Διάσωση-θαύμα για το γκόλντεν ριτρίβερ που έμεινε εγκλωβισμένο 9 μέρες

Ένας σκύλος γκόλντεν ριτρίβερ, που ακούει στο όνομα “Ρομέο, κατάφερε να επιζήσει 9 μέρες κάτω απο τα συντρίμμια του σεισμού της 24ης Αυγούστου στην Ιταλία. Ο “Ρομέο” ανασύρθηκε ζωντανός την Παρασκευή το βράδυ απο τα χαλάσματα του σπιτιού των ιδιοκτητών του, επιβιώνοντας 9 μέρες χωρίς νερό και τροφή.

Το τυχερό γκόλντεν ριτρίβερ σώθηκε όταν ένα μεταλλικό δοκάρι εμπόδισε τα χαλάσματα του σπιτιού να τον πλακώσουν, κάτω απο τα οποία παρέμενε εγκλωβισμένος για μέρες.

Παρακολουθώντας το βίντεο της διάσωσης του, που δόθηκε στη δημοσιότητα απο τον πυροσβέστη που τον έσωσε, ο Ρομέο φαινόταν να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ έπινε, με όρεξη, νερό μετα απο 9 μέρες.

Την στιγμή που ο εγκέλαδος χτύπησε το μεσαιωνικό χωριό Σαν Λορέντσο α Φλαβιάνο, κοντά στο Αματρίτσε, η οικογένεια του Ρομέο, ένα ζευγάρι, κοιμόταν στον δεύτερο όροφο του σπιτιού ενώ ο Ρομεό βρισκόταν στον πρώτο όροφο. Παρόλο που το ζευγάρι κατάφερε να βγει έξω, ο Ρομεο παγιδεύτηκε εντός του σπιτιού.

Οι ιδιοκτήτες τους τον αναζητούσαν επι ώρες μάταια μέχρι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το χωριό για να μην κινδυνεύσουν περαιτέρω.

Η ελπίδες του ζευγαριού να έχει επιζήσει ο Ρομέο είχαν σβήσει όταν τελικά επέστρεψαν στο χωριό τους, το βράδυ της Παρασκευής, για να μαζέψουν, με βοήθεια πυροσβεστών,κάποια προσωπικά αντικείμενα απο τα συντρίμμια.

Μόλις, όμως, έφτασαν στο γκρεμισμένο σπίτι ο σκύλος άκουσε τις φωνές τους και άρχισε να γαυγίζει.

Έτσι, οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν τον Ρομέο, που δεν καταβλήθηκε ποτέ απο την περιπέτεια  που πέρασε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;