10+1 Λόγοι να πας με τη κοπέλα σου στο #Allou!

photo 2

(Πίστευαν ότι θα το αφήσω έτσι; Τώρα θα δουν!)

Δεν είναι πάντα εύκολο να ικανοποιήσεις μια γυναίκα… Και όσο μεγαλώνουν γίνεται ακόμα πιο δύσκολο! Εκτός αν την κάνεις να νιώσει πάλι παιδί!

Πέρα από τα τετριμμένα και πλέον πολυσύχναστα εστιατόρια, μπαρ, σινεμά και βόλτες για ψώνια που μπορεί να αποδειχτούν πιο επικίνδυνα και από κολύμπι με καρχαρίες, εγώ θα σου προτείνω κάτι πολύ πιο… αλλού!

Γι’αυτό σου δίνω τους 10+1 καλύτερους λόγους να πας με την κοπέλα σου στο #Allou!

1. Γιατί θα γελάσεις. Πολύ! Ξεκινήσαμε με το Big Apple… Σε κάθε στροφή τρελαινόταν, κι εγώ πέθαινα στα γέλια!

2. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθεις τον άλλον απ’το να παίξετε μαζί ένα παιχνίδι! Είτε είναι ένας γύρος στο Virtual Games, ένα παιχνίδι Air Hockey ή μια κούρσα στο Hyppodrome, το σίγουρο είναι ότι ξαφνικά θα μάθεις για κείνη περισσότερα απ’όσα θα μάθεις μαζί της 10 χρόνια!

3. Γιατί αν χάσεις στη Σκοποβολή, εκείνη θα σ’αγαπάει ακόμα περισσότερο! Γεγονός. Όσο κι αν δε θέλω να το παραδεχτώ, εγώ έχασα, αλλά τουλάχιστον δε με κορόιδευε για πάνω από 2 λεπτά!

4. Γιατί θα ‘χεις τρόπο να της αποδείξεις ότι είναι όντως πολύ κακή οδηγός! Η στιγμή της απόλυτης ικανοποίηση ήταν φυσικά στα συγκρουόμενα, στη καταπληκτική πίστα New York, όταν κατάλαβε ότι όπως δεν έφταιγε το 10χρονο παιδάκι που έπαιζε με τη μαμά του, έτσι δεν φταίει κανένας πεζός όταν περνάει το Stop χωρίς να κοιτάει!

5. Γιατί ακόμα κι αν δεν την πας διακοπές, μπαίνοντας στο Pirat (Καράβι) θα ταξιδέψετε σίγουρα! Μη σου πω ότι μετά απ’αυτό το παιχνίδι δε θα θέλει να ξαναμπεί σε κανονικό καράβι, και εσύ θα έχεις ζήσει μια εμπειρία αξέχαστη!

6. Γιατί θα την κρατάς σφιχτά στο House of Fear… Απαραβίαστος κανόνας: Κρατιέστε όλοι στη σειρά απ’τη μέση ή απ’τους ώμους καθώς περνάτε τα δωμάτια!

photo 1

7. Γιατί θα γίνετε μούσκεμα στο La Isla και θα λιαστείτε παρέα για να στεγνώσετε… Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο, τώρα που καλοκαιριάζει, απ’το να παίξετε με το νερό στο απίθανο αυτό παιχνίδι και μετά να κάνετε μια βόλτα στην υπέροχη πράσινη έκταση του Allou Fun Park!

la-isla

8. Γιατί θα τσιρίζεις στο Crazy Mouse αλλά εκείνη θα τσιρίζει περισσότερο! Σου συνιστώ να τραβήξεις ΚΑΙ βίντεο…

9. Γιατί θα έχεις δικαιολογία να μην μπεις στο 6G αν είσαι απ’τους φοβητσιάρηδες, αλλά θα το παίξεις σκληρός στο 4G! Ένα παιχνίδι που δεν χάνει σε τίποτα σε σχέση με τα απίθανα rollercoaster της Αμερικής! Φτάσαμε τα 40 μέτρα, με επιτάχυνση 4 φορές μεγαλύτερη από αυτήν της βαρύτητας!

10. Γιατί το πιο ωραίο ραντεβού είναι στη Ρόδα Panorama με θέα όλη την Αθήνα… Και αν θέλεις να την πας κάπου πιο ρομαντικά, πηγαίνετε και μια βόλτα απ’το Kidom όπου το Carousel είναι απ’τα πιο όμορφα vintage σκηνικά σε όλη την πόλη!

roda

11. Γιατί με 2 Allou Day Pass κερδίζεις! Κλείσε τώρα δύο εισιτήρια online και επωφεληθείτε από την έκπτωση!

Τετραήμερο #Allou! στο neolaia.gr. Ο Γιάννης Καπογιάννης κουράστηκε (και ζήλεψε) με τις ιστορίες που του έλεγαν οι Γιώργος Μπαρδάκης, Χρήστος Πανάγος και Γιώργος Τσαλίκης. Πήγε με την κοπέλα του, πήρε την πένα του και διέκοψε την αφήγηση των προηγούμενων ημερών, για να μας απoδείξει ότι υπάρχει και αυτό το Allou! Τώρα ζηλεύουν αυτοί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;