Οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα: Γυναικεία δώρα με online αγορά!
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και μαζί τους πλησιάζει και το κλασικό ερώτημα "Τι δώρο να της πάρω;"! Εδώ λοιπόν θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να επιλέξεις ανάμεσα στα καλύτερα, επώνυμα και οικονομικά γυναικεία δώρα της αγοράς!

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και ένα από τα αγαπημένα έθιμα όλων μας είναι η ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Και μπορεί τα οικονομικά όλων μας να είναι στενότερα πλέον στις μέρες μας, ωστόσο πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας που να νοιαζόμαστε αρκετά ώστε να θέλουμε να τους πάρουμε έστω κάτι συμβολικό.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Σου συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τις καλύτερες προτάσεις για οικονομικά γυναικεία δώρα, σε ευρεία γκάμα τιμών, και με τη δυνατότητα online αγοράς, ώστε να κάνεις τα ψώνια σου εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα.

Στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις τις προτάσεις μας:

1. Σε κοσμήματα:

Τα κοσμήματα αποτελούν ίσως την πιο ασφαλή σε γυναικείο δώρο, καθώς δεν έχουν “ηλικία”. Κάθε γυναίκα, από την εφηβεία της και έπειτα λατρεύει να φορά κοσμήματα, ή έστω κάποιο συγκεκριμένο είδος κοσμήματος στο οποίο μπορεί να έχει αδυναμία, π.χ. κολιέ, μενταγιόν, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια. Τα κοσμήματα άλλωστε αποτελούν ένα δώρο που αξιοποιείται διαχρονικά, δεν “πέφτει” από τη μόδα και δεν φθείρεται, από τη στιγμή που είναι καλής ποιότητας και είναι αγορασμένο από μια επώνυμη εταιρεία.

Tips:

  • Φρόντισε αν επιλέξεις δαχτυλίδι για δώρο να γνωρίζεις το νούμερο των δαχτυλιδιών που φορά (ναι σωστά κατάλαβες θα πρέπει να κρυφοκοιτάξεις στην εσωτερική πλευρά ενός δαχτυλιδιού που ήδη έχει, το νούμερο που είναι χαραγμένο, ώστε να πάρεις δαχτυλίδι στο σωστό μέγεθος).
  • Η πιο ασφαλής επιλογή σε κόσμημα να ξέρεις είναι τα κολιέ και τα μενταγιόν μιας και δεν πρόκειται ποτέ να χρειαστεί να γνωρίζεις κάποιο μέγεθος, και δεν πρόκειται ποτέ να παρεξηγηθεί το νόημα της προσφοράς τους ως δώρο (όπως π.χ. θα μπορούσε να συμβεί με ένα δαχτυλίδι).

Στις προτάσεις μας σε γυναικεία κοσμήματα με online αγορά θα βρεις: 

  • Κολιέ και μενταγιόν από €24 έως και 60€
  • Δαχτυλίδια από €16 έως και 75€
  • Σκουλαρίκια από €16 έως και 65€
  • Βραχιόλια από €15.80 έως και 75€

2. Σε γούρια για τη νέα χρονιά: 

Τα γούρια για το 2016 αποτελούν σίγουρα μια “safe” επιλογή για δώρο καθώς μπορούν να γίνουν τόσο προσωπικά όσο και “απρόσωπα-τυπικά”, αναλόγως του είδους τους. Για αυτό και εδώ θα βρεις προτάσεις τόσο σε γούρια διακοσμητικά χώρου, που αποτελούν μια unisex επιλογή, όσο και σε γούρια κοσμήματα (βραχιόλια και κολιέ) για γυναίκες, και σε τιμές από 7.20€ έως και 120€.

3. Σε πορτοφόλια, τσάντες και φουλάρια: 

Οι τσάντες και τα αξεσουάρ, όπως τα γυναικεία πορτοφόλια και τα φουλάρια αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή όλων των γυναικών και το καλό τους ως επιλογές για δώρο είναι ότι δεν απαιτείται να γνωρίζεις κάποιο size για να τα διαλέξεις. Δες τις καλύτερες επώνυμες προτάσεις σε backpacks, shoulder bags (τσάντες ώμου), messenger bags (ταχυδρομικές τσάντες), handbags (τσάντες χειρός), clutchbags, φακέλους, τσάντες-πουγκιά, γυναικεία πορτοφόλια και φουλάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και επέλεξε αυτό που θα της ταιριάζει περισσότερο.

Bonus tips:

Αν επιλέξεις να της προσφέρεις πορτοφόλι για δώρο, να σου πούμε ότι:

  • Για το γούρι, βάσει του εθίμου, πρέπει να βάλεις 1-2 κέρματα μέσα, καθώς κατ’αυτό τον τρόπο θα είναι πάντα γεμάτο.
  • Ιδανικά επέλεξε το σε κόκκινο χρώμα, που αποτελεί το χρώμα του πλούτου και της ευημερίας.

Πρόκειται για προτάσεις σε:

  • Γυναικείες τσάντες από 14.90€ έως και 69€
  • Γυναικεία πορτοφόλια από 17€ έως και 55€
  • Φουλάρια από 9.50€ έως και 50.90€

4. Σε βιβλία και ημερολόγια: 

Για όποιον γνωρίζεις σίγουρα ότι αγαπά το διάβασμα, καθώς με αυτό “ταξιδεύει” η ψυχή και το μυαλό του, αποκτά γνώσεις και παράλληλα χαλαρώνει, σου βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις σε τίτλους βιβλίων, ποικίλης θεματολογίας (μυθιστορήματα, λογοτεχνικά, μαγειρικής, ψυχολογίας, φαντασίας κτλ.), ώστε να επιλέξεις εκείνο που άπτεται περισσότερο στο γούστο του μελλοντικού παραλήπτη-αναγνώστη του. Στη λίστα μας θα βρεις βιβλία σε τιμές από 4€ έως 20.65€.

Τα ημερολόγια για το 2016 αποτελούν επίσης μια “safe” επιλογή δώρου, μιας και μπορείς να το προσφέρεις τόσο σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όσο και να το επιλέξεις και για πιο τυπικά δώρα, καθώς είναι κάτι χρήσιμο για κάθε φύλο και ηλικία. Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα ημερολόγια της αγοράς, τόσο σε μορφή ατζέντας, όσο και σε επιτραπέζια, και σε τιμές από 4.49€ έως 20.95€.

5. Σε ποτά και εδέσματα:

Στην περίπτωση που κάποιος δικός σου άνθρωπος έχει αδυναμία στις φίνες γεύσεις εδεσμάτων και στα εκλεκτά αλκοολούχα ποτά τότε εδώ θα βρεις το ιδανικό δώρο για εκείνη.

Αν πάλι θες να κάνεις ένα πιο “τυπικό” δώρο, σε κάποιο άτομο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά, τότε ένα καλό ποτό, ή μια σύνθεση ποτών ή /και εδεσμάτων αποτελούν την τέλεια επιλογή που θα σε βγάλει “ασπροπρόσωπο”, μιας και αρέσουν σε όλους.

Στη λίστα μας θα βρεις τις πιο γκουρμέ γεύσεις σε ποτά και εδέσματα σε τιμές από 5.50€ έως και 66€!

6. Σε τεχνολογικά gadgets: 

Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τις καλύτερες επώνυμες προτάσεις για οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα σε τεχνολογικά gadgets (ακουστικά, mp3-mp4-iPod players, φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακές κορνίζες, βιντεοκάμερες, tablets, smartphones, laptops, wearables, drones και Self Balancing Scooter Powerboard) σε τιμές που ξεκινούν από 14.99€, και με τη δυνατότητα online αγοράς γιατί πάντα υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας, στους οποίους νιώθουμε την ανάγκη να τους κάνουμε ένα upper class δώρο που θα τους “λύνει τα χέρια” καθημερινά. Και τα τεχνολογικά gadgets ανήκουν σε αυτή την κατηγορία των δώρων, που είναι και unisex και άνευ ηλικίας.

7. Σε γυναικεία εσώρουχα: 

Αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις σε γυναικεία sexy εσώρουχα, και συγκεκριμένα σε νυχτικά, κορσέδες, baby dolls, κορμάκια, κάλτσες πάνω από το γόνατο, καλτσοδέτα, και σε κόκκινα εσώρουχα (για το γούρι της Πρωτοχρονιάς), σε τιμές από €6.65 έως και 49.90€, για όσους επιθυμούν να κάνουν ένα πιο sexy δώρο στο “je t’aime” τους, για να το “χαρούν” παρέα!  ?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;