Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 17/10

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 17/10Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ότι πρέπει να ξέρετε πριν πάτε στον κινηματογράφο. Σήμερα κάνουν πρεμιέρα 2 νέες ταινίες!

Riddick (2013)

Ο Riddick έχει εγκαταλειφθεί ως νεκρός σε έναν πλανήτη ο οποίος είναι ακατοίκητος και τον ψήνει ο ήλιος. Εγκλωβισμένος εκεί θα κάνει τα πάντα για ξεφύγει και θα αγωνιστεί ενάντια σε σαρκοβόρα αρπακτικά.

Το πρώτο πλοίο που φτάνει φέρει μια νέα γενιά μισθοφόρων, πιο θανατηφόρους και βίαιους, ενώ το δεύτερο έχει για αρχηγό έναν άνθρωπο του οποίου η καταδίωξη του Riddick είναι υπόθεση προσωπική. Θα καταφέρει να αποδράσει;

Τέλος την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Τουόχι και πρωταγωνιστούν οι: Βιν Ντίζελ, Κέιτ Σάκχοφ, Καρλ Ούρμπαν.

About Time (2013)

Το όσα φέρνει ο χρόνος είναι μια ρομαντική κομεντί την οποία έγραψε ο σεναριογράφος Ρίτσαρντ Κέρτις. Η ταινία συνδυάζει γλυκύτητα έρωτα, δεύτερες ευκαιρίες και επιστροφή στο χρόνο για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως τελικά η ζωή είναι για να τη ζεις στο έπακρο καθημερινά, δίχως πρόβα.

Ένας ασκούμενος δικηγόρος εκμυστηρεύεται στην οικογένεια του ότι  έχει πλέον τη δυνατότητα να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μάλιστα, σε όποια χρονική στιγμή του παρελθόντος του επιθυμεί, και να διορθώνει ό,τι θέλει, έχει πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;