Αυτή είναι η νέα φανέλα της Εθνικής από τη Nike

faneles

Μπορεί ακόμα να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει, αλλά σε 100 μέρες η Εθνική θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και μάλιστα στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Έτσι, λοιπόν, χθες, Καθαρά Δευτέρα, η Nike έδωσε στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής τη φανέλα που θα φορέσουν στο Μουντιάλ, ανακαίνισε τ’ αποδυτήρια στολίζοντας τα με ένα μήνυμα και βελτίωσε το πούλμαν που χρησιμοποιεί η Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 16.00 οι ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένοι στο κέντρο του γηπέδου περίμεναν, αλλά δεν ήξεραν ούτε οι ίδιοι τί ακριβώς. Την αποκάλυψη της νέας φανέλας έκαναν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στον ελληνικό τελικό του The Chance, το διεθνές τουρνουά της Nike για την αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προπόνησης, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπήκαν στο γήπεδο, μεταφέροντας ένα από τα ταξιδιωτικά μπαούλα της αποστολής της Εθνικής. Φτάνοντας στη σέντρα του γηπέδου, άνοιξαν το μπαούλο και κάλεσαν όλους τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας να δουν για πρώτη φορά και να παραλάβουν τις νέες φανέλες τους.

Την ίδια ώρα, από τα μεγάφωνα του γηπέδου, ακουγόταν το μήνυμα της Nike προς την Εθνική Ομάδα και τους παίκτες, ενόψει της μεγάλης πρόκλησης του φετινού World Cup. Το μήνυμα καλεί τους παίκτες να τολμήσουν, βάζοντας στόχο το όνειρο στα γήπεδα της Βραζιλίας, παίζοντας ως ομάδα, όπως μόνο οι ίδιοι ξέρουν.

Μάλιστα, η νεο-αποκαλυφθείσα φανέλα είναι ολόλευκη με τον γιακά να ξεχωρίζει (η αλήθεια είναι πως έκλεψε την παράσταση) και την λεπτομέρεια “#attackasone” να κρύβει το μυστικό αυτής της ομάδας.

apoditiria

“Υπάρχουν αγώνες που δεν παίζονται, αλλά κερδίζονται. Κερδίζονται από παίκτες που η καρδιά τους χτυπάει στον ίδιο ρυθμό. Αυτή είναι η στιγμή να τολμήσεις. Να νιώσεις ελεύθερος. Να παίξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις ότι μπορείς. Να βάλεις στόχο το όνειρο. Όχι για τον εαυτό σου. Γι’ αυτόν που στέκεται δίπλα σου. Για την ομάδα. Attack As One”, έγραφε στον τοίχο στα αποδυτήρια.

leoforeio

Από την άλλη, όσο καλή δουλειά κάνουν οι διεθνείς μας την τελευταία δεκαετία για να κάνουν πιο βαριά τη φανέλα της Εθνικής, άλλο τόσο σκληρά προσπαθεί η Nike να την ελαφρύνει. “Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να είναι και να αισθάνεται άνετα. Η συγκεκριμένη φανέλα είναι πολύ ελαφριά και αυτό είναι σημαντικό”, είπε ο Σαμαράς ποζάροντας με την εκτός έδρας εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας.

Η Nike Dri-FIT, λοιπόν, διαθέτει τρύπες και δίχτυ, τα οποία θα προσπαθήσουν να κάνουν τα παιχνίδια στο Μουντιάλ όσο πιο άνετα γίνεται λόγω του καιρού στη Βραζιλία.

Περίεργος καιρός, περίεργες τεχνολογίες από την Nike, οπότε μάλλον το σχέδιο δείχνει να δουλεύει. Οι τρύπες στα πλευρά και το δίχτυ στο πίσω μέρος πήραν τα περισσότερα σχόλια, με εξαίρεση τον γιακά φυσικά που ήταν το θέμα που συζητήθηκε πιο έντονα, με τους παίκτες να είναι ικανοποιημένοι από αυτό που έβλεπαν αλλά κυρίως από την αίσθηση της νέας φανέλας.

OMADIKI

Το 2014, η Εθνική Ομάδα θα παίζει με μια κομψή και σύγχρονη νέα εμφάνιση, η οποία διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από άποψη καινοτομιών.

Τέλος, η εμφάνιση της Eθνικής Ελλάδας θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Nike και στο nike.com στις 5 Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;