Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Τι έχουμε δει μέχρι στιγμής!

Προλαβαίνουμε για άλλα 2;

Προλαβαίνουμε για άλλα 2;

 

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων ολοκληρώθηκε και βάσει του τι ανυπομονούσαμε να δούμε πριν την έναρξη, ας βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τη μέχρι τώρα πορεία του θεσμού!

1. Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Πραγματικά αυτή η Γερμανία με την μπάλα που παίζει και τις λύσεις που διαθέτει, δεν ξέρω πως μπορεί να μη φτάσει μέχρι τον τελικό. Με εξαίρεση τους Ιταλούς -που παραδοσιακά τους έχουν- η Γερμανία μένει να αποδείξει ότι μπορεί να σπάσει την παράδοση που λέει “Καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν το έχει σηκώσει σε αμερικανικό έδαφος”.

2. Η Βραζιλία -μάλλον- δεν μπορεί. Και δεν είναι μόνο ότι δεν αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι το γεγονός ότι και οι παίκτες που έχει δεν είναι πιστικοί….

3. Η Ισπανία διασύρθηκε… Είδαμε την Ισπανία να διασύρεται από την Ολλανδία και στο ρελαντί. Αμφιβάλουμε ωστόσο ότι πρέπει να τους ξεγράψουμε και από τη στιγμή που στους 16 -αν περάσει- θα διασταυρωθεί με αυτήν τη Βραζιλία, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για τη συνέχεια του θεσμού…

4. Η Ιταλία ήταν και θα είναι εδώ… Και δεν είναι μόνο ο Πίρλο. Είναι μία σειρά από πιτσιρικάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τους 4 του θεσμού. Και από εκεί και πέρα, ποιος ξέρει… (αχ ρε Μοντολίβο, αχ)

5. Το Βέλγιο και η Χιλή κέρδισαν, αλλά δεν εντυπωσίασαν. Οι δύο -προσωπικά πιθανολογούμενες- εκπλήξεις του Μουντιάλ, κέρδισαν και αυτό είναι σημαντικό για τη ψυχολογία τους. Θεωρώ πως οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν άμεσα.

6. Η Εθνική μάς προσγείωσε στην πραγματικότητα. Αυτή είναι η δυναμική μας, σταθήκαμε και λίγο άτυχοι, αλλά αυτοί είμαστε. Όχι για πολλά περισσότερα….

7. Η Αγγλία όπως την περιμέναμε. Κουρασμένη ως ομάδα, νωθροί οι μεγάλοι παίκτες της. Λίγα πράγματα…

8. Οι Ολλανδοί είναι εδώ. Δεν είναι πως δεν το ξέραμε. Η είδηση είναι πως δείχνουν ενωμένοι και αποφασισμένοι να βγάλουν από πάνω τους την ταμπέλα του loser. Η εμφατική νίκη με ανατροπή και η ωριμότητα των RVP και Robben είναι σίγουρα το κορυφαίο γεγονός της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Μένει να δούμε που μπορούν να φτάσουν…

9. Πολλά γκολ και θέαμα. Δεν είναι μόνο το γκολ του RVP ή το δοκάρι του Pirlo. Είναι γενικά ένα μουντιάλ με πολλά over, με πολύ θέαμα και πολλούς μεγάλους παίκτες!

10. Τέλος η Γαλλία. Δεν είναι μόνο η πολύ ωραία εμφάνιση -μεταφορικά και κυριολεκτικά- στον αγώνα με την Ονδούρα. Είναι πως δείχνουν να έχουν σύστημα, καλούς παίκτες, κίνητρα και όρεξη. Λες;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;