Κυριακάτικο brunch στο Κολωνάκι: Το τσάι

Κυριακή, γιορτή και σχόλη…

Πόσοι έχουν ξυπνήσει Κυριακή πρωί;; τώρα θα μου πείτε κανείς.. που λέει ο λόγος βρε παιδί μου!! Δε βαριέσαι μεσημέρι/ απόγευμα, μετά από ένα γερό ξενύχτι με πολύ αλκοόλ έχουν ανοίξει το ψυγείο, τα ντουλάπια της κουζίνας ένα προς ένα και δεν υπάρχει τίποτα!!! Ε λοιπόν, σας βρήκα τη λύση. ‘Το Τσάι’ διοργανώνει κυριακάτικο brunch από τις 12:00μ.μ.-5:00μ.μ.. Το μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο, για την ακρίβεια Λυκαβηττού & Αλ. Σούτσου 19, Κολωνάκι. Αυτό συνεπάγεται εύκολη πρόσβαση είτε με μετρό (στάση Σύνταγμα ή Πανεπιστήμιο), είτε με λεωφορείο, γι’ αυτούς που δεν έχουν δικό τους όχημα.

Ο χώρος είναι μικρός, γύρω στα 10-12 τραπεζάκια, ωραία διακοσμημένος, μη φανταστείτε κάτι φοβερό, ότι πρέπει για τις αγουροξυπνημένες και πεινασμένες “ζεστές” χειμωνιάτικες Κυριακές.

Το service ήταν άψογο, οι κοπέλες χαμογελαστές και φιλικές ανανέωναν συνεχώς το μπουφέ. Φρόντιζαν να μη μένουν τα τραπέζια ούτε λεπτό χωρίς νερό. Μας βοήθησαν ιδιαίτερα και στην επιλογή του τσαγιού. Να αναφέρω ότι ‘Το Τσάι’ είναι τσαγερία, που σημαίνει ότι έχει τεράστια λίστα με ότι τσάι μπορείτε να φανταστείτε. Εμείς επιλέξαμε τσάι αρωματισμένο με μαστίχα, το οποίο μας το σέρβιραν σε πορσελάνινη τσαγιέρα και μας έφεραν και χρονόμετρο, το οποίο ήταν ρυθμισμένο ώστε να υπολογίσουμε τον ιδανικό χρόνο όπου θα ήταν έτοιμο το τσάι για κατανάλωση!!!

Ο μπουφές ήταν ανέλπιστα μεγάλος! Ξεκίνησα το γεύμα με μια ζεστή βελουτέ καροτόσουπα, με τραγανές φετούλες ψωμιού (αρκετά καλή!). Μετά συνέχισα με το αγαπημένο τρίο scrambled eggs, bacon και μικρά λουκανικάκια (Μιαμμμμ). Οι κοπέλες ανανέωναν συνεχώς την πιατέλα με τα Quiche, δοκίμασα με μπρόκολο και ανθότυρο (πολύ ωραία). Από κυρίως, ο μπουφές είχε σουφλέ (πολύ καλό), noodles με μοσχάρι (αδιάφορο) και σαλάτα με φακές και πιπεριές (επίσης αδιάφορο). Και επειδή ένα καλό γεύμα πάντα θα πρέπει πάντα να κλείνει με κάτι γλυκό, δεν παρέλειψα να δοκιμάσω μπουγάτσα, pancakes με άχνη ζάχαρη & κανέλα, κέικ σοκολάτας & βανίλια-κανέλα και φρουτοσαλάτα.

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος!! Η τιμή του μπουφέ είναι στα 8,50 ευρώ το άτομο, δε συμπεριλαμβάνονται τα ροφήματα.

Ετυμηγορία: Να πάτε, να πάτε!!
Τιμές: Sunday Brunch 8,50 ευρώ το άτομο (χωρίς τσάι). Όλα τα τσάγια έχουν γύρω στα 4-4,50 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;