One Direction | Διασκευάζουν το

Η μεγαλύτερη pop μπάντα στον κόσμο, οι One Direction, συνεργάζονται με την Comic Relief, για να ηχογραφήσουν το επίσημο φιλανθρωπικό τραγούδι του 2013 Red Nose Day, δημιουργώντας την δική τους μοναδική διασκευή στο κλασσικό track των Blondie “One Way Or Another”.

Το single το έκανε παραγωγή ο Julian Bunetta και θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου. 

Το 2013 σηματοδοτεί την 25η επέτειο της Red Nose Day, το εξαμηνιαίο γεγονός της φιλανθρωπικής οργάνωσης Comic Relief. Αρχικά ξεκίνησε στο BBC1 την ημέρα των Χριστουγέννων του 1985, η ιδέα για το Comic Relief ήταν να κάνει το κοινό να χαμογελάσει με ειδικά σκίτσα ενώ ταυτόχρονα θα συγκέντρωναν χρήματα για τις τότε πολύπαθες οικογένειες στην Αιθιοπία. Πολύ καιρό πριν δημιουργηθεί η Red Nose Day, ο φιλανθρωπικός τηλεμαραθώνιος που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της κωμωδίας του Ηνωμένου Βασιλείου διασκεδάζοντας τον κόσμο κάνοντας έρανο – την πρώτη Red Nose Day το 1988 μαζεύτηκε το εκπληκτικό πόσο των £15 εκατομμυρίων.

Από τότε, το Comic Relief έχει συγκεντρώσει πάνω από £600 εκατομμύρια μέχρι σήμερα για αυτούς που έχουν ανάγκη στην Αφρική και την Αγγλία, με την Red Nose Day να γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά events στο Βρετανικό ημερολόγιο. Φέτος πραγματοποιείται την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013.

Τον φετινό Ιανουάριο η μπάντα επισκέφθηκε την Αφρική για να δουν από μόνοι τους γιατί υπήρχε τόσο ανάγκη για χρήματα καθώς επίσης για να γίνουν μάρτυρες από πρώτο χέρι για την φανταστική δουλειά που κάνει το Comic Relief.

Οι One Direction δεν θα λάβουν καμία πληρωμή που θα έχει σχέση με αυτό το φιλανθρωπικό single.

Σε λίγο περισσότερο από 14 μήνες οι One Direction έχουν πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχουν κερδίσει BRIT Award, 3 MTV Video Music Awards, 3 Teen Choice Awards και 3 MTV European Music Awards. Το δεύτερο άλμπουμ τους “Take Me Home” έχει μέχρι σήμερα φτάσει στο Νο.1 σε πάνω από 35 χώρες. Αυτή την άνοιξη, η μπάντα θα ξεκινήσει την sold out παγκόσμια περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία περιλαμβάνει εννέα shows στο O2 Arena του Λονδίνου. Η μπάντα θα οπτικοποιήσει αυτό το ταξίδι και θα δώσει στους fans την ευκαιρία να δουν υλικό behind the scenes και προσωπικές καθημερινές στιγμές με την κυκλοφορία του 3D concert film στις 23 Αυγούστου 2013, σκηνοθετημένο από τον καταξιωμένο Morgan Spurlock (Super Size Me)Morgan Spurlock (Super Size Me).

Δ.Τ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;