ΕΑΠ: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Συστήματα Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού
Σκοπός του Προγράμματος είναι να καθιερώσει τη συστηματική εκπαίδευση των φοιτητών σε θέματα σχεδίασης και ανάπτυξης συστημάτων διάχυτου και κινητού υπολογισμού.

ΕΑΠ

Σκοπός του Προγράμματος είναι να καθιερώσει τη συστηματική εκπαίδευση των φοιτητών σε θέματα σχεδίασης και ανάπτυξης συστημάτων διάχυτου και κινητού υπολογισμού.

Το πρόγραμμα θα εκμεταλλεύεται τις βασικές γνώσεις που αποκτούν οι ενδιαφερόμενοι ως φοιτητές Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών σε ζητήματα, όπως η σχεδίαση συστημάτων λογισμικού, τα δίκτυα υπολογιστών, τα ψηφιακά συστήματα, η επικοινωνία ανθρώπου – υπολογιστή, τα λειτουργικά συστήματα και τα κατανεμημένα συστήματα.

Δε θα περιορίζεται στην παροχή γνώσεων αλλά θα δίνει έμφαση στην απόκτηση δεξιοτήτων σχεδίασης συστημάτων κινητού και διάχυτου υπολογισμού, ανάλυσης απαιτήσεων, αξιολόγησης και επιλογής τεχνολογικών λύσεων, ανάλυσης της ποιότητας υπηρεσιών και της απόδοσης συστημάτων, σχεδίασης εφαρμογών, υπηρεσιών και διάδρασης μέσα από τη μελέτη πραγματικών περιπτώσεων και την πρακτική εφαρμογή.

Γίνονται δεκτοί

Α) Απόφοιτοι Πανεπιστημίων των τμημάτων Πληροφορικής ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή Ψηφιακών Συστημάτων ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής ή Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή ΔιοίκησηςΤεχνολογίας ή Πληροφορικής και Τηλεματικής ή Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, ή Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, ή αντίστοιχων τμημάτων και Απόφοιτοι ΤΕΙ των τμημάτων Μηχανικών Πληροφορικής ή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή αντίστοιχων τμημάτων.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής καταλαμβάνουν το 90% των προσφερομένων θέσεων (81 θέσεις). Είναι απαραίτητη η καλή γνώση της Αγγλικής και αρχών αντικειμενοστρεφούς και διαδικτυακού προγραμματισμού.

Β) Απόφοιτοι πανεπιστημίων των τμημάτων Φυσικής. Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής καταλαμβάνουν το 10% των προσφερομένων θέσεων (9 θέσεις). Είναι απαραίτητη η καλή γνώση της Αγγλικής και αρχών αντικειμενοστρεφούς και διαδικτυακού προγραμματισμού

Για περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα και Πανεπιστημιακές εκδηλώσεις κάνε Like στην σελίδα μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;