ΑΙΤ | 10 Υποτροφίες στην Πληροφορική και στην Καινοτομία

ait

Κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας ενισχύουν τον πλέον δυναμικό τομέα της ελληνικής αγοράς προσφέροντας 10 πλήρεις υποτροφίες στην πληροφορική και την καινοτομία σε ταλαντούχους έλληνες για μεταπτυχιακά προγράμματα του μη κερδοσκοπικού ινστιτούτου τεχνολογίας ΑΙΤ.

Η συνεχής διείσδυση της τεχνολογίας σε κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής προκαλεί παγκοσμίως ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για στελέχη με βαθειά αντίληψη της τεχνολογίας και της καινοτομίας και υψηλού επιπέδου προγραμματιστές. Διεθνώς η ζήτηση υπερβαίνει πια την προσφορά και η Ελλάδα της κρίσης δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρά το ποσοστό ανεργίας στους νέους οι τεχνολογικές εταιρείες της χώρας αντιμετωπίζουν έλλειψη αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού.

Με τη συνεισφορά των Alcatel Lucent, CQS, Dell, Ericsson, First Data, Fujitsu, Όμιλος Intracom, MedNautilus, Oracle, SAP και Vodafone το ΑΙΤ προσφέρει 10 πλήρεις υποτροφίες στα μεταπτυχιακά:

  • MSc in Management of Business Innovation and Technology (MBIT)
  • MSc in Information and Telecommunications Technologies (MSITT)

Προθεσμία Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια επιλογής και να κάνουν αίτηση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Πληροφορίες

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμμα υποτροφιών μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Λάρα Μπαρμπούρ (2106682727, lbar@ait.gr) όπως επίσης και στην ιστοσελίδα του AIT.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;