Έλα τώρα ρε Αντρέα…

Λοβέρδος | Προχωρημένες οι συζητήσεις για μεταγραφή στη ΔΗΜΑΡ

Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε την Κυριακή το βράδυ και το ρίξαμε στο σορολόπ;!

«Όπως ρητά και απερίφραστα καταδικάσαμε το λάθος της κυβέρνησης(για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κλεισίματος της ΕΡΤ) , το ίδιο ρητά και απερίφραστα καταδικάζουμε το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτά είπε ο πρόεδρος της… «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» – και καθοδόν προς τη ΔΗΜΑΡ – Α. Λοβέρδος για την πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας άλλες απαράδεκτες θεωρίες εξίσωσης ευθυνών, όπως η ρητορική περί δύο άκρων, που όπως έχουμε τονίσει υφίσταται, αλλά με εντελώς διαφορετικό νόημα. Η δήλωση αυτή άνετα μπορεί να συμπεριληφθεί στην πρώτη πεντάδα των πλέον αποτυχημένων παρεμβάσεων του επικεφαλής του κόμματος με το όνομα «σιδηρόδρομος», το οποίο παρεμπιπτόντως αν το πρότεινε επικοινωνιολόγος καλύτερα ο κ. Λοβέρδος να… διαδώσει το όνομά του για να αποσυρθεί από την πιάτσα. Τις άλλες τέσσερις μπορείτε να τις αναζητήσετε, σε δηλώσεις όπως εκείνη περί του… κινηματικού χαρακτήρα της ΧΑ!

Στην προκειμένη περίπτωση, ο «πονηρός πολιτευτής»-βουλευτής προφανώς δυσκολεύεται τι να ψηφίσει στην πρόταση μομφής. Και ενδεχόμενα χρεώνει την αξιωματική αντιπολίτευση για την αδυναμία επιλογής του ή το παρών που, τέλος πάντων, σε λογική Πόντιου Πιλάτου θα αναγκαστεί να ψιθυρίσει τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ευτυχώς που υπάρχει κι η Δημοκρατική Αριστερά και ο Φώτης Κουβέλης, οπότε είναι αρκετά πιθανό να διασωθεί πρόσκαιρα το μέλλον του άλλοτε πολύφερνου Αχαιού πολιτικού. Άλλωστε, προβοκατόρικα μιλώντας, μετά το χάσμα Κουβέλη – Λυκούδη, από την εκ διαμέτρου διαφορετικών αντιλήψεων λογική των δύο πολιτικών ανδρών στην περί ανασύνθεσης  της κεντροαριστεράς δημόσια κουβέντα, ίσως στο ερχόμενο σε περίπου έναν μήνα από σήμερα Συνέδριο του κόμματος της ανανεωτικής αριστεράς να μπορεί να βρει έναν νέο χώρο άσκησης της πολιτικής του γοητείας, από τη θέση του Γραμματέα της Αγίου Κωνσταντίνου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;