ΟΠΑ | Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013

aueb-seminaria2013

Το Γραφείο Διασύνδεσης Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στα πλαίσια λειτουργίας της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), διοργανώνει κύκλο εργαστηρίων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 σε συνεργασία με την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και το Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Στόχος του Γραφείου είναι αυτός ο κύκλος εργαστηρίων να εμπλουτιστεί και να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μπορούν να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φοιτητές και απόφοιτοι των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου.

Μερικές πληροφορίες για τα εργαστήρια:

  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε έναν (1) από τους δύο (2) πανομοιότυπους κύκλους εργαστηρίων (από άποψη περιεχομένου). Κάθε κύκλος έχει συνολική διάρκεια εννέα (9) ώρες, επιμερισμένες σε τρεις (3) εισηγήσεις διάρκειας τριών (3) ωρών.
  • Η οριστικοποίηση της συμμετοχής σας γίνεται με επιβεβαιωτικό προσωπικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που θα αφορά τον συγκεκριμένο κύκλο (Ά ή ΄Β) στον οποίο έχετε κατοχυρώσει θέση συμμετοχής.
  • Τα εργαστήρια απευθύνονται σε φοιτητές και απόφοιτους Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής.
  • Ο αριθμός των συμμετεχόντων κάθε κύκλου είναι περιορισμένος (30 άτομα ανά κύκλο).
  • Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία την παρακολούθηση του κύκλου (χωρίς απουσίες και στις 3 εισηγήσεις του κάθε κύκλου) θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
  • Όλα τα εργαστήρια έχουν διαδραστικό και βιωματικό χαρακτήρα.

Σχετικοί σύνδεσμοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;