Barney Stinson-How I Met Your Mother [ Αφιέρωμα]

Μιας που ξεκινήσαμε τα άρθρα για τους πρωταγωνιστές σειρών που σε κάθε επεισόδιο  κλέβουν την παράσταση, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον πρωταγωνιστή της αγαπημένης μας σειράς, How I Met Your Mother, τον “Legen, wait for it…”, Barney Stinson.

Ο Barney Stinson είναι ένας από τους πέντε βασικούς χαρακτήρες της συγκεκριμένης σειράς και η ψυχή της παρέας. Από την πρώτη κιόλας σεζόν εκφράζει το ασυγκράτητο πάθος του για τις γυναίκες. Είναι δηλαδή ο Καζανόβα της παρέας. Βέβαια από την πέμπτη σεζόν και μετά, ο Barney, αρχίζει να συμμαζεύεται και σιγά σιγά σκέφτεται την ιδέα του γάμου, όπου στον όγδοο κύκλο της σειράς παντρεύεται την μια από της δυο κοπέλες που πρωταγωνιστούν, την Robin.

Το στυλ του;

Barney StinsonΕίναι ελάχιστα τα επεισόδια που θα δούμε τον Barney χωρίς κουστούμι. Έχει μανία με το συγκεκριμένο ντύσιμο και για αυτόν τον λόγο η γκαρνταρόμπα του είναι γεμάτη μόνο με αυτά.

Ο χαρακτήρας του;

Μετά από 8 σεζόν κανείς δεν είχε καταλάβει τι δουλειά κάνει, αλλά το σίγουρο είναι πως έχει πολλά λεφτά. Για το πώς θα ρίξει τις γυναίκες ακολουθεί πιστά ένα βιβλίο το οποίο το έχει γράψει ο ίδιος, το Playbook, και με βάση αυτό κάθε φορά που θέλει να πλησιάσει μια γυναίκα, «μεταμορφώνεται» και σε κάτι διαφορετικό, όπως πυροσβέστης, ή τους διηγείται ιστορίες που, φυσικά, δεν είναι αληθινές. Έχει όμως και για την παρέα ένα δικό του βιβλίο, το Bro Code, όπου αναγράφονται οι κανόνες για το πώς πρέπει να του συμπεριφέρονται οι φίλοι του. Μοναδικός χαρακτήρας με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

Αγαπημένες φράσεις 

“ …Dary”.

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;