Οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα: Αντρικά δώρα με online αγορά!
Ακόμη αναρωτιέσαι τι δώρο να του πάρεις για τα Χριστούγεννα; Εδώ θα βρεις τις πιο ενημερωμένες, επώνυμες και οικονομικές προτάσεις της αγοράς, ώστε να του επιλέξεις το καλύτερο!

Christmas is coming! Κι αυτό σημαίνει σίγουρα και “presents’ time”!

Η ανταλλαγή δώρων τα Χριστούγεννα αποτελεί ένα από τα πολυαγαπημένα έθιμα όλων μας, και δικαίως εδώ που τα λέμε!

Το τέλειο βέβαια είναι όταν τα λαμβάνεις, γιατί όταν πρέπει να τα επιλέξεις για τα προσφέρεις σε άλλους, δε το λες και εύκολο ως διαδικασία. Και πόσο μάλλον στις μέρες μας που κάθε ευρώ έχει αξία, και για αυτό και είναι εύλογο να θες να δαπανήσεις το διαθέσιμο budget σου σε εύστοχα δώρα που θα πλημμυρίσουν χαρά τους αποδέκτες τους, ενώ παράλληλα θα τους είναι χρηστικά.

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να σου συγκεντρώσουμε σε μία λίστα τις καλύτερες προτάσεις σε οικονομικά αντρικά δώρα, σε μεγάλη γκάμα τιμών κι επιλογών, και με τη δυνατότητα online αγοράς, ώστε να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα!

Δες στη λίστα που ακολουθεί τις προτάσεις μας:

1. Σε πουκάμισα και πουλόβερ:

Μια, διαχρονικά, έξυπνη επιλογή για αντρικό δώρο, σε επίπεδο ένδυσης είναι τα πουκάμισα και τα πουλόβερ. Όσα κι αν έχει κάποιος, ποτέ ένα ακόμη δεν είναι πλεονάζον, καθώς συμπληρώνει την γκαρνταρόμπα του. Εδώ θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις σε τιμές από 27.90€ έως και 67.90€ για τα αντρικά πουκάμισα, και από 24€ έως και 49€ για τα αντρικά πουλόβερ.

2. Σε αντρικές τσάντες και πορτοφόλια:

Εδώ θα βρεις προτάσεις σε αντρικές τσάντες, είτε πρόκειται για ταχυδρομικές (messenger bags), είτε για σακίδια πλάτης (backpacks), ή για τσάντες για laptop χειρός, καθώς και για αντρικά πορτοφόλια. Οι αντρικές τσάντες είναι σε τιμές από 19.90€ έως και 67€ και τα αντρικά πορτοφόλια σε τιμές από 24€ έως και 69.50€.

3. Σε βιβλία και ημερολόγια:

Για όποιον γνωρίζεις σίγουρα ότι αγαπά το διάβασμα, καθώς με αυτό “ταξιδεύει” η ψυχή και το μυαλό του, αποκτά γνώσεις και παράλληλα χαλαρώνει, σου βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις σε τίτλους βιβλίων, ποικίλης θεματολογίας (μυθιστορήματα, λογοτεχνικά, μαγειρικής, ψυχολογίας, φαντασίας κτλ.), ώστε να επιλέξεις εκείνο που άπτεται περισσότερο στο γούστο του μελλοντικού παραλήπτη-αναγνώστη του. Στη λίστα μας θα βρεις βιβλία σε τιμές από 4€ έως 20.65€.

Τα ημερολόγια για το 2016 αποτελούν επίσης μια “safe επιλογή” για δώρο, μιας και μπορείς να τα προσφέρεις σε κάποιον ανεξαρτήτως του φύλου και της ηλικίας του και να του φανεί εξαιρετικά πρακτικό. Εδώ θα βρεις τα καλύτερα ημερολόγια της αγοράς, τόσο σε μορφή ατζέντας, όσο και σε επιτραπέζια και σε τιμές από 4.49€ έως 20.95€.

4. Σε ποτά και εδέσματα: 

Στην περίπτωση που κάποιος πολύ κοντινός σου άνθρωπος έχει αδυναμία στις φίνες γεύσεις εδεσμάτων και στα εκλεκτά αλκοολούχα ποτά τότε εδώ θα βρεις το ιδανικό δώρο για εκείνον.

Αν πάλι θες να κάνεις ένα πιο “τυπικό” δώρο, σε κάποιο άτομο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά, τότε ένα καλό ποτό, ή μια σύνθεση ποτών ή /και εδεσμάτων αποτελούν την τέλεια επιλογή που θα σε βγάλει “ασπροπρόσωπο”, μιας και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη τα εκτιμά.

Στη λίστα μας θα βρεις τις πιο γκουρμέ γεύσεις σε ποτά και εδέσματα σε τιμές από 5.50€ έως και 66€!

5. Σε τεχνολογικά gadgets: 

Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τις καλύτερες επώνυμες προτάσεις για οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα σε τεχνολογικά gadgets (ακουστικά, mp3-mp4-iPod players, φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακές κορνίζες, βιντεοκάμερες, tablets, smartphones, laptops, wearables, drones και Self Balancing Scooter Powerboard) σε τιμές που ξεκινούν από 14.99€, καθώς υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας, στους οποίους νιώθουμε την ανάγκη να τους κάνουμε ένα upper class δώρο που θα τους κάνει την καθημερινότητα “παιχνιδάκι”.

6. Σε γούρια για τη νέα χρονιά: 

Τα γούρια για το 2016 αποτελούν σίγουρα μια “safe επιλογή” μιας και μπορούν να γίνουν τόσο προσωπικά όσο και “απρόσωπα-τυπικά”, αναλόγως του είδους τους. Εδώ θα βρεις προτάσεις σε γούρια διακοσμητικά χώρου σε τιμές από 7.20€ έως και 42€.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;