Top 10 | Celebrities που έγιναν fashion icons

siena miller

Πολλές είναι οι τραγουδίστριες και οι ηθοποιοί που κατά καιρούς αποτέλεσαν «στιλιστικό πρότυπο» παγκοσμίως χάρη στις πρωτότυπες και συχνά εξεζητημένες επιλογές τους. Λίγες όμως είναι εκείνες που με τα χρόνια εξελίχθηκαν σε αληθινά fashion icons γιατί κατάφεραν να λανσάρουν έναν δικό τους ξεχωριστό τρόπο ντυσίματος και να κάνουν τις θαυμάστριες να τις μιμούνται μέχρι τελικής πτώσης!

Δε θα αναφερθώ σε άντρες celebrities γιατί εκτός από τον Beckham, δε νομίζω ότι πολλοί θα μπορούσαν να θεωρηθούν fashion icons. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει κυρίες της showbiz που έχουν κάνει το στυλ τους τάση! (Η Madonna δεν περιλαμβάνεται… Ό, τι trend ήταν να δημιουργήσει το έκανε με το παραπάνω στα 80s, νισάφι πια!)

10. Rihanna

     rihanna

Ξεκίνησε ως μία ήρεμη απλή κοπελίτσα σαν όλες τις άλλες και έγινε η προσωποποίηση της πρόκλησης! Ωστόσο, παρ’ ότι έχει πολλές κιτς και υπερβολικά wild εμφανίσεις στο ενεργητικό της, τελευταία το έχει γυρίσει στο λίγο πιο εκλεπτυσμένο… Όσο γίνεται για Rihanna δηλαδή. Δέχομαι πάντως ότι αυτό το και καλά κυριλέ-slutty look έχει εμπνεύσει λαό…

9. Kate Moss

kate moss

OK, η επιτομή του στυλ και μπλα μπλα μπλα… Στα 39 της έχει καταφέρει να είναι μονίμως το πιο περιζήτητο μοντέλο όλων των σχεδιαστών, αν και για μένα το έχει κουράσει λίγο. Πάντα κομψή βέβαια η Kate, η αλήθεια να λέγεται.

8. Emma Stone

emma stone

Μπορεί να μη με τρελαίνει, οι σχεδιαστές όμως μόνο που δεν την έχουν ανακηρύξει τη super chic ηθοποιό της χρονιάς! Προσωπικά ο συντηρητισμός της με ενοχλεί κάποιες φορές.

7. Zooey Deschanel

zooey deschanel

Αν μπορούσα θα την τοποθετούσα στο νούμερο 1 αλλά ξέρω πως δεν απηχεί το στυλ της πλειοψηφίας των γυναικών. Πάντως, είναι μία σύγχρονη ιέρεια του vintage και πάντα θα αγαπώ τα πουά δαντελένια της πουκάμισα!

6. Sarah Jessica Parker

sarah jessica parker

Πολλά αγόρια θα διαφωνήσουν, ως Carrie όμως η κοπέλα ήξερε να ντύνεται! Κάπως έτσι μυήθηκε κι η ίδια στον κόσμο της μόδας και έφτασε να κάνει τις πιο glamorous εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

5. Olsen

olsen

Οι δίδυμες αδερφές κατάφεραν να δημιουργήσουν μία τεράστια βιομηχανία ρούχων και καλλυντικών βασισμένα στο στυλ τους και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η Ashley με τις chic επιλογές της και η Mary-Kate με τη boho φιλοσοφία της, αντιπροσωπεύουν τα γούστα μεγάλης μερίδας του γυναικείου πληθυσμού.

4. Keira Knightley

keira knightley

Η βρετανική της φινέτσα με το κατάλευκο πρόσωπο και την υπέρλεπτη σιλουέτα, της έχουν χαρίσει ρόλους που την αναδεικνύουν σε βασίλισσα του ρετρό. Η ίδια τοποθετείται έτσι ψηλά στη λίστα των celebrities που εντυπωσιάζουν με το απλό αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο και διαχρονικό στυλ τους.

3. Nicole Richie

nicole richie

Είναι εκείνη που εφηύρε ουσιαστικά το boho στην πιο τέλεια εκδοχή του και έκανε τα λουλουδένια headbands να μη θυμίζουν αστεία απομεινάρια της δεκαετίας του ’60. Λιτά μακριά φορέματα και λαμπερά σανδάλια έγιναν χάρη σε εκείνη το must σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.

2. Blake Lively

blake lively

Η Serena από το Gossip Girl ανέτρεψε τα δεδομένα και με τους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς ρούχων έθεσε νέους κανόνες στη μόδα. Το Gossip Girl κέρδισε άπειρες θαυμάστριες και η Blake πολλούς σχεδιαστές στα πόδια της. (Και τον Ryan Reynolds για σύζυγο, για να μην ξεχνιόμαστε.)

1. Sienna Miller

sienna miller

Δεν ξέρω αν θα ταυτιστείτε όλες μαζί μου αλλά δε με νοιάζει! Είναι θεά γιατί απλά δεν προσπαθεί. Ό, τι και να φορέσει θα είναι τάση επειδή πολύ απλά θα το βάλει όπως καμία άλλη. Boho, chic, vintage, glam rock, και πολλά άλλα συνδυασμένα σε μία προσωπικότητα. Αν κάποιος μπορεί να κάνει ακόμη και ένα απλό λευκό τοπ να φαίνεται εντυπωσιακό με τα απαραίτητα αξεσουάρ, τότε αυτή είναι η Sienna. Και σίγουρα αξίζει τον τίτλο του fashion icon!

Η λίστα υπενθυμίζω πως είναι απόρροια και προσωπικών εκτιμήσεων, γιατί κάποια άλλη θα μου πει fashion icon την Angelina Jolie (και μπορεί να μη διαφωνήσω) ή και την Christina Aguilera (που εκεί μάλλον θα διαφωνήσω). Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;