Φοιτητικό περιοδικό Chill Out: Κυκλοφορεί το νέο τεύχος!

Το πρώτο τεύχος Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου ’14, της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς κυκλοφορεί και μαγεύει. Για πρώτη φορά, ασπρόμαυρο εξώφυλλο με το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Αργυρού να τραβάει τα βλέμματα. Το πρώτο τεύχος που φτιάχτηκε με προσοχή και μεράκι όπως και τα υπόλοιπα, από όλη την φοιτητική συντακτική μας ομάδα!

Κεντρική Συνέντευξη

Συναντήσαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό ένα πρωινό και τον «σύραμε» στις γειτονιές του Παπάγου. Με πολύ γέλιο και διάθεση έγινε η φωτογράφηση αλλά και η κεντρική συνέντευξη. Τα είπαμε απλά και όμορφα και περάσαμε σούπερ!

Θεματολογία περιοδικού

Σε αυτό το νέο τεύχος, μιας και είναι το πρώτο για την ακαδημαϊκή χρονιά, αλλάξαμε μερικά πράγματα. Βάλαμε στήλες, βγάλαμε κάποιες άλλες, γράψαμε πιο πολλά κείμενα, ήρθαν καινούριοι, ανανεωθήκαμε πλήρως. Βρείτε τα πάντα σε αυτό το τεύχος που φτιάχτηκε από την μεγαλύτερη συντακτική ομάδα!

Fashion Editorial

Μόδα σε φόντο άσπρο και γκρι! Όμορφες εικόνες, όμορφα ρούχα και εμείς από πίσω στη σκιά να βοηθάμε με το φως! Μαγικές καταστάσεις… δημιουργούμε αναμνήσεις σε κάθε τεύχος!

Θα το βρείτε

Όπως πάντα το περιοδικό θα το βρείτε στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί stand σε όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της Αττικής, καθώς και σε 5 Ιδιωτικά κολέγια.

Για όσους δεν «πατάτε» και πολύ στη σχολή σας (ή απλώς δεν είστε πια φοιτητές) το περιοδικό κυκλοφορεί σε 60 σημεία παρουσίας εκτός σχολών (επιλεγμένα μαγαζιά/φοιτητικά στέκια), ενώ υπάρχει πάντα και η επιλογή να το διαβάσετε online στο www.chill-out.gr ή στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;