Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Δέκα πράγματα που περιμένουμε να δούμε!

Μουντιάλ Βραζιλίας 2014

Αρχίζει το Μουντιάλ της Βραζιλίας και η αλήθεια είναι πως αναμένεται ένα πολύ δυνατό παγκόσμιο κύπελλο!

Που θα επικεντρωθούν ωστόσο τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων;

Πάμε να δούμε το Τop 10 προσδοκιών του φετινού Μουντιάλ

1.  Μέσι. Δεν είναι λίγο αυτοί που μιλάνε για “Μουντιάλ του Μέσι”. Ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα όμως, ήρθε η ώρα να αποδείξει αν μπορεί να σηκώσει την Εθνική Αργεντινής στις πλάτες του, εκεί όπου δεν υπάρχουν οι πλάτες των Τσάβι – Ινιέστα.

2. Βέλγιο – Χιλή. Ο λόγος για τις δύο μεγάλες πιθανές εκπλήξεις. Τα πιτσιρίκια από το Βέλγιο και οι μπαλαδόφατσες από τη Χιλή, αναμένεται να κεντρίσουν τα βλέμματα, αφού το μέλλον τους ανήκει!

3. Νειμάρ. Ήρθε στη Μπαρτσελόνα ως ο κορυφαίος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της γενιάς του. Η παρουσία του μόνο ως φτωχή μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπροστά στους συμπατριώτες του, ήρθε η ώρα να μας αποδείξει ότι τζάμπα βιαστήκαμε να τον χαρακτηρίσουμε “φούσκα”.

4. Ισπανία. Ξεγραμμένοι, κορεσμένοι και γέροι. Αυτά είναι τα επίθετα που ακολουθούν αυτήν την εθνική Ισπανίας, η οποία τα προηγούμενα χρόνια κατέκτησε τα πάντα στο διάβα της.Ο λόγος στους μικροσκοπικούς Ίβηρες.

5. Γερμανία. Σίγουρα η καλύτερη Γερμανία των τελευταίων ετών. Αν το Μουντιάλ δεν γινόταν σε άλλη ήπειρο, τότε θα ήταν το μεγάλο φαβορί του θεσμού. Μένει να μπορέσει να σπάσει μία τεράστια παράδοση και αν γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που κατακτά μουντιάλ σε ξένη ήπειρο!

6. Ελλάδα. Και είμαστε και εμείς. Στο προηγούμενο μούντιαλ σημειώσαμε την πρώτη μας νίκη, τώρα καλούμαστε από έναν όμιλο που είναι ισάξιος, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας!

7. Αγγλία. Με πολύ χαμηλούς τόνους η Αγγλία φτάνει σε αυτό το μουντιάλ. Η γενιά του Μπέκαμ δεν τα κατάφερε. Ήρθε η ώρα για τη γενιά του Ρούνει να μας αποδείξει ότι κάτι μπορούν να κάνουν.

8. Ο Κριστιάνο. Οι Πορτογάλοι διαγράφουν πολύ αξιόλογες πορείες τα τελευταία χρόνια. Η γενιά των Φίγκο και Ρουί Κόστα, δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη. Η γενιά του Ρονάλντο θα τα καταφέρει;

9. Losers Ολλανδοί. Η μεγάλη απογοήτευση του προηγούμενου Euro. Η ομάδα που όλοι περιμέναμε τουλάχιστον τελικό αποκλείστηκε νωρίς – νωρίς και ισχυροποίησε τη σχέση Ολλανδοί = Losers. Φέτος;

10. Εξωαγωνιστικά. Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γίνονται τους τελευταίους μήνες στη Βραζιλία. Οι Βραζιλιάνοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διεξαγωγής του Μουντιάλ, αφού όπως αναφέρουν “Σπαταλάμε χρήματα για διοργανώσεις, ενώ ο λαός πεινάει”. Βέβαια ο αντίλογος είναι: “Όταν αναλάβατε τη διοργάνωση έπρεπε να βγείτε και αν τα σπάσετε όλα. Τώρα μόνο κακό κάνετε στη χώρα σας, αφού είναι ευκαιρία η – αν γίνει ποτέ – απόσβεση, να ξεκινήσει τώρα! Ας ελπίσουμε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά!

Καλό Μουντιάλ να έχουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;