Top 10 | Celebrities που έγιναν fashion icons (Part 2)

fashion icons

Οι κυρίες του Hollywood που συχνά εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές είναι βέβαια πολλές. Λιγότερες είναι, ωστόσο, εκείνες που κατορθώνουν να επηρεάσουν το στυλ εκατομμυρίων θαυμαστών και κατ’ επέκταση τις τάσεις της μόδας. Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος είδαμε ήδη κάποιες από αυτές, επειδή όμως η λίστα είναι πραγματικά ατελείωτη, ορίστε και η συνέχεια! Εσείς τι λέτε, οι παρακάτω celebrities αξίζουν τον τίτλο του fashion icon;

10. Jessie J

jessie j

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια συνήθως προκαλεί με τις δηλώσεις της αλλά και με το ιδιαίτερο στυλ της. Περίεργα μαλλιά όλων των χρωμάτων, sexy κορμάκια και κορσέδες με στρας αλλά και πρωτότυπο make up συνθέτουν την on stage persona της Jessie J και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

9. Taylor Swift

taylor swift

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει μεταμορφωθεί από country girl σε πριγκίπισσα του vintage και με τις ονειρικές τουαλέτες της μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Δεν είναι τυχαίο που οι κατακτήσεις της συνεχώς αυξάνονται και που όλο και περισσότερες κοπέλες τη μιμούνται…

8. Katie Holmes

katie holmes

Δεν είναι από τις αγαπημένες μου, ωστόσο έχει κάνει κάποιες πολύ chic εμφανίσεις κατά καιρούς στο κόκκινο χαλί, απολαμβάνοντας έτσι τα πάντοτε θετικά σχόλια των σχεδιαστών. Φανερά επηρεασμένη βέβαια από την καλή της φίλη Victoria Beckham, έχει κι εκείνη καταφέρει να κερδίσει μία ισχυρή θέση ανάμεσα στα fashion icons του σήμερα.

7. Jessica Biel

jessica biel

Πάντα κομψή και λαμπερή, η ηθοποιός βελτιώνει χρόνο με τον χρόνο το στυλ της και συνοδεύει επάξια τον Justin Timberlake στο κόκκινο χαλί. Ή μάλλον το αντίστροφο συμβαίνει. Η fit σιλουέτα της αναδεικνύεται με τις επιλογές της και οι σχεδιαστές λατρεύουν να της «δανείζουν» τις δημιουργίες τους.

6. Jessica Alba

jessica alba

Απλή και ταυτόχρονα σαγηνευτική, η Jessica Alba αποτελεί τη “sweetheart version” του fashion icon. Πάντα γλυκιά, η ηθοποιός συγκεντρώνει όλα τα φλας με τις κλασικές και ενίοτε boho επιλογές της.

5. Cara Delevingne

cara delevingne

Να που και το boyish look έχει τη θέση του στη λίστα των fashion icons. Η 21χρονη Cara που εξελίχθηκε στο μοντέλο της χρονιάς αποδεικνύει καθημερινά πως τα T-shirts με τα αστεία logo και τα skinny jeans αποτελούν must σε μία trendy ντουλάπα. Στην πασαρέλα βέβαια μεταμορφώνεται σε σέξι top model.

4. Lauren Conrad

lauren conrad

Η πρωταγωνίστρια του “The Hills” παραδίδει μαθήματα στυλ με τις χαλαρές πλεξούδες, τα vintage μάξι φορέματα ή τα πρωτότυπα clutches. Τα λιτά outfits και τα υπέροχα ξανθά της μαλλιά δε θα μπορούσαν να μην την κατατάξουν ψηλά στη λίστα των fashion icons.

3. Olivia Wilde

olivia wilde

Η σέξι ηθοποιός φιγουράρει συχνά σε περιοδικά μόδας ενώ οι άκρως θηλυκές και πάντα glamorous εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί κόβουν την ανάσα. Οι επιλογές της τη δικαιώνουν σε κάθε της έξοδο και οι σχεδιαστές την λατρεύουν.

2. Diane Kruger

diane kruger

Με γείτονά της τον Karl Lagerfeld, η Γερμανο-Αμερικανίδα ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τις πολύτιμες συμβουλές του. Φαίνεται όμως πως η Diane τις προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφού είναι γνωστή για τα πρωτοποριακά ντυσίματα στο κόκκινο χαλί που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλέψουν την παράσταση.

1. Victoria Beckham

1BB2EFC1

Προσωπικά, δε θεωρώ ότι αποτελεί την επιτομή του στυλ, οφείλω όμως να την παραδεχτώ. Η κοπέλα κυκλοφορεί 24/7 με δωδεκάποντα (ίσως λέω και λίγο) και ρούχα πασαρέλας! Η σειρά που έχει κυκλοφορήσει με το όνομά της έχει ήδη τεράστια επιτυχία και καταξιωμένοι σχεδιαστές επικροτούν πλέον τις δημιουργίες της που παρουσιάζονται ακόμη και σε fashion weeks. Αν δεν είναι η Victoria το νούμερο ένα fashion icon, τότε ποια;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;