Οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα: Βιβλία και ημερολόγια με online αγορά!
Δες εδώ τις καλύτερες προτάσεις σε βιβλία, σε τιμές από 4€ έως 20.65€ και σε ημερολόγια (επιτραπέζια και ατζέντες) σε τιμές από 4.49€ έως 20.95€!

Δες στη λίστα που ακολουθεί τις καλύτερες προτάσεις για βιβλία και ημερολόγια 2016. Γιατί για όσους αγαπούν το διάβασμα το βιβλίο είναι ένα hobby που δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι διαφορετικό.

Για όποιον γνωρίζεις λοιπόν ότι αγαπά το διάβασμα, καθώς με αυτό “ταξιδεύει” η ψυχή και το μυαλό του, αποκτά γνώσεις και παράλληλα χαλαρώνει, σου βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις σε τίτλους βιβλίων, ποικίλης θεματολογίας (μυθιστορήματα, λογοτεχνικά, μαγειρικής, ψυχολογίας, φαντασίας κτλ.), ώστε να επιλέξεις εκείνο που άπτεται περισσότερο στο γούστο του μελλοντικού παραλήπτη-αναγνώστη του. Πρόκειται για βιβλία σε τιμές από 4€ έως 20.65€.

Επιπλέον σου βρήκαμε και διάφορες προτάσεις σε ημερολόγια για τη νέα χρονιά, τόσο σε μορφή ατζέντας, όσο και σε επιτραπέζια, μιας και αποτελούν ένα δώρο πρακτικό και απαραίτητο σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας. Πρόκειται για ημερολόγια σε τιμές από 4.49€ έως 20.95€.

Προτάσεις σε Βιβλία:

  • “Επαναστατημένες ζωές” της Jennifer Donnelly
    Υπόθεση:
    Μπρούκλιν: Η Άντυ βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης. Είναι εξοργισμένη με τον πατέρα της που έχει φύγει, είναι εξοργισμένη με τη μητέρα της που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός και είναι διαλυμένη από την απώλεια του μικρότερου αδερφού της. Και το χειρότερο είναι ότι στον θυμό και τον πόνο έρχεται να προστεθεί το ενδεχόμενο του να την αποβάλουν από το σχολείο όπου φοιτά. Αναπάντεχα έρχεται η ευκαιρία για ένα ταξίδι στο Παρίσι και εκεί ξεκινάει μια απρόβλεπτη σειρά από γεγονότα.
    Παρίσι: Η Αλεξαντρίν έζησε πριν δύο αιώνες. Ονειρευόταν να αφήσει το στίγμα της στις θεατρικές σκηνές της πόλης του φωτός, αλλά η μοίρα έφερε στον δρόμο της έναν καταδικασμένο πρίγκιπα. Πλέον αναλαμβάνει έναν ρόλο που δεν θέλησε, αλλά και που δεν μπορεί να αποφύγει.
    Δύο κορίτσια, δύο ζωές που τις χωρίζουν δύο αιώνες. Η μία ποτέ δεν θα γνώριζε την άλλη. Αλλά όταν η Άντυ ανακαλύπτει στο σύγχρονο Παρίσι το ημερολόγιο της Αλεξαντρίν, αναγνωρίζει στις λέξεις της μια φλόγα που καίει και μέσα στην ίδια. Καθώς διαβάζει όσα διαδραματίστηκαν πριν από διακόσια χρόνια, η Άντυ βρίσκει παρηγοριά και ξεχνιέται – μέχρι που σε ένα μεταμεσονύχτιο ταξίδι στις κατακόμβες του Παρισιού, ανακαλύπτει ότι το ρομαντικό παρελθόν μπορεί ξαφνικά να γίνει τρομακτικό παρόν.

Τιμή: 9.90€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Το κορίτσι με το τατουάζ” του Στιγκ Λάρσον
    Υπόθεση:
    Η Χάριετ Βάνιερ εξαφανίστηκε πριν από τριάντα έξι χρόνια κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού φεστιβάλ στο σουηδικό θέρετρο Χέντεμπι. Παρά τις έρευες της αστυνομίας, δε βρέθηκε ποτέ κανένα ίχνος της δεκαεξάχρονης κοπέλας. Το έσκασε; Έπεσε θύμα απαγωγής; Ή θύμα δολοφονίας; Κανένας δε γνωρίζει• η υπόθεση έκλεισε, όλοι ξέχασαν τις λεπτομέρειες. Όλοι, εκτός από το θείο της Χάριετ, τον Χένρικ Βάνιερ, έναν ηλικιωμένο βιομήχανο, που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να λύσει το μυστήριο προτού πεθάνει. Στους τοίχους του γραφείου του υπάρχουν σαράντα τρία κορνιζαρισμένα λουλούδια. Τα πρώτα επτά ήταν δώρα από την ανιψιά του. τα υπόλοιπα έφτανα ανώνυμα κάθε χρόνο στα γενέθλιά του. Έτσι αρχίζει το MILLEIUM, μια περιπέτεια εγκλήματος και τιμωρίας, σεξουαλικής διαστροφής και οικονομικής απάτης, αλλά και μια τρυφερή ερωτική ιστορία ανάμεσα σε έναν κατατρεγμένο δημοσιογράφο και ένα ανορεκτικό κορίτσι με τατουάζ, άσο στους υπολογιστές.

Τιμή: 13.90€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Διπλή παγίδα” του William Landay
    Υπόθεση:
    Όλα ξεκινούν μπροστά από μια κόκκινη πόρτα, σε ένα προάστιο της Βοστόνης. Η αστυνομία ετοιμάζεται να εισβάλει στο διαμέρισμα που είναι κέντρο διακίνησης ναρκωτικών. Ένας ντετέκτιβ αρπάζει τον πολιορκητικό κριό και χτυπάει την κόκκινη πόρτα. Από πίσω ακούγεται ένας ξερός πυροβολισμός. Η σκηνή πλημμυρίζει με αίμα. Ο ντετέκτιβ πέφτει νεκρός.
    Δέκα χρόνια μετά, ο νεαρός Μπεν Τρούμαν είναι διοικητής στη μικρή και στενάχωρη επαρχιακή πόλη του Βερσάιγ. Κατά τη διάρκεια μιας τυπικής περιπολίας, ο Μπεν ανακαλύπτει το πτώμα ενός εισαγγελέα από τη Βοστόνη. Αρχικά η επίσημη θέση της αστυνομίας είναι ότι η δολοφονία έγινε από έναν σεσημασμένο γκάγκστερ, αλλά ο Μπεν φτάνει στο συμπέρασμα ότι κάποιοι ήθελαν να ξεφορτωθούν τον εισαγγελέα γιατί είχε ξεθάψει την υπόθεση της κόκκινης πόρτας.
    Καθώς τα στοιχεία δείχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις, η καλοστημένη παγίδα γύρω από τον Μπεν κλείνει και ο χρόνος λιγοστεύει. Σ’ έναν κόσμο όμως διαφθοράς και εξαπάτησης, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο επόμενος ύποπτος θα μπορούσε να είσαι εσύ. Και η πραγματική παγίδα να σε βρει απροετοίμαστο.

Τιμή: 9.90€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Το φιλί του δράκου” της Χρύσας Δημουλίδου
    Υπόθεση:
    Στις 13 Μαρτίου 1964 μια ετοιμόγεννη δεκαεξάχρονη κοπέλα φτάνει μόνη στο Νοσοκομείο Σερρών με αιμορραγία. Ξεψυχά, αφού πρώτα γεννά ένα κοριτσάκι. Τρεις μέρες μετά, το βρέφος εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Οι έρευνες της Χωροφυλακής παραμένουν άκαρπες και ο φάκελος της υπόθεσης μπαίνει στο Αρχείο. Το Σεπτέμβριο του 1989 ένας περίεργος στραγγαλισμός μιας νεαρής καθηγήτριας συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Δύο μήνες αργότερα μια νεαρή μάνα βρίσκεται στραγγαλισμένη με τον ίδιο τρόπο. Ο αστυνόμος ΑΔ Στεργίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης παρατηρεί ότι τα δύο θύματα έχουν γεννηθεί στις 13 Μαρτίου του Δ64 στο Νοσοκομείο Σερρών. Οι εξελίξεις που ακολουθούν είναι αιφνιδιαστικές και απρόσμενες. Ο Στεργίου αντιλαμβάνεται ότι μόλις έχει μπει σ’ ένα σκοτεινό λαβύρινθο μιας περίεργης υπόθεσης που ο μίτος της ξεκινά είκοσι πέντε χρόνια πριν στις Σέρρες. Ποιος έκλεψε εκείνο το μωρό; Γιατί; Ποιος σκοτώνει τα κορίτσια που γεννήθηκαν την ίδια μέρα με αυτό; Τι παιχνίδι παίχτηκε και ποια συμφωνία με το θάνατο, που ξύπνησε ένα δολοφόνο είκοσι πέντε χρόνια αργότερα;

Τιμή: 15.07€ ➡ Αγόρασέ το

  • “ΦΑΚΕΛΟΣ ΡΕΜΠΟΥΣ – ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ” του IAN RANKIN / ΙΑΝ ΡΑΝΚΙΝ
    Υπόθεση:
    Δεν υπάρχει άλλος επιθεωρητής σαν τον Τζον Ρέμπους. Ευφυής, οξύθυμος και εντελώς απρόβλεπτος∙ είναι στο στοιχείο του στη σκοτεινή πλευρά του Εδιμβούργου. Αυτό το βιβλίο αποτελεί μια ανασκόπηση της καριέρας του, από τα πρώτα του βήματα έως τη συνταξιοδότησή του. Στις σελίδες του έρχονται στο φως δεκαεπτά άγνωστες και αδημοσίευτες έως σήμερα συναρπαστικές υποθέσεις στις οποίες ενεπλάκη ο Ρέμπους.
    Όλα όσα θέλατε να μάθετε λοιπόν για τον Τζον Ρέμπους σ’ έναν τόμο επιτομή της δράσης του, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και η ιδανική εισαγωγή στον κόσμο του επιθεωρητή για όσους δεν τον έχουν γνωρίσει ακόμη.

Τιμή: 15.93€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Μεγάλες Προσδοκίες” του Charles Dickens (Δερματόδετο)
    Υπόθεση:
    Ο Φίλιπ “Πιπ” Πίριπ (Τζον Μιλς/Τόνι Γουάγκερ) ένα ορφανό αγόρι που ζει σ’ένα μικρό χωριουδάκι της Αγγλίας, με τη βάναυση αδερφή του (Φρίντα Τζάκσον) και τον άνδρα της Τζο (Μπέρναρντ Μάιλς), συναντά μια μέρα ένα δραπέτη τον Μάγκουιτς (Φίνλεϊ Κιούρι) στο προαύλιο της εκκλησίας, ο οποίος του ζητάει να κλέψει φαγητό και μια λίμα από την αποθήκη του σπιτιού του. Ο Πιπ τρομοκρατημένος σπεύδει να τον βοηθήσει, αν και μετά απο λίγο ο δραπέτης συλλαμβάνεται. Λίγες μέρες αργότερα ο Πιπ πηγαίνει με τον Τζο στο ερειπωμένο αρχοντικό της κυρία Χάβισαμ (Μαρτίτα Χαντ), όπου ζει με τη θετή της κόρη Εστέλλα (Βάλερι Χόμπσον/Τζιν Σίμονς) που έχει την ίδια ηλικία με τον Πιπ. Ο Πιπ αναλαμβάνει να κρατά συντροφιά στην ψυχρή και κακομαθημένη Εστέλλα και σιγά σιγά την ερωτεύεται, ενώ εκείνη δεν του δίνει σημασία. Οι δυο τους αποχωρίζονται όταν η Εστέλλα αναχωρεί για σπουδές στη Γαλλία. Χρόνια αργότερα κι ενώ ο Πιπ έχει ενηλικιωθεί οι μνήμες της παιδικής του ηλικίας ξυπνούν, όταν μαθαίνει ότι κάποιος άγνωστος ευεργέτης έχει αναλάβει τα έξοδα των σπουδών του, αμέσως τότε το μυαλό του πηγαίνει στην κα Χάβισαμ, ενώ η καρδιά του ακόμα χτυπά για την ψυχρή Εστέλλα. Αναχωρεί λοιπόν για το Λονδίνο με σκοπό να ξαναδεί την Εστέλλα. Οι μεγάλες προσδοκίες είναι οι ψευδαισθήσεις μέσα στις οποίες ζει ο Πιπ. Μέσα από τις σκληρές δοκιμασίες από τις οποίες περνάει ο ήρωας μας ανακαλύπτει τη ζωή, ωριμάζει, αφήνει πίσω του τις ονειροπολήσεις και βλέπει καθαρά τον εαυτό του.

Τιμή: 4€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Σε βλέπω” της Chevy Stevens
    Υπόθεση:
    την πτέρυγα απομόνωσης της ψυχιατρικής κλινικής όπου εργάζεται, η δρ Ναντίν Λαβουά βρίσκεται στο στοιχείο της. Διαθέτει όχι μόνο τα εργαλεία για να στηρίξει τους ανθρώπους, αλλά και τη βαθιά επιθυμία να τους βοηθήσει. Βασική της αποστολή είναι η θεραπεία ανθρώπων που προέρχονται από διαλυμένες οικογένειες. Όμως, η Ναντίν δεν είναι τόσο πρόθυμη να εξετάσει βαθύτερα το δικό της παρελθόν: η μνήμη της μοιάζει να έχει απωθήσει μια μεγάλη περίοδο της ζωής της, ενώ η υποτροπιάζουσα κλειστοφοβία που τη βασανίζει, μετατρέπει συχνά την καθημερινότητά της σε εφιάλτη. Ταυτόχρονα, είναι αναγκασμένη να υπομένει τη θλίψη και την αγωνία που της έχει προκαλέσει η εξαφάνιση της κόρης της, της Λίζας, η οποία το έχει σκάσει από το σπίτι και ζει στους δρόμους.
    Όταν εισάγεται στην Εντατική Μονάδα της κλινικής μια νεαρή γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, η Ναντίν αναλαμβάνει την παρακολούθησή της και, με επιδέξιους χειρισμούς, καταφέρνει να εκμαιεύσει την ιστορία της – μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι παρουσιάζει ανησυχητικές ομοιότητες με την ιστορία της δικής της ζωής. Η Ναντίν αποφασίζει να σκάψει βαθύτερα στη μνήμη και στην ψυχή της, ώσπου τελικά έρχεται αντιμέτωπη με τα τραύματα της παιδικής της ηλικίας και τις τρομακτικές εμπειρίες που έζησε κατά την παραμονή της με τη μητέρα της και τον αδερφό της σε ένα απομακρυσμένο κοινόβιο στο νησί Βανκούβερ. Τι συνέβη στη Ναντίν; Γιατί διαλύθηκε η οικογένειά της; Και γιατί στο άκουσμα του ονόματος «Άαρον Κουίν» η Ναντίν αισθάνεται ακόμα και σήμερα να παραλύει από τον τρόμο;

Τιμή: 9.90 € ➡ Αγόρασέ το

  • “Φόνος 5 αστέρων” της Έλενας Ακρίτα 
    Υπόθεση:
    Δεκέμβριος 2004. Δέκα χρόνια πριν…
    Ένα μικρό κοριτσάκι ξεφεύγει από την προσοχή των γονιών του και πνίγεται στη λίμνη Στυμφαλία. Μερικά μέτρα πιο πέρα μια άγνωστη φιγούρα το παρατηρεί μέχρι το τέλος.
    Δεκέμβριος 2014. Δέκα χρόνια μετά…
    Κάθε χρόνο, την ίδια μέρα, ο μεγιστάνας του τουρισμού Γιάννος Ασλάνογλου οργανώνει ένα μεγαλειώδες οικογενειακό δείπνο στην έπαυλή του στη Φιλοθέη. Φέτος, ακριβώς τα μεσάνυχτα, βρίσκεται νεκρός στο δωμάτιό του με την πόρτα κλειδωμένη από μέσα.
    Λόγοι υγείας;  Ατύχημα; Φόνος;
    «ΦΟΝΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ» ουρλιάζουν πανευτυχή τα πρωτοσέλιδα: O φόνος «πουλάει». Και σε έναν ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων 5 αστέρων, μόνο ένας φόνος 5 αστέρων αρμόζει.
    Η κόρη του μαζί με τη φίλη της δημοσιογράφο ξεκινούν μια αγωνιώδη έρευνα που θα τις βυθίσει στα πιο σκοτεινά στρώματα της «καλής» κοινωνίας. Από τη Βοστόνη στο Λονδίνο και από το Λονδίνο στην Αθήνα, οι δρόμοι της νύχτας θα τις οδηγήσουν σε μυστικά και ψέματα. Σε κληρονομιές, εκβιασμούς και κρυμμένα πάθη. Σε θαμμένες αλήθειες κι ερωτικά σκάνδαλα. Όλα μαζί συνθέτουν ένα σκοτεινό μείγμα μέσα σε μια κλεψύδρα που αδειάζει. Και αδειάζει γρήγορα. Γιατί στην πραγματικότητα απομένουν μόνο 24 ώρες μέχρι ο δολοφόνος να ξαναχτυπήσει.

Τιμή: 14.94€ ➡ Αγόρασέ το

  • “13 Μέρες” της V. M. Giambanco
    Υπόθεση:
    Πριν από είκοσι πέντε χρόνια στο δάσος
    κοντά στον ποταμό Χόου, στο Σιάτλ,
    τρία αγόρια έπεσαν θύματα απαγωγής.
    Το ένα δεν γύρισε σπίτι…
    Λίγα χρόνια αργότερα, μια τετραμελής οικογένεια βρέθηκε δολοφονημένη ένα πρωί με άγριο τρόπο, ενώ κοντά στα άψυχα σώματά τους ήταν χαραγμένες οι λέξεις «Δεκατρείς μέρες».
    Η ντετέκτιβ του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Άλις Μάντισον, έχοντας ζήσει διαταραγμένα παιδικά χρόνια, ως ενήλικη έχει ανακτήσει την ισορροπία της κυνηγώντας το πιο αποτρόπαιο πρόσωπο του κακού που έχει να επιδείξει η ανθρωπότητα. Η Μάντισον πιστεύει ότι οι φόνοι αυτοί συνδέονται μεταξύ τους. Και έχει μόνο δεκατρείς μέρες για να το αποδείξει.
    Προκειμένου να σταματήσει έναν ψυχοπαθή, η Μάντισον είναι αναγκασμένη να επιστρέψει στο δάσος και να έρθει αντιμέτωπη με το άλυτο μυστήριο των αγοριών του ποταμού Χόου. Πρέπει να ξεχάσει την εκπαίδευσή της και να ακολουθήσει το ένστικτό της μέχρι το ανατριχιαστικό τέλος, όπου οι εχθροί γίνονται σύμμαχοι και ο χρόνος ένας αμείλικτος αντίπαλος.

Τιμή: 15.93€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Μια συγγνώμη για το τέλος” της Λένας Μαντά
    Υπόθεση:
    Μυρσίνη Σερμένη-Τσακίρη-Ιδομενέα. Κόρη του Σαράντη Σερμένη, που εκδιώχθηκε από τους γονείς του, επειδή ερωτεύτηκε παράφορα τη γυναίκα του αδελφού του. Άχρωμη, σχεδόν άσχημη, μεγάλωσε σ’ ένα σπίτι όπου έλειπε η αγάπη και υπερτερούσε η αυστηρότητα. Σύζυγος του Κωστάκη Τσακίρη, γεμάτη απέχθεια για τον άντρα που διά της βίας παντρεύτηκε, και, πολύ σύντομα, χήρα του. Σύζυγος, κατόπιν, του Θεμιστοκλή Ιδομενέα, γιου του συνταγματάρχη Μιλτιάδη Ιδομενέα, στα χρόνια της Χούντας, της εποχής που είχαν μπει στο στόχαστρο τόσο οι αριστεροί όσο και οι ομοφυλόφιλοι. Αδελφή του Θεόφιλου Βέργου, νόθου γιου του πατέρα της.Όλα τα είδε η Μυρσίνη στη ζωή, όλα τα γεύτηκε και όλα τα υπέμεινε. Μόνο ένα δεν της είπαν: μια συγγνώμη για το τέλος.

Τιμή: 16.84€ ➡ Αγόρασέ το

  • “ΓΚΡΕΫ: Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι μέσα από τα μάτια του Κρίστιαν” της E.L. James 
    Υπόθεση:
    Μια νέα διάσταση της πιο δυνατής ερωτικής ιστορίας του 21ου αιώνα
    Οι σκοτεινές του ορέξεις,
    η καταπιεστική του παρόρμηση για έλεγχο,
    η κρύα πληγωμένη του καρδιά
    Θα εξαλείψει η Άννα τον τρόμο της παιδικής του ηλικίας;

Τιμή: 16.92€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέη” του Oscar Wilde (Δερματόδετο)
    Υπόθεση:
    Ένα από τα πιο ανορθόδοξα μυθιστορήματα της νεότερης εποχής, Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι αφηγείται τη συγκλονιστική ιστορία του ηδονοθήρα Ντόριαν ο οποίος, συνεπαρμένος από το εξαιρετικά όμορφο πορτρέτο που του φιλοτεχνεί ο ζωγράφος Μπάζιλ Χόλγουορντ, πουλάει την ψυχή του με αντάλλαγμα την αιώνια νεότητα και το αιώνιο κάλλος. Υπό την επιρροή του φίλου του, του λόρδου Χένρι Γουότον, ο Ντόριαν θα παραδοθεί σε έναν ακόλαστο τρόπο ζωής τον οποίο κρατά κρυφό από την υψηλή κοινωνία στα μάτια της οποίας παραμένει ένας τζέντλεμαν.

Τιμή: 4€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης” του Νταβίντ Λάγκερκραντζ 
    Υπόθεση:
    Αυτή είναι το κορίτσι με το τατουάζ – μια ιδιοφυΐα στους υπολογιστές και μια κοινωνικά απροσάρμοστη γυναίκα. Αυτός είναι ένας δημοσιογράφος που συχνά καταδιώκεται λόγω της εμμονής του με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Ένα βράδυ ο Μπλούμκβιστ δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει πολύτιμες πληροφορίες και ότι έχει έρθει σε επαφή με μια νεαρή χάκερ, η οποία μοιάζει σε κάποια γνώριμη του Μπλούμκβιστ. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Μπλούμκβιστ, απεγνωσμένος να σπρώξει το Μιλένιουμ, στρέφεται στη Σαλάντερ για βοήθεια, αλλά ως συνήθως εκείνη έχει τα δικά της σχέδια. Το δίδυμο, που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες με το Κορίτσι με το Τατουάζ, το Κορίτσι που Έπαιξε με τη Φωτιά και το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήγκας, επιστρέφει σε ένα θρίλερ που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη. Συνεχιστής της βραβευμένης δουλειάς του Στιγκ Λάρσον με εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως, ο Νταβίντ Λάγκερκραντζ είναι καταξιωμένος Σουηδός δημοσιογράφος, με χρόνια προϋπηρεσίας στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ είναι γνωστός και από τη βιογραφία του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η επιλογή του Λάγκερκραντζ έγινε από την οικογένειά του Στιγκ Λάρσον και τον εκδοτικό οίκο του, στον οποίο είχε αφήσει τα πρώτα βιβλία της τριλογίας Millennium λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή λόγω καρδιακής ανακοπής. Το βιβλίο, όμως, περιέχει νέο υλικό έμπνευσης του Λάγκερκραντζ, που, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, θα ακολουθεί τη γραφή του Λάρσον, ενώ, όπως υπόσχεται στους φαν της σειράς, θα βάλει τη Σαλάντερ σε νέες περιπέτειες.

Τιμή: 15.93€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Ψάχνοντας για κοχύλια” της Pόζαμουντ Πίλτσερ
    Υπόθεση:
    Είναι η ιστορία μιας γυναίκας συνηθισμένης, όμως αυτό ακριβώς της δίνει την ιδιαίτερη δύναμη και αξία της. Η Πενέλοπε ήταν τυχερή γιατί είχε γονείς που τη λάτρευαν. Ήταν τυχερή γιατί βρήκε αργότερα μια μεγάλη κι αληθινή αγάπη, αλλά και πάλι άτυχη για τα προβλήματα και τις τραγωδίες που της προκάλεσε. Απέκτησε τρία παιδιά και τα κράτησε στην αγκαλιά της νιώθοντας τυχερή κι ευτυχισμένη. Αλλά, όπως πολλές μητέρες, με τον καιρό άλλαξε λίγο-πολύ γνώμη και γι’ αυτό…Γύρω από την Πενέλοπε η ζωή σφύζει λες και μας παρουσιάζει η ίδια σ’ ένα φωτογραφικό άλμπουμ τα πρόσωπα που γνώρισε κι αγάπησε. «Αν οι ιστορίες μου δεν έχουν ευτυχισμένο τέλος, έχουν πάντα ένα ελπιδοφόρο τέλος. Η ζωή είναι μια σειρά από προβλήματα και αποφάσεις, και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το καταλάβουμε καλά αυτό», γράφει η Ρόζαμουντ Πίλτσερ, εκφράζοντας έτσι και το πιστεύω της Πενέλοπε.

Τιμή: 6.30€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Μετά τον πόλεμο” του Le Corre Hervé
    Υπόθεση:
    Μπορντό, δεκαετία του 1950. Μια πόλη που φέρει ακόμα τα στίγματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κι όπου περιφέρεται η τρομακτική μορφή του αστυνόμου Νταρλάκ, ενός διεφθαρμένου μπάτσου που έκανε περιουσία στην Κατοχή και δεν δίστασε να συνεργαστεί με τους ναζί. Στο μεταξύ έχει αρχίσει ένας νέος πόλεμος που δεν λέει τ’ όνομά του: νεαροί στρατεύσιμοι φεύγουν για την Αλγερία. Ο Ντανιέλ ξέρει ότι αυτό τον περιμένει κι εκείνον. Οι γονείς του χάθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι, είναι μαθητευόμενος μηχανολόγος. Μια μέρα, ένας άγνωστος φέρνει τη μοτοσυκλέτα του για επισκευή στο συνεργείο όπου δουλεύει. Ο άγνωστος δεν βρίσκεται στο Μπορντό τυχαία. Η παρουσία του θα πυροδοτήσει ένα κύμα φόνων σ’ ολόκληρη την πόλη, ενώ άλλα εγκλήματα διαπράττονται στην Αλγερία…

Τιμή: 19.08€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Το χέρι που κινεί τα νήματα” του Flynn Gillian
    Υπόθεση:
    Ποιο χέρι είναι αυτό που κινεί πραγματικά τα νήματα;
    Μια απολαυστική ιστορία στην οποία ο αναγνώστης ως το τέλος αναρωτιέται ποιος είναι το παιδί και ποιος ο ενήλικας, ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός, πού τελειώνει η επινόηση και πού αρχίζει η αλήθεια. Μια ωδή στην παράδοση των ιστοριών τρόμου με αναφορές σε βιβλία όπως Στρίψιμο της βίδας (Χένρι Τζέιμς), Η γυναίκα με τα λευκά (Γουίλκι Κόλινς), Ρεμπέκα (Δάφνη Ντι Μοριέ). Μια περιθωριακή περσόνα, η ηρωίδα, αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο την ιστορία της. Βγάζει το ψωμί της προσφέροντας σεξουαλικές χάρες σε άντρες αλλά κάποια στιγμή αναβαθμίζεται και αρχίζει να εργάζεται ως μέντιουμ. Κρατάει όμως κάποιους από τους πιο πιστούς και παλιούς της πελάτες. Όταν θα την επισκεφθεί η πλούσια και εύθραυστη Σούζαν, θα βρει τη χρυσή ευκαιρία να βγάλει παραπάνω παραδάκι καθαρίζοντας την αύρα του σπιτιού της, το οποίο είναι ένα μέγαρο όπου η Σούζαν ζει με τον γιο και τον διαταραγμένο, κατά τα λεγόμενά της, πρόγονό της.

Τιμή: 8.91€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Τι είναι η αγάπη” του Osho 
    Υπόθεση:
    Η Αγάπη, ο Έρωτας, πρέπει να είναι μια πραγματικότητα στη ζωή μας, όχι ένα ποίημα, όχι ένα όνειρο. Δεν είναι ποτέ αργά για να γνωρίσεις την εμπειρία της αληθινής Αγάπης για πρώτη φορά. Ενεργοποιήσου, μάθε να Αγαπάς. Λίγοι άνθρωποι ξέρουν να αγαπούν πραγματικά. Όλοι ξέρουν όλοι ότι η Αγάπη είναι αναγκαία και ότι χωρίς αυτήν η ζωή είναι δίχως νόημα, αλλά δεν ξέρουν πώς να αγαπούν. Η Αγάπη όπως την ξέρουμε, είναι ποτισμένη με ζήλια, θυμό, μίσος, κτητικότητα, κυριαρχικότητα, εγωισμό. Όλα αυτά τα δηλητήρια καταστρέφουν το νέκταρ της καθαρής Αγάπης. Μόνο αν μπορέσεις να απαλλαγείς από όλα αυτά τα δηλητήρια, θα δεις να αναδύεται η ποιοτική, η απόλυτη Αγάπη. Ο Όσσο με την επαναστατική του συνεισφορά στην επιστήμη της εσωτερικής μεταμόρφωσης, συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, στην αναζήτησή τους για μια νέα προσέγγιση στην ατομική πνευματικότητα, αυτοκατευθυνόμενη και η οποία να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις προκλήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής

Τιμή: 10.43€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Ανεμοδαρμένα Ύψη” (Δερματόδετο) της Emily Bronte 
    Υπόθεση:
    Το χειμώνα του 1801, ο κύριος Λόκγουντ νοικιάζει μια έπαυλη σε μια ερημική περιοχή της Αγγλίας. Ο ιδιοκτήτης της, ο σκοτεινός, μονήρης Χίθκλιφ, που ζει λίγα μίλια πιο πέρα στο αρχοντικό Ανεμοδαρμένα Ύψη, του κινεί την περιέργεια, γι’ αυτό ζητάει από την οικονόμο του, τη Νέλλη, να του διηγηθεί όσα ξέρει για κείνον…Έτσι αρχίζει η ιστορία του Χίθκλιφ και της Κάθριν. Η ιστορία ενός ορφανού αγοριού και της όμορφης κόρης του ευεργέτη του, που αγαπήθηκαν από μικρά παιδιά με πάθος. Ανάμεσα τους, όμως, μπήκε ο κόσμος ολόκληρος -τα πλούτη και η φτώχεια, η προκατάληψη κι ο φθόνος- ώσπου η αγάπη, καταδικασμένη κι ανεκπλήρωτη, μετατράπηκε σε μίσος, στοιχειώνοντας τις ζωές τους…

Τιμή: 4€ ➡ Αγόρασέ το

  • “15λεπτα γεύματα” του Oliver Jamie
    Περιεχόμενα:
    «Εμπνεύστηκα τα πιάτα αυτά από συνταγές από ολόκληρο τον κόσμο, και σας διαβεβαιώνω πως είναι νοστιμότατα». Εμπνεύστηκα τα πιάτα αυτά από συνταγές από ολόκληρο τον κόσμο, και σας διαβεβαιώνω πως είναι νοστιμότατα. Οι συνταγές αυτές δοκιμάστηκαν από μάγειρες όλων των επιπέδων, από εφήβους και συνταξιούχους μέχρι πολυάσχολες μαμάδες και «πνιγμένους» μπαμπάδες, οι οποίοι έδειξαν την ίδια θετική και ενθουσιώδη ανταπόκριση μ’ εμένα και την ομάδα μου. Η συμβολή όλων αυτών των ανθρώπων ξεχωριστά βοήθησε να πάρουν οι συνταγές τη σημερινή μορφή τους. Από τη στιγμή που μπορούν αυτοί, μπορείτε κι εσείς.

Τιμή: 20.65€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Παιχνίδι του στέμματος” του Martin George R. R.
    Υπόθεση:
    Ο Άρχοντας Ένταρντ Σταρκ εγκαταλείπει την αρχαία έδρα του οίκου του και ταξιδεύει στο Νότο για να αναλάβει το αξίωμα που θα τον αναδείξει στον δεύτερο ισχυρότερο άνθρωπο του βασιλείου. Σκοπός του είναι να εξιχνιάσει το μυστηριώδη θάνατο του φίλου και προκατόχου του και να αποκαλύψει τη συνωμοσία εναντίον του θρόνου. Σε έναν κόσμο όπου οι χειμώνες διαρκούν δεκαετίες ολόκληρες, βασιλείς και βασίλισσες,ιππότες και μάγοι, ευγενείς και δολοφόνοι, βρίσκονται αντιμέτωποι σ’ ένα θανατερό παιχνίδι… Το Παιχνίδι του Στέμματος…

Τιμή: 13.23€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Κουρδιστή πριγκίπισσα” της Clare Cassandra
    Υπόθεση:
    Η Τέσα Γκρέι θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένη ? δεν είναι όλες οι νύφες ευτυχισμένες; Ωστόσο, καθώς προετοιμάζεται για το γάμο της, ένα δίχτυ σκιών αρχίζει να τυλίγεται γύρω από τους Κυνηγούς του Ινστιτούτου του Λονδίνου. Ένας νέος δαίμονας εμφανίζεται, ένας δαίμονας που τον συνδέει αίμα και μυστικότητα με τον Μόρτμεϊν, τον άντρα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το στρατό του από ανελέητα αυτόματα, τις Δαιμονικές Μηχανές, για να καταστρέψει τους Κυνηγούς των Σκιών. Ο Μόρτμεϊν χρειάζεται μονάχα ένα τελευταίο κομμάτι για να ολοκληρώσει το σχέδιό του. Χρειάζεται την Τέσα.
    Η Σάρλοτ Μπράνγουελ, επικεφαλής του Ινστιτούτου, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον Μόρτμεϊν πριν αυτός χτυπήσει. Και ο Τζεμ και ο Γουίλ, τα αγόρια που διεκδικούν την καρδιά της Τέσα, θα κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν. Γιατί παρόλο που ο Τζεμ και η Τέσα είναι αρραβωνιασμένοι, ο Γουίλ εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της.
    Τα τελευταία λόγια ενός ετοιμοθάνατου Κυνηγού των Σκιών παρέχουν το στοιχείο που ίσως να οδηγήσει την Τέσα και τους φίλους της στον Μόρτμεϊν. Αλλά η μικρή τους ομάδα δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει μόνη της, και ο πανίσχυρος Ύπατος αμφισβητεί ότι ο Μόρτμεϊν έρχεται. Εγκαταλελειμμένοι από συμμάχους, οι Κυνηγοί βρίσκονται παγιδευμένοι όταν ο Μόρτμεϊν υφαρπάζει το φάρμακο που κρατάει τον Τζεμ ζωντανό. Με τον καλύτερό του φίλο να βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου, ο Γουίλ πρέπει να ρισκάρει τα πάντα για να σώσει το κορίτσι που αγαπούν και οι δύο.
    Για να εξασφαλίσει χρόνο στον Γουίλ, ο μάγος Μάγκνους Μπέιν ενώνει τις δυνάμεις του με τον Χένρι Μπράνγουελ για να δημιουργήσουν μια εφεύρεση που θα τους βοηθήσει να νικήσουν τον Μόρτμεϊν. Ενώ όλοι προσπαθούν να σώσουν την Τέσα και το μέλλον των Κυνηγών των Σκιών, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της, η Τέσα συνειδητοποιεί ότι ο μόνος που μπορεί να τη σώσει είναι ο εαυτός της ? γιατί με την ανακάλυψη της αληθινής της φύσης, η Τέσα μπορεί να γίνει πιο ισχυρή απ? όσο ονειρεύτηκε ποτέ. Όμως, μπορεί ένα κορίτσι μόνο του, ακόμα και ένα κορίτσι που ορίζει τη δύναμη των αγγέλων, να νικήσει έναν ολόκληρο στρατό;
    Κίνδυνος και προδοσία, μυστικά και μαγεία, και οι μπλεγμένες κλωστές της αγάπης και της απώλειας περιπλέκονται καθώς οι Κυνηγοί των Σκιών ωθούνται στο χείλος της καταστροφής στον συγκλονιστικό αυτό επίλογο της τριλογίας των Δαιμονικών Μηχανών.

Τιμή: 16.10€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Ζώα πολιτικά” του Αρκά
    Υπόθεση:
    Ο “άνθρωπος είναι φύσει ζώον πολιτικόν” έχει πει ο Αριστοτέλης και ο Αρκάς φαίνεται να συμφωνεί μ αυτό. Σ αυτό το άλμπουμ επικεντρώνει τη σάτιρα του τόσο στην πολιτική διάσταση του ανθρώπου, όσο και στη ζωώδη. Προσπαθεί δηλαδή να διερευνήσει πόσο πολιτικός είναι ένας άνθρωπος και πόσο ζώο είναι ένας πολιτικός. Πρόκειται για μια σειρά από πανέξυπνα σκίτσα, πολλά από τα οποία προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις όταν πρωτοδημοσιεύτηκαν. Αντιδράσεις πολιτικές, αλλά και ζωώδεις.

Τιμή: 4€ ➡ Αγόρασέ το

  • “Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 10: Τον παλιό καλό καιρό”
    Υπόθεση:
    Η ζωή ήταν καλύτερη τον παλιό καλό καιρό. Ή μήπως όχι;
    Αυτό αναρωτιέται ο Γκρεγκ Χέφλι καθώς η πόλη του, με τη θέλησή της, καταργεί τον ηλεκτρισμό από την καθημερινότητα. Όμως η σύγχρονη ζωή έχει τις ανέσεις της και ο Γκρεγκ δεν είναι διατεθειμένος να τις απαρνηθεί. Κι ενώ το σπιτικό των Χέφλι ζει στιγμές έντασης εντός και εκτός, ο Γκρεγκ προσπαθεί να βρει τρόπους να επιβιώσει. Άραγε ο παλιός καλός καιρός θα αποδειχτεί εύκολη πρόκληση για ένα παιδί σαν τον Γκρεγκ;

Τιμή: 9.99€ ➡ Αγόρασέ το

Προτάσεις σε Ημερολόγια:

  • Επί Χάρτου Ημερολόγιο 2016 – Χαρτόδετο – Εβδομαδιαίο – Τσέπης (1 τεμάχιο)
    Το ημερολόγιο περιλαμβάνει: τις εποχές του έτους, εκλείψεις ηλίου και σελήνης, επίσημες αργίες του 2016, φάσεις της σελήνης, αλφαβητικό εορτολόγιο του 2016, συνοπτικό ημερολόγιο των ετών 2015, 2016, 2017 και τηλεφωνικό κατάλογο.

Τιμή: 4.49€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Bike – Εβδομαδιαίο – Μικρό
    Εβδομαδιαίο ημερολόγιο Bike 2016 με φωτογραφίες από την εταιρεία Legami. Διαθέτει λάστιχο για ασφαλές κλείσιμο.

Τιμή: 6.99€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Gardena – Ημερήσιο – Tobacco (Μεσαίο)
    Οργανώστε τη δουλειά σας μοιράζοντας το χρόνο σας σωστά χάρη στο ημερήσιο ημερολόγιο Gardena! Διαθέτει εύκαμπτο εξώφυλλο με περφορέ εσωτερικές γωνίες και σπιράλ δέσιμο. Το εσωτερικό του είναι από λευκό χαρτί 60 γρ.

Τιμή: 10.95€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 – Γάτες – Τοίχου
    Οι εκδόσεις Μίλητος πιστές στην εκδοτική τους παράδοση προχωρούν στην έκδοση των νέων επιτοίχιων ημερολογίων για το 2016. Μέσα από πλούσιο φωτογραφικό αρχείο, σας καλούμε να γνωρίσετε τις γάτες.

Τιμή: 9€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Giacarta – Ημερήσιο – Κόκκινο (Μεγάλο)
    Οργανώστε τη δουλειά σας μοιράζοντας το χρόνο σας σωστά χάρη στο ημερήσιο ημερολόγιο Giacarta! Είναι εύκαμπτο με περφορέ εσωτερικές γωνίες. Το εσωτερικό του είναι από λευκό χαρτί 65 γρ. με μηνιαίο πλάνο στην αρχή κάθε μήνα.

Τιμή: 9.99€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 – Τα καλά παιδιά (πράσινο)
    Το παλιό, αγαπημένο Αλφαβητάριο, που συντρόφευσε τόσους και τόσους στο ξεκίνημα του συναρπαστικού ταξιδιού τους στη γνώση, αναβιώνει μέσα από αυτό το νέο ημερολόγιο των Eκδόσεων Μίλητος. Με εικόνες και έμπνευση από την αυθεντική –και πλέον κλασική– έκδοση, το ημερολόγιο αυτό είναι ιδανικό για τους νεαρούς μας φίλους, αλλά και για όσους νοσταλγούν τα ανέμελα παιδικά τους χρόνια.

Τιμή: 14€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Purple – Ημερήσιο – Μεσαίο
    Ημερήσιο ημερολόγιο ατζέντα 2016 από την εταιρεία Legami. Διαθέτει θήκη για στυλό και λάστιχο για ασφαλές κλείσιμο.

Τιμή: 20.95€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Woodline Planning – Εβδομαδιαίο – Ανθρακί (Μεγάλο)
    Οργανώστε τη δουλειά σας μοιράζοντας το χρόνο σας σωστά χάρη στο εβδομαδιαίο ημερολόγιο Woodline, ιδανικό για το γραφείο!

Τιμή: 8€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016: Μικρός Πρίγκιπας Ημερήσιο (Δεμένο)
    Όλοι οι μεγάλοι στο ξεκίνημα υπήρξαν παιδιά…

Τιμή: 10.90€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Ημερήσιο: Ημερολόγιο Αισιοδοξίας 1
    Το 12μηνο ημερήσιο Ημερολόγιο Αισιοδοξίας 2016 της Σμαρούλας Παντελή σου δίνει καθημερινά, λόγους για να σκέφτεσαι αισιόδοξα! Εχει οριζόντια διάταξη και εξώφυλλο με αυτιά για να βρίσκεις το φύλλο με την ημέρα, τις σημειώσεις ή τις ιδέες που ξεχώρισες!

Τιμή: 9.90€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Woodline – Εβδομαδιαίο – Μπλε (Μεγάλο)
    Οργανώστε τη δουλειά σας μοιράζοντας το χρόνο σας σωστά χάρη στο εβδομαδιαίο ημερολόγιο Winner! Διαθέτει μηνιαίο πλάνο στην αρχή κάθε μήνα και περφορέ εσωτερικές γωνίες. Το εσωτερικό του είναι από υποκίτρινο χαρτί 80 γρ.

Τιμή: 6.99€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Paros – Εβδομαδιαίο – Μαύρο (Μεσαίο)
    Οργανώστε τη δουλειά σας μοιράζοντας το χρόνο σας σωστά χάρη στο εβδομαδιαίο ημερολόγιο Paros! Διαθέτει κάθετη γραμμογράφηση, στρογγυλεμένες γωνίες, κλείσιμο με λάστιχο, θήκη για στυλό και φάκελο στο πίσω μέρος. Το εσωτερικό του είναι από υποκίτρινο χαρτί 80 γρ.

Τιμή: 8.99€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο Τοίχου 2016: New York
    Συλλογή από εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Νέας Υόρκης, η οποία θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Νεοϋορκέζους και τους τουρίστες. Με διάταξη σε μορφή πλέγματος και σε έξι γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά), περιλαμβάνει επίσης φάσεις της σελήνης.

Τιμή: 13.99€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Yellow – Εβδομαδιαίο – Μικρό
    Εβδομαδιαίο ημερολόγιο ατζέντα για το 2016 από την εταιρεία Legami. Διαθέτει θήκη για στυλό και λάστιχο για ασφαλές κλείσιμο.

Τιμή: 12.95€ ➡ Αγόρασέ το

  • Ημερολόγιο 2016 Camera – Εβδομαδιαίο – Μικρό
    Εβδομαδιαίο ημερολόγιο Camera 2016 με φωτογραφίες από την εταιρεία Legami. Διαθέτει λάστιχο για ασφαλές κλείσιμο.

Τιμή: 6.99€ ➡ Αγόρασέ το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
2'
14 - 19
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;