Μητροπολίτης Σεραφείμ | Στρέφεται ξανά κατά του στοματικού έρωτα

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ξαναχτυπά με νέα «πυρά» κατά του στοματικού έρωτα και της ομοφυλοφιλίας. Προηγούμενες δηλώσεις του είχαν ήδη επικριθεί από τον ελληνικό Τύπο κι έτσι ο άνθρωπος της Εκκλησίας επέστρεψε για να υποστηρίξει τις απόψεις του.

«Είναι μόνιμος και συνεχής η αναφορά μου σε αυτό, διότι το ανθρώπινο σώμα συνιστά αναπόσπαστο τμήμα της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, κατά δε την πίστη μας αποτελεί τον “ναόν του Παναγίου Πνεύματος”», δήλωσε στον ιστότοπο της Μητρόπολης αναφερόμενος στους κινδύνους που εγκυμονούν για την υγεία οι δύο παραπάνω σεξουαλικές πρακτικές.

«Θα έπρεπε όμως προτού σύρετε τις «ωραίες» γραμμές σας να κάνατε μία “βολτούλα” μέχρι το Ογκολογικό Νοσοκομείο “ΜΕΤΑΞΑ” πού συχνά επισκέπτομαι για νά φρίξετε μέ νέους καί νέες που τους αφαιρούν το λάρυγγα, την υπερώα και που έχουν τραχειοστομία, αποτελέσματα της άφρονος παραχρήσεως του σώματός των ή να συζητήσετε με ειδικούς γιατρούς των για την “αναβίωση” φοβερών αφροδισίων νοσημάτων και τότε ίσως να αντιλαμβανόσαστε και την προσωπική σας ευθύνη σαν διαμορφωτές της κοινής γνώμης», συνεχίζει κλείνοντας το μάτι στα Μέσα που τον κατέκριναν.

Παράλληλα, δεν δίστασε να αναφερθεί ξανά στο φλέγον θέμα της ομοφυλοφιλίας:  «Mήπως δεν γνωρίζετε ότι όλη η πρακτική της ομοφυλοφιλίας ανδρικής και γυναικείας εδράζεται στην παράχρηση των σωματικών οργάνων. Και ότι νομοπαρασκευαστική επιτροπή του Υπουργείου Δικαιοσύνης “ετοιμάζει” επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών!!! δηλ. η θεσμοθετημένη πολιτεία νομιμοποιεί “ηθικά” την παράχρηση του ανθρώπινου σώματος και την ψυχοπαθολογία περί το γεννετήσιο ένστικτο και αυτό δεν σας απασχολεί (…)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;