλείνεις οποιαδήποτε οθόνη έχεις κοντά σου μια ώρα πριν πέσεις για ύπνο.

Στρες

Το άγχος δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν. Οπότε, εννοείται πως εμπλουτίζει τα όνειρα μας με δυσάρεστες εικόνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;