Χαροκόπειο | Ημερίδα

Hμερίδα με θέμα: “Παρθένο Ελαιόλαδο και Ελληνική Γαστρονομία” στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013.

Η ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σπουδαστές/φοιτητές και αποφοίτους άλλων τμημάτων συναφών με την επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων και τη διατροφή, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, επαγγελματίες της εστίασης, τη βιομηχανία τροφίμων.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του OMEGA Project (OMEGA=Olive Oil and Mediterranean Molecular Gastronomy) που χρηματοδοτείται από το Διεθνή Οργανισμό Ελαίας (International Olive Council, IOC) με συντονιστή τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Νάπολης, Raffaele Sacchi.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει:

1. Διαλέξεις από προσκεκλημένους ομιλητές, σχετικές με την ιστορία, διατροφική αξία, οφέλη για την υγεία και χρήσεις του παρθένου ελαιολάδου.

2. Παρασκευή σνακ με βάση το παρθένο ελαιόλαδο και προϊόντα της Ελληνικής γης, με παράλληλη καταγραφή των διατροφικών και ωφέλιμων για την υγεία ιδιοτήτων τους, τα οποία στη συνέχεια θα γευθούν οι παρευρισκόμενοι

3. Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με τρία workshops τα οποία θα πραγματεύονται

  • το ελαιόλαδο ως έλαιο τηγανίσματος
  • νέα προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο (γαλακτώματα και gourmet ελαιόλαδα)
  • το μάρκετινγκ του παρθένου ελαιολάδου

Τα workshops θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα για τη συμμετοχή.

Δηλώσεις συμμετοχής στο proffice@hua.gr. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;