5 λόγοι που το online date σου δεν θέλει να συναντηθείτε in real life
Μιλάτε με τις ώρες. Ταιριάζετε. Νιώθεις ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος έρωτάς σου. Αλλά...

blindchat-online-date

Γνώρισες κάποιον/α online.

Μιλάτε με τις ώρες. Ταιριάζετε. Νιώθεις ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος έρωτάς σου.

Οι μέρες περνούν. Συνεχίζετε να μιλάτε. Δεν έχετε συναντηθεί ακόμα από κοντά και οι μέρες περνούν.

Γιατί αποφεύγει να βρεθείτε από κοντά ή δε σου το ζητάει ο/η ίδιος/α;

Το κάνει μόνο για να τονώσει το εγώ του/ης

Υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στα online dating websites μόνο και μόνο για να τονώσουν το εγώ τους. Το να δέχεσαι μηνύματα από αγνώστους που λένε “Είσαι κούκλα!”, “Μου αρέσεις” και άλλα τέτοια είναι πολύ τονωτικό απλά κάποιοι το εκμεταλλεύονται και χρησιμοποιούν το online dating μόνο γι’ αυτά τα σχόλια.

Ποτέ δεν ήθελε να βγει ραντεβού

Υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι που μπαίνουν στο Tinder και το BlindChat μόνο και μόνο για τον χαβαλέ. Δεν είχαν σκοπό έτσι κι αλλιώς να βγουν ραντεβού, αλλά η διαδικασία του να μιλάς με κάποιον άγνωστο τους είναι ευχάριστη. Υπάρχει πάντως περίπτωση να αλλάξουν γνώμη στην πορεία αν καταλάβουν τι μπορούν να κερδίσουν από τέτοια site.

Είναι κολλημένοι με άλλον/η

Εδώ μιλάμε συνήθως για τους πρόσφατα χωρισμένους ή τους μόνιμα κολλημένους με ένα άτομο. Τα σελίδες γνωριμιών γι’ αυτά τα άτομα είναι προσπάθεια διαφυγής από το κόλλημα που έχουν. Δύσκολα θα βγουν ραντεβού μαζί σου γιατί συνομιλούν online για να ξεχνιούνται και όχι για να κάνουν πραγματικές γνωριμίες

Χρειάζεται να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια

Ένας από τους λόγους που οι περισσότερες συνομιλίες σε dating site δεν καταλήγουν ποτέ σε real life match είναι η ανασφάλεια. Στείλ’τε τους αυτό το άρθρο και πείτε τους να βγουν λίγο από το comfort zone τους.

Πρόκειται για troll

Δυστυχώς υπάρχουν μερικοί (ευτυχώς όχι πολλοί) που το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Άλλες φορές αθώα απλά λέγοντας ψέματα και παριστάνοντας κάποιον/α άλλο/η και άλλες φορές προσπαθώντας να ψαρέψουν θύματα. Να τους προσέχετε αυτούς!

Τι να κάνεις:

  • Μην αφήνεις να περάσουν πολλές μέρες για να ζητήσεις μία συνάντηση από κοντά. Μπορείς να βάλεις ένα όριο (π.χ. μία εβδομάδα) γιατί όσο περνάνε οι μέρες τόσο μικραίνουν πιθανότητες να βρεθείτε από κοντά.
  • Αν το άτομο αρχίζει τις δικαιολογίες τότε καλύτερα να μην ασχοληθείς. Ατάκες τύπου «είναι νωρίς ακόμα» & «έχω πάρα πολλές δουλειές» απλά δείχνουν τι θα τραβήξεις μέσα στο επόμενο διάστημα αν συνεχίσεις να προσπαθείς.
  • Μην έχεις αυταπάτες. Ναι, μπορεί την πρώτη φορά που τον/ην είδες στο dating site να ένιωσες ότι είναι το άλλο σου μισό όμως είναι καλό να μην έχεις υψηλές προσδοκίες. Πολλές φορές το dating δεν έχει την εξέλιξη που θέλεις με αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Αν δε θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου αυτός/ή χάνει! Συνέχισε να ψάχνεις και σίγουρα θα βρεις κάτι καλύτερο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;