Στημένο από τον Μπένι το επεισόδιο με τον Λιάκο λέει η Ζωίτσα…


Να μην κρυφτεί ο Βενιζέλος πίσω από την ένταση ζητάει η Κωνσταντοπούλου

«Ο κ. Βενιζέλος, προκάλεσε το επεισόδιο με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, που ήταν απολύτως προβλέψιμο. Ο ίδιος διαχειρίστηκε την ένταση με τέτοιο τρόπο, που οδήγησε στην έκρηξη. Δεν ήταν μυστικό ότι θα επακολουθούσε κάτι τέτοιο. Όλοι το περίμεναν», αυτά κατήγγειλε η Ζ. Κωνσταντοπούλου ότι συνέβησαν στην πραγματικότητα στο επεισόδιο Βενιζέλου-Κασιδιάρη στην προανακριτική επιτροπή για την απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ.

Στημένο από τον Μπένι το επεισόδιο με τον Λιάκο λέει η Ζωίτσα…

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ενέπλεξε στην τακτική τεχνητής έντασης και άλλους Βουλευτές των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως τους κ.κ. Γεωργιάδη, Βαρβιτσιώτη, Ρήγας, στους οποίους αποδίδει σκοπό συγκάλυψης των ευθυνών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πιθανόν κι άλλων ισχυρών πολιτικών προσώπων. Τη διαδικασία συγκάλυψης, κατά τη Ζ. Κωνσταντοπούλου, εποπτεύει  και ενορχηστρώνει ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ Χρ. Μαρκογιαννάκης.

Με λίγα λόγια η πράγματι «φωνακλού» Ζωίτσα καταγγέλλει ότι στην προκειμένη περίπτωση ηθελημένα ή αθέλητα – θεωρεί περισσότερο πιθανό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύτηκε το δεδομένο εύκολο εκνευρισμό του Βουλευτή και εκπροσώπου της Χ.Α. – ο Λιάκος έκανε «πλάτες», ουσιαστικά, για να την βγάλει καθαρή ο Μπένι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;