Οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα: Τεχνολογικά gadgets με online αγορά!
Αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις σε ακουστικά, mp3-mp4-iPod players, φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακές κορνίζες, βιντεοκάμερες, tablets, smartphones, laptops, wearables, drones και Self Balancing Scooter Powerboard σε τιμές από 14.99€!

Δες στη λίστα που ακολουθεί τις καλύτερες προτάσεις για οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα σε τεχνολογικά gadgets σε τιμές που ξεκινούν από 14.99€, και με τη δυνατότητα online αγοράς.

Πρόκειται για προτάσεις σε ακουστικά, mp3-mp4-iPod players, φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακές κορνίζες, βιντεοκάμερες, tablets, smartphones, laptops, wearables, drones και Self Balancing Scooter Powerboard ώστε να βρεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο του αποδέκτη του ενώ παράλληλα θα ανταποκρίνεται στο budget που είσαι πρόθυμος να διαθέσεις για την απόκτησή του. Όλες οι προτάσεις αφορούν επώνυμα τεχνολογικά προϊόντα ώστε να αντικατοπτρίζουν την εγγύηση ποιότητας τεχνολογικής υπεροχής.

Δες τα στην ακόλουθη λίστα:

Προτάσεις σε ακουστικά:

  • PHILIPS SHL3060BK/00
    Τύπος συσκευής: Headphones
    Κατασκευή: On-ear
    Μετάδοση σήματος: Ενσύρματα
    Απόκριση συχνότητας: 10 – 22000 Hz
    Ευαισθησία: 106 dB
    Μήκος καλωδίου: 1.2 m
    Συνδέσεις: 3.5mm

Τιμή: 14.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ακουστικά κεφαλής Trust Duga Headset Red 19625 Headset Κόκκινο
    Κάνε τα αγαπημένα σου τραγούδια να ακούγονται ακόμα καλύτερα με τα ακουστικά Trust Duga Headset, ειδικά σχεδιασμένα για συσκευές Smartphone & Tablet. Αυτά τα κομψά ακουστικά είναι άνετα στα αυτιά σου, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα ήχου σε προσιτή τιμή.Βρες το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με την “έξυπνη” συσκευή σου. Τα Duga Headset συνδυάζονται τέλεια με το χρώμα της συσκευής σου, ώστε να μπορείς να ακούς τη μουσική σου με στυλ.

Τιμή: 18.98€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ακουστικά κεφαλής Creative Hitz MA2300 Headset Λευκό
    Ακουστικά over-ear υψηλής απόδοσης με ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρο ελέγχου.
    Τα ακουστικά Creative Hitz MA2300 Headset έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα και την άνετη εφαρμογή. Είναι ιδανικά για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική από αποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής, ενώ χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο σας επιτρέπουν να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις με εξαιρετική άνεση. Με μοντέρνο σχεδιασμό και εφοδιασμένα με μαλακά ηχομονωτικά καλύμματα, τα ακουστικά κεφαλής της Creative απομονώνουν αποτελεσματικά τους εξωτερικούς θορύβους για να απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα ήχου στις καθημερινές σας ακροάσεις.

Τιμή: 32.99€ ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε mp3-mp4-iPod players:

  • MP3 Sony Walkman NWZB183FB 4 GB Μαύρο
    Το νέο MP3 player Sony Walkman NWZB173FB διαθέτει δέκτη FM, άμεση σύνδεση USB νέο κλιπ μεταφοράς, 23 ώρες αναπαραγωγής με πολύ γρήγορη φόρτιση και ενδεικτική λυχνία λειτουργίας!

Τιμή: 52.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • MP3 Player Crypto MP300 4GB Μπλε
    Άκου με το MP3 Player Crypto MP300 μουσική & ραδιόφωνο όπου και αν είσαι!Υπέροχο για όσους θέλουν να ακούνε πάντα και παντού την μουσική που τους εκφράζει, καθώς αυτό το ελαφρύ MP3 player με κλιπ , σου επιτρέπει να απολαύσεις τη μουσική, διατηρώντας τα χέρια και τις τσέπες σου ελεύθερα. Διαθέτει ένα δέκτη FM για να ακούς τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς.Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (110 mAh) για να ακούς για ώρες ότι σε εκφράζει!

Τιμή: 19.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • F&U MP5918 8GB Silver

Τιμή: 23.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Apple iPod Shuffle MKMG2BT/A 2GB – 5th Gen – Ασημί
    Το Apple iPod Shuffle 2GB ήρθε με μικρό μέγεθος και μεγάλες δυνατότητες!Πανέμορφος σχεδιασμός από αλουμίνιο με μεγάλη ανθεκτικότητα! Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 15 ωρών και κλιπ για να έχεις τα χέρια και τις τσέπες σου ελεύθερες. Επίσης, διαθέτει και την λειτουργία VoiceOver, ώστε πατώντας το κουμπί, το iPod Shuffle σου “λέει” τον τίτλο του τραγουδιού ή τον φάκελο που διάλεξες!

Τιμή: 69€ ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε φωτογραφικές μηχανές:

  • Camera Nikon Coolpix S2900 Μαύρο
    Υψηλή ευκρίνεια και σχεδιασμός με την compact camera Nikon Coolpix S2900 των 20 megapixel! Στο λεπτό της σώμα περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες που τη μετατρέπουν σε φωτογραφική μηχανή-πασπαρτού, η οποία σου χαρίζει πάντα εκπληκτικές λήψεις. Ο Αυτόματος επιλογέας σκηνής σε απαλλάσσει από τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων, ώστε να μπορείς να επικεντρώνεσαι στο καδράρισμα εξαιρετικών πλάνων, ενώ το VR μετατόπισης φακού αντισταθμίζει τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής για ευκρινέστερες φωτογραφίες. Με δυνατότητα εγγραφής βίντεο με HD ανάλυση 720 pixel!

Τιμή: 78.89€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Camera Nikon Coolpix S3700 Κόκκινο
    Υψηλή ευκρίνεια και σχεδιασμός με την compact camera Nikon Coolpix S3700 των 20 megapixel με WiFi & NFC.Στο λεπτό της σώμα περιλαμβάνει πάμπολλες δυνατότητες που τη μετατρέπουν σε φωτογραφική μηχανή-πασπαρτού, η οποία σου χαρίζει πάντα εκπληκτικές λήψεις. Ο Αυτόματος επιλογέας σκηνής σας απαλλάσσει από τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων, ώστε να μπορείς να επικεντρώνεσαι στο καδράρισμα εξαιρετικών πλάνων, ενώ το VR μετατόπισης φακού αντισταθμίζει τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής για ευκρινέστερες φωτογραφίες.Με ενσωματωμένη τεχνολογία WiFi & NFC για να ανεβάζεις στην στιγμή τις φωτογραφίες σου στα κοινωνικά δίκτυα!

Τιμή: 119€ ➡ Λεπτομέρειες

  • SONY DSC-W800 Silver
    Η διασκεδαστική φωτογράφιση έγινε απλή υπόθεση! Είτε πρόκειται για νυχτερινές εξόδους είτε για εξορμήσεις των διακοπών, η ψηφιακή μηχανή compact W800 διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που σας επιτρέπουν να τραβάτε τέλειες, πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο HD. Τραβήξτε κοντινά πλάνα με το οπτικό ζουμ 5x. Επιλέξτε τη λειτουργία Party για τέλειες φωτογραφίες ενώ διασκεδάζετε. Ευρυγώνιος φακός 26mm: Καταγράψτε ολόκληρη τη σκηνή και όχι ένα μέρος της με τον ευρυγώνιο φακό 26 mm. Αισθητήρας Super HAD CCD™ 20,1MP: Αποτυπώστε τις λεπτομέρειες σε κάθε σκηνή με τον υψηλής ανάλυσης αισθητήρα εικόνας 20,1 MP.

Τιμή: 99€  ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε ψηφιακές κορνίζες:

  • Intenso Photo Agent – Ψηφιακή κορνίζα – 7″
    Η ψηφιακή κορνίζα Intenso Photo Agent αναλαμβάνει να δεχτεί μνήμες από τα κινητά τηλέφωνα ή τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που όλοι χρησιμοποιούμε, και να προβάλλει τα αρχεία στο χώρο σας. Η αναπαραγωγή γίνεται σε ανάλυση 432 x 234 pixels με ένα απλό άγγιγμα στην κομψή οθόνη 7″ η οποία έχει μία πληθώρα δυνατοτήτων!

Τιμή: 39.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • ROLLEI Degas 70 Black – (30217)
    Απόλαυσε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες σε κορυφαία ανάλυση εικόνας και με ολοζώντανα χρώματα.

Τιμή: 35.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • PHILIPS SPF1207/10
    Διατηρήστε τις πιο χαρούμενες στιγμές σας ζωντανές όλο το χρόνο με το PhotoFrame της Philips. Αυτή η μικρή κορνίζα είναι εύκολη στη χρήση, διαθέτει μεγάλη μνήμη αποθήκευσης και ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

Τιμή: 49.50€ ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε βιντεοκάμερες:

  • Βιντεοκάμερα Sony HDR-CX240E Μαύρο
    Η Βιντεοκάμερα Sony HDR-CX240E είναι ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά, γεμάτη με έξυπνες, εύχρηστες λειτουργίες, για να αποτυπώνετε, να μοιράζεστε και να διασκεδάζετε με ευκρινή βίντεο και φωτογραφίες HD. Καταγράψτε βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1920×1080 και απολαύστε ποιότητα εικόνας, όπως ποτέ άλλοτε, στην τηλεόρασή σας! Τραβήξτε φωτογραφίες ανάλυσης 9.2 Megapixels και ανεβάστε τις στο facebook, την ψηφιακή κορνίζα ή τυπώστε τα. Εκπληκτικός αισθητήρας Exmor R CMOS αποδίδει εξαιρετικά χρώματα και ποιότητα εικόνας. Ο φακός Carl Zeiss Vario-Tessar αποδίδει υψηλά επίπεδα ευκρίνεια σας όλο το εύρος της εστιακής απόστασης.

Τιμή: 178.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • CANON LEGRIA HF R606 Black Μαζί με κάρτα μνήμης Wireless SD 8GB
    Η LEGRIA HF R606 τραβά βίντεο ποιότητας Full HD με υψηλή ταχύτητα (50 καρέ ανά δευτερόλεπτο) και μέγιστο ρυθμό μεταφοράς δεδομένων (bit rate) 28Mbps, έτσι ώστε να είστε απόλυτα βέβαιοι για την υψηλή ποιότητα ενός γυρίσματος κινούμενων θεμάτων, κάτι που είναι ιδανικό για ταινίες δράσης.

Τιμή: 249€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Βιντεοκάμερα Panasonic – HC-V270EG-R Κόκκινο
    Γεμάτη με έξυπνες, εύχρηστες λειτουργίες, για να αποτυπώνεις, να μοιράζεσαι και να διασκεδάζεις με ευκρινή βίντεο και φωτογραφίες Full HD. Κατέγραψε βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1920×1080 και απόλαυσε ποιότητα εικόνας, όπως ποτέ άλλοτε, στην τηλεόρασή σου!Τράβηξε φωτογραφίες ανάλυσης και ανέβασε τες στα κοινωνικά δίκτυα. Εκπληκτικός αισθητήρας BSI MOS αποδίδει εξαιρετικά χρώματα και ποιότητα εικόνας. Ο φακός Panansonic αποδίδει υψηλά επίπεδα ευκρίνειας σε όλο το εύρος της εστιακής απόστασης.

Τιμή: 369€ ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε tablets:

  • ESTAR Beauty HD Purple 7”/Quad-Core 1.2GHz/8GB – (MID7308P)
    Τύπος συσκευής: Android Tablet
    Διαγώνιος οθόνης (inch): 7 inch
    Επεξεργαστής: Quad-Core All Winner A33 ARM cortex-A7 1.2 GHz
    Εσωτερική μνήμη: 8 GB
    Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1 Lollipop
    Μπροστινή κάμερα: Ναι
    Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.2 GHz

Τιμή: 49.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • LENOVO A7-10 Black WI-FI (ADAM) 7”/Quad-Core 1.3GHz/8GB – (59434734)
    Το Lenovo Tab 2 A7-10 είναι το ιδανικό Android tablet για όσους αγαπάνε τη μουσική και την ψυχαγωγία on the go και αναζητάνε μία προσιτή λύση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η οθόνη 7 ιντσών IPS LCD (1024 x 600) είναι σαφής και πολύχρωμη και αφήνει τους φίλους σου να παίρνουν μέρος στη διασκέδαση. Ο πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 1.30 GHz και σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM, εξασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία ακόμα και κατά τη διάρκεια χρήσης πολλαπλών εφαρμογών. Επίσης, το Lenovo Tab 2 A7-10 ενσωματώνει τεχνολογία ήχου Dolby Audio και front-facing κάμερα 0.3 Megapixel ιδανική για φωτογραφίες, βίντεο, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές. Τέλος, χάρη στο χαμηλό βάρος και τη λεπτή του σχεδίαση, θα μπορείς να το παίρνεις μαζί σου παντού!

Τιμή: 78.80€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Samsung Galaxy Tab 3 Lite Τ113 – Tablet 7″ 8GB Μαύρο (SM-T113)
    Με το tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite Τ113, ήρθε ανανεωμένο με τετραπύρηνες επιδόσεις που θα σε εντυπωσιάσουν! Πιο λεπτό, πιο στενό και με πιο λεπτό πλαίσιο, αυτό το βελτιωμένο tablet προσφέρει απίστευτη άνεση κρατήματος για να μπορείς να το χειρίζεσαι εύκολα εν κινήσει. Είναι και πιο ελαφρύ, χωρίς να χάνει τίποτα από την απόδοσή του. Επιπλέον, διαθέτει έναν εκπληκτικό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3 GHz με μνήμη 8 GB, RAM 1GB και φωτογραφική μηχανή 2 MP. Και μην ξεχνάς τις απεριόριστες εφαρμογές μέσω της Samsung και της Google, καθώς και τα 50 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Dropbox. Δεν γίνεται καλύτερα!

Τιμή: 109€ ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε smartphones:

  • SAMSUNG Galaxy Trend 2 Lite White – (SM-G318HRWAEUR)
    Τύπος συσκευής: Android Smartphone
    Μέγεθος οθόνης (inch): 4 inch
    Επεξεργαστής: Dual-Core 1.2 GHz
    Χωρητικότητα μνήμης: 4 GB
    Ανάλυση κάμερας: 3 megapixel
    4G/LTE: Όχι
    Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat

Τιμή: 89€  ➡ Λεπτομέρειες

  • MICROSOFT Lumia 535 Dual Sim Black
    Το Lumia 535 Dual SIM διαθέτει την τελευταία έκδοση των Windows Phone. Χάρη στις τακτικές ενημερώσεις over-the-air, θα διαθέτετε πάντα ενημερωμένο λογισμικό. Βρίσκεστε στην τάξη ή στη δουλειά; Χάρη στο ενσωματωμένο Microsoft Office και τη γρήγορη πρόσβαση στα αρχεία σας μέσω του OneDrive, η προβολή και η επεξεργασία των εγγράφων σας γίνεται παιχνίδι.

Τιμή: 119€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Smartphone LG Magna 8GB Λευκό (H500F)
    Ανακάλυψε το νέο smartphone LG Magna με ελαφρώς κυρτή οθόνη HD 5.0″ με τεχνολογία In-cell Touch και θα νιώσεις τη χαρά της ομορφιάς και απόδοσης μαζί! Το νέο αυτό κινητό διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως κάμερα 8 Megapixel με Autofocus, Android Lollipop 5.0 και τετραπύρηνο επεξεργαστή για να κάνεις πολλαπλές δραστηριότητες σε απίστευτες ταχύτητες. Η εθιστικά διασκεδαστική και πρακτική λειτουργία Knock Code περιλαμβάνεται επίσης στα βασικά χαρακτηριστικά του LG Magna. Ετοιμάσου λοιπόν να «knockάρεις» και να απολαύσεις κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου!

Τιμή: 179€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Smartphone Samsung Galaxy A5 16GB Μαύρο
    Το νέο Samsung Galaxy A5 έχει δημιουργηθεί ειδικά για εσένα, που θέλεις να ξεχωρίζεις με το προσωπικό σου στυλ. Βασικό χαρακτηριστικό του νέου Galaxy A5 είναι το μεταλλικό σώμα του. Επιπλέον, με την τεχνολογία οθόνης HD Super AMOLED σου επιτρέπει να εκτιμήσεις το περιεχόμενο της με πιο ευκρινείς εικόνες και έντονη αντίθεση για πιο «ζωντανό» περιεχόμενο. Η «έξυπνη» Selfie, σου επιτρέπει να επιλέξεις την ιδανική λειτουργία για κάθε στιγμή και σε βοηθήσει να απαθανατίσεις τις χαρούμενες στιγμές σου με τον πιο συναρπαστικό και εύκολο τρόπο χωρίς να χάνεις στιγμή! Επιπλέον, θα απολαμβάνεις εκπληκτικές ταχύτητες σε ότι και αν κάνεις χάρη στον ενσωματωμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή και την υποστήριξη 4G LTE.

Τιμή: 289€ ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε laptops:

  • Laptop HP Stream 13-c010nv – 13.3″ (N2840/2GB/32GB/ HD)
    To HP Stream 13-c010nv (L0C17EA) αποτελεί την επιτομή της φορητότητας. Μιλάμε για ένα laptop στις 13.3″ που θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας, υπηρετώντας σε πιστά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό το τελευταίο παίζουν ρόλο δύο παράγοντες: η μπαταρία ιόντων λιθίου των 3 κελιών και ο επεξεργαστής Intel Celeron N2840 και κάπως έτσι το laptop της HP επιτυγχάνει ικανοποιητική αυτονομία. Για την αποθήκευση των αρχείων σου υπάρχει μνήμη eMMC 32 GB όμως μη σκας: αν σου φαίνεται λίγη, σε περιμένει 1 TB στην cloud υπηρεσία της Microsoft, OneDrive. Πρόσθεσε σε αυτά το βάρος των 1.55 kg και τη συνδρομή 1 έτους για το Microsoft Office 365 Personal και έχεις την τέλεια, portable λύση!

Τιμή: 235€ ➡ Λεπτομέρειες

  • LENOVO G40-30 N2840/2GB/500GB – (80FY00FNGM)
    Τύπος συσκευής: Notebook
    Διαγώνιος οθόνης (inch): 14 inch
    Επεξεργαστής: Intel® Celeron® Processor N2840 (1M Cache, up to 2.58 GHz)
    Αριθμός πυρήνων επεξεργαστή: 2
    Κάρτα γραφικών: HD
    Χωρητικότητα σκληρού δίσκου: 500 GB
    Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1 64 bit

Τιμή: 249€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Laptop HP 250 G4 – 15.6″ (i3-4005U/4GB/500GB/HD 4400)
    Ένα ικανό σύστημα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέσου χρήστη, το HP 250 G4 αποτελεί μια εξαιρετική λύση στην κατηγορία του. Με διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i3, 4 GB DDR3 μνήμης, σκληρό δίσκο 500 GB και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, μπορεί να καλύψει πληθώρα αναγκών. Διαθέτει card reader, θύρες USB και DVD ώστε να συνδέσεις τις αγαπημένες σου συσκευές και να παίξεις ταινίες και μουσικά άλμπουμ. Η θύρα HDMI θα σου επιτρέψει να προβάλλεις εικόνα σε προτζέκτορα ή τηλεόραση, την ώρα που, τέλος, Bluetooth και Wi-Fi θα σε κρατήσουν ασύρματα συνδεδεμένο με περιφερειακά και το ίντερνετ.

Τιμή: 449€ ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε wearables:

  • SmartWatch MyKronoz ZeWatch 2 Μαύρο
    Ζήσε έξυπνα! Το SmartWatch MyKronoz ZeWatch 2 είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που καταγράφει τη ζωή σου και σου επιτρέπει να παρακολουθείς ό,τι κάνεις: τις κινήσεις, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία σου, να σου υπενθυμίζει ότι σου είναι σημαντικό αλλά και τις λειτουργίες ενός έξυπνου ρολογιού. Κατάγραψε σημαντικές στιγμές και παρακολούθησε τη ζωή σου να ξετυλίγεται στο Android/ iOS smartphone ή στο tablet που διαθέτεις. Μπορείς να το φοράς καθημερινά σε ότι και αν κάνεις, αφού είναι ελαφρύ, με μοναδικό στυλ και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του διαρκεί έως 3 μέρες, με δυνατότητα αποθήκευσης πληροφορίας 7 ημερών! Διαθέτει δωρεάν εφαρμογή προς κατέβασμα και είναι συμβατό με Smartphone/Tablet με λειτουργικό: Android 2.3+ | Apple iOS 7.0+.

Τιμή: 89.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • MYKRONOZ ZeWATCH 3 Gold – (KRW3GLD)
    Τύπος: Smartwatch
    Bluetooth: 2.1 + 4.0 BLE
    Τύπος οθόνης: Αφής OLED
    Ανάλυση οθόνης: 96 x 64 pixels
    Συμβατό με: Iphone 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 plus, Ipad 3, 4, Air, Mini, Επιλεγμένες Windows/Android συσκευές
    Αισθητήρες: 3-axis accelerometer
    Αδιάβροχο: Ναι

Τιμή: 119€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Activity Tracker Withings Activite Pop – Μπεζ

Τιμή: 159.90€ ➡ Λεπτομέρειες

Προτάσεις σε drones:

  • PARROT Rolling Spider White – (PF723070AA)
    Με ασύρματη Bluetooth Smart v4.0 σύνδεση με εμβέλεια 20 μέτρων δεν σε περιορίζει τίποτα. Εξερεύνησε τον χώρο με μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα πραγματοποιώντας μοναδικά κόλπα! Η αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 500mAh αντέχει 8 λεπτά συνεχόμενης χρήσης με πλήρης φόρτιση μόνο μέσα σε μία ώρα.

Τιμή: 79€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Parrot Mini Drone Rolling Spider Κόκκινο Τηλεκατευθυνόμενο
    Το Parrot Rolling Spider είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο mini Drone με μοναδικές λειτουργίες και χειρισμό από την συσκευή σου! Διαισθητικός έλεγχος – Κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή ελέγχου! Κατάλληλο για όλα τα Smartphones και Tablets που έχουν λογισμικό Android ή iOS, και είσαι έτοιμος. Με μια κλίση της συσκευής σου, μπορείς να ελέγξεις την κατεύθυνση του mini Drone σου, ενώ με την απελευθέρωση του, το Drone σταθεροποιείται άμεσα. Πέτα σαν επαγγελματίας – Χάρη στη λειτουργία αυτόματου πιλότου του mini Drone, ο καθένας μπορεί να γίνει expert αφού οι ενσωματωμένοι αισθητήρες επιτρέπουν εύκολη απογείωση και προσγείωση. Επίσης, διαθέτει την αποκλειστική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λειτουργία πλοήγησης για αρχάριους, Absolute Control που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την αυξανόμενη εμπειρία σου.

Τιμή: 89.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Parrot Airborne Night Maclane – Τηλεκατευθυνόμενο Mini Drone με κάμερα
    Εξερεύνησε περισσότερα – Με το Parrot Airborne Drone και μέσω σύνδεσης smart Bluetooth, μπορεί να πετάξει μέχρι και 20 μέτρα μακριά. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες πίεσης παρέχουν μοναδική σταθερότητα, ενώ θα διορθώσουν και θα διατηρήσουν μια σταθερή θέση στον αέρα ανεξάρτητα από υψόμετρο και ανέμους εως 18 χλμ/ώρα. Κάνε ακροβατικά – Αυτή η κίνηση flip είναι αποκλειστική, γίνε ένας τολμηρός πιλότος και εκτέλεσε barrel rolls με το άγγιγμα του δακτύλου σου. Χειρίσου το σαν επαγγελματίας – Χάρη στη λειτουργία αυτόματου πιλότου του mini Drone, ο καθένας μπορεί να γίνει expert αφού οι ενσωματωμένοι αισθητήρες επιτρέπουν εύκολη αναπήδηση. Επίσης, το νέο διαθέτει την αποκλειστική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λειτουργία πλοήγησης για αρχάριους, Absolute Control που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την αυξανόμενη εμπειρία σου. Εσωτερικά και εξωτερικά προστατευτικά – Η πλήρης ασπίδα προστατεύει το mini Drone από τις επιπτώσεις άγριων μαχών εναντίον εχθρών κρυμμέων στα δωμάτια του σπιτιού. Ο αεροδυναμικός, χρωματιστός σχεδιασμός επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο σε εξωτερικούς χώρους.

Τιμή: 139.90€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Self Balancing Scooter Powerboard W1 Ηλεκτρικό Πατίνι Ισορροπίας Μαύρο
    Το μέλλον είναι εδώ! Μετακινήσου με το ηλεκτρικό πατίνι ισορροπίας Powerboard W1 με ταχύτητες που φτάνουν τα 12 χλμ/ώρα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ισορροπία σου!Γνωστό και ως Self Balancing Scooter, το Powerboard W1 αναγνωρίζει το κέντρο βάρους σου πάνω στην πλατφόρμα και μετακινείται! Αν για παράδειγμα μετακινήσεις λίγο το σώμα σου προς τα μπροστά, τότε θα προχωρήσεις με μικρή ταχύτητα, αν μετακινήσεις το βάρος πολύ τότε θα αναπτύξεις ταχύτητα! Επίσης αν χρησιμοποιήσεις το αριστερό σου πόδι μόνο, τότε θα στρίψεις! Με λίγη εξάσκηση δεν θα πιάνεσαι!Απόλαυσε 15 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση (2 ωρών) και μέγιστη ταχύτητα έως και τα 12 χλμ/ώρα!

Τιμή: 399€ ➡ Αγόρασέ το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;