Η Kate Moss ποζάρει ολόγυμνη στα 42 της και σαρώνει το Internet!
Η Kate Moss στα 42 της αποδεικνύει γιατί είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα των τελευταίων 20 χρόνων και γιατί έχει γράψει ιστορία στο χώρο της μόδας.

wp_Kate_Moss_1152x864

Η Kate Moss στα 42 της αποδεικνύει γιατί είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα των τελευταίων 20 χρόνων και γιατί έχει γράψει ιστορία στο χώρο της μόδας.

Η φωτογράφιση έγινε για το W magazine, το οποίο κοινοποιήσε ένα κομμάτι της φωτογράφισης στο Facebook και όλο το ίντερνετ παραμιλάει θέλοντας να τη δει ολόκληρη

H Kate Moss είχε μια ταραχώδη ζωή. Από τα 14 της είχε προβλήματα στο σπίτι και με το αλκοόλ. Έπινε σε σχολικά πάρτι και σύχναζε σε συνοικιακές παμπ, φλερτάροντας από νεαρή ηλικία με τις καταχρήσεις. Η πρώτη της σεξουαλική επαφή, μόλις, σε ηλικία 14 ετών. Σε αυτή την ηλικία, την ανακάλυψε και η Ντούκας, όταν την ξεχώρισε από το πλήθος σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης που βρισκόταν μαζί με τους γονείς της.

Από την αφάνεια την έβγαλε, η φωτογράφος Corinne Day, που την φωτογράφισε για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Τhe Face». Το 1992, έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Calvin Klein.
Εκείνη την εποχή άρχισε να πίνει περισσότερο και κάποιες φορές έκανε και δύο μέρες να σηκωθεί από το κρεβάτι,Το 1994, η Μος έγινε ότι το πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος του YSL. Την χρονιά εκείνη-στο Café Tabac της Νέας Υόρκης, συνάντησε τον άνδρα που της έγινε εμμονή, τον νεαρό τότε ηθοποιό, Τζόνι Ντεπ.

Η σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ ήταν καταστροφική. Φοβόταν τις εναλλαγές στη διάθεση του Τζόνι και έτρεμε μήπως την εγκαταλείψει. ΄Ηταν ανασφαλής για το πρόσωπο της, το μικρό στήθος της, τα πόδια της και την οδοντοστοιχία της.

Το 1996, ο Ντεπ μην μπορώντας πλέον να ακολουθήσει την Μος στην κατρακύλα της, αποφάσισε να την εγκαταλείψει.

Εκείνη την εποχή η Μος, όπως αποκαλύπτει η Κάλαχαν «έπινε κάθε βράδυ ένα μπουκάλι βότκα…Με τη βότκα έκανε και τρία γραμμάρια κοκαϊνης».

Οι δύο τους χώρισαν οριστικά, μετά την πρεμιέρα του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Ντεπ, «The Braves», στις Κάννες, το 1997. «Δεν μπορούσε να ζήσει μαζί της γιατί δεν άντεχε την ξέφρενη ζωή της» γράφει η βιογράφος της Μος. Και συνεχίζει: «Ο Τζόνι της ράγισε την καρδιά. Τρελάθηκε! Βγήκε εκτός ελέγχου με τα ναρκωτικά. Δεν μπορούσε να σταματήσει τα ναρκωτικά και να πίνει».

A photo posted by Kate Moss (@__katemoss) on

A photo posted by Kate Moss (@__katemoss) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;