Καθηγητές ΕΜΠ προς Πρύτανη:

emp

Μαζική συνάντηση μεταξύ καθηγητών και λεκτόρων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής.

Συγκεκριμένα παρέστησαν 44 μέλη, ποσοστό μεγαλύτερο του 70% της συνολικής δύναμης της Σχολής.

  • Η διεκδίκηση του δικαιώματος της εργασίας από τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ είναι απολύτως σεβαστή αλλά δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση την παρεμπόδιση εισόδου των μελών της Πολυτεχνειακής κοινότητας στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις και στα γραφεία τους.
  • Είναι αδήριτη ανάγκη να ολοκληρωθεί η διδασκαλία των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου χωρίς όμως οποιαδήποτε άλλη ακαδημαϊκή μεταβολή. Η τελευταία ημερομηνία επανέναρξης των μαθημάτων που αποτρέπει την απώλεια του εαρινού εξαμήνου είναι η Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014. και καλούν ομόφωνα
  • Τον Πρύτανη του ΕΜΠ να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να σταματήσει άμεσα η αυθαίρετη παρεμπόδιση εισόδου στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, μετά και την απόρριψη από τους συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις των επανειλημμένων εκκλήσεων για άρση της παρεμπόδισης αυτής.
  • Το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές της Σχολής να προσέλθουν στις αίθουσες διδασκαλίας την Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014, προκειμένου να συνεχισθεί η διδασκαλία των μαθημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;