Τι δεν πρέπει να ανέχεσαι σε μια σχέση! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 9 Μαΐου 2015

Μια σχέση μπορεί να είναι τέλεια, ή μπορεί και να είναι το ακριβώς αντίθετο της τελειότητας!

Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται και από τους δυο.

To ότι, όταν είσαι σε μια σχέση, θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις είναι δεδομένο.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που κανείς δεν πρέπει να μπαίνει στη διαδικασία να ανέχεται σε μια σχέση.

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποια είναι αυτά.

1. Την αδικαιολόγητη ζήλια. Δηλαδή το να σε ζηλεύει παθολογικά, να ζηλεύει ακόμη “και τη σκιά σου”, ή οποιοδήποτε άτομο του αντίθετου φύλου, που σου απευθύνει το λόγο ακόμη και για “καλήμερα”. Ε! Δεν γίνεται να συναστρέφεσαι αποκλειστικά και μόνο με άτομα του ιδίου φύλου, για να μην έχεις μουρμούρα από το “je t’aime” σου!

2.Το να είναι ο/η “je t’aime” σου control freak. Σε βαθμό που φυσικά να ξεπερνά τα όρια του χαριτωμένου! Δεν είναι φυσιολογικό ο ένας από τους δύο να βάζει μακροχρόνια προγράμματα ακόμη και για το πότε θα φτερνιστείς. Plus χάνεις έτσι και τη χαρά της ζωής! Κάποια πράγματα καλό είναι να γίνονται αυθόρμητα!

3. Το να θέλει να σε αλλάξει “συθέμελα”. Αν εξαρχής δεν πληρούσες τα standards του/της γιατί μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί μαζί σου; Δεν είναι φυσιολογικό να θέλει ο/η “je t’aime” σου, να σου κάνει “μεταμόσχευση” προσωπικότητας! Και ακόμη κι αν θέλει, ο σκοπός είναι εσύ να μη το δεχτείς.

4. Το να ξεσηκώνει καυγάδες συνέχεια και “από το πουθενά”. Δεν γίνεται να τσακώνεστε “για ψύλλου πήδημα”, ούτε με την ίδια συχνότητα, διάρκεια και ένταση για όλα τα θέματα, σοβαρά και μη. Είναι απλώς ψυχοφθόρο!

5. Το να σου γκρινιάζει για όλα. Όλοι θα γκρινιάξουμε για κάτι, κάποια στιγμή. Αλλά δεν γίνεται η γκρίνια να είναι “non-stop”, και για όλα τα θέματα ανεξαιρέτως. Η συνεχόμενη μουρμούρα, άλλωστε, δείχνει ότι κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος ποτέ και με τίποτα.

6. Το να υπάρχει ανισορροπία στην κατανομή των υποχρεώσεων. Από το πιο απλό πράγμα, π.χ. το ποιος θα βρει που θα πάτε διακοπές και θα κάνει τις κρατήσεις, μέχρι το ποιος θα πλύνει τα πιάτα και θα μαγειρέψει. Δεν είναι δυνατόν να τα αναλαμβάνει συνέχεια να τα διευθετεί μονάχα ο ένας από τους δυο.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ